طرز تهیه پیتزا ترکی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 92
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
61.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پیتزا ترکی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم برای تهیه خمیر
۵۰۰ گرم آرد سفید
۳۰۰ تا ۳۵۰ میلی لیتر آب ولرم
۱۰ گرم پودر خمیر ترش
۲ قاشق سوپخوری روغن مایع
۱ قاشق چایخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
آرد و نمک را مخلوط کرده ۳ بار الک کنید. پودر خمیر ترش را با شکر مخلوط کرده به همراه ۱/۴ پیمانه آب ولرم حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید. سپس آن را با آرد مخلوط کرده به تدریج آب و روغن را به مواد بیفزایید تا حالت خمیری پیدا کنند. خمیر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید. خمیر را در ظرف آرد پاشیده شده، حدود ۱ ساعت استراحت دهید. سپس آن را ۵ دقیقه دیگر ورز داده به ۸ قسمت تقسیم نمایید. هر ۸ قسمت را درون سینی چیده رویشان آرد بپاشید. پارچه ای تمیز روی خمیرها کشیده ۱۵ دقیقه دیگر آن ها را استراحت دهید
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم برای روی خمیر
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم جعفری تمیز شده ۲عددپیاز متوسط ۲عددفلفل قرمز شیرین ۵ عدد گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری رب فلفل نمک وپودر فلفل قرمزوسیاه بمقدارلازم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
به غیراز گوشت چرخ کرده تمام مواد را درغذا ساز ریخته وخوب خورد کنید یا خوب ساتوری کنیدودرظرفی همه را باهم مخلوط کنید خوب ورز بدهید حالا ازگلوله های خمیر بردارید وبا وردنه باز کنید و از مایع گوشتی ۲قاشق سوپخوری روی خمیر ریخته وخوب پهن کنید حالا درسینی فر با دمای ۱۸۰ درجه بین ۷الی ۱۲دقیقه قرار دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا