طرز تهیه ی خورش متن جن

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 65
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
a02323137174102a.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گردو ۲۰۰ گرم
سـ*ـینه‌ مرغ یک عدد
قیسی ۱۲ عدد
کشمش ۱۵۰ گرم
رب انار دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
گلپر به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب انار نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ و یک استکان آب تفت می‌دهیم تا گردو به روغن
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بیف
[/BCOLOR]


[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
تد. بعد از ۱۵ دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا بجوشد. بعد از یک ساعت، تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کرده، پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی قیسی و کشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه می‌ریزیم. زمانی که گردو کمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خورش
[/BCOLOR]


[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
می‌افزاییم. پس از ۱۰ دقیقه
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]خورش[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]را از روی حرارت بر می‌داریم. این[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]خورش[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]در کاسه‌های یک نفره سرو می‌شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نکته:
این
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]خورش[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]برای مجالس رسمی استان گیلان تهیه می‌شود.[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا