طرز تهیه کباب حسینی

a.f.s.a.n.e.h

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/31
ارسالی ها
345
امتیاز واکنش
8,120
امتیاز
531
سن
28
محل سکونت
کرمان
✅ کباب_حسینی

سـ*ـینه مرغ را بدون استخوان کرده و هم اندازه تکه میکنیم و با پیاز های ریز و فلفل دلمه و سیب زمینی(اگه سیب زمینی ریز و هم اندازه بتونید تهیه کنید بهتره) روی سیخ های چوبی میزنیم و در کمی روغن سرخ میکنیم تا حدی که طلایی رنگ بشه سپس در همون ظرفی که مرغ را سرخ کرده ایم یک عدد پیاز و دو حبه سیر خورد شده میریزیم و به همراه زردچوبه و پودر زنجبیل و فلفل کمی تفت می دیم و سیخ های چوبی را روی اونها میچینیم و یک لیوان آب و دو تکه چوب دارچین و نمک اضافه کرده و بعد از جوشیدن حرارت را ملایم میکنیم و حدود یک ربع بعد نصف لیوان آبغوره اضافه میکنیم و بعداز گذشت بیست دقیقه که مواد کاملا پخت و آب اون به حدود یک استکان رسید حدود نصف استکان زعفران آب کرده را اضافه میکنیم و اجازه میدیم جا بیفته گوجه گیلاسی رو جداگانه در کمی روغن تفت میدیم و موقع سرو روی هر سیخ یکی دو تا گوجه گیلاسی میزنیم و با برنج سرو میکنیم
پ.ن. موقع پخت غذا سیخ ها رو جابجا نکنید چون ممکنه سیب زمینی ها از سیخ جدا بشن و موقع پخت دقت کنید که مواد به اندازه پخته بشه چون سیب زمینی اگه زیاد بپزه له میشه و شکل غذا خراب میشه
پ.ن.۲.فلفل دلمه های رنگی شکل زیباتری به غذا میده و میتونید از برش های هویج هم استفاده کنید
پ.ن..۳.می تونید به جای مرغ از گوشت گوسفند استفاده کنید
پ.ن.۴.سیخ های چوبی رو قبل از استفاده چند دقیقه در آب قرار بدید تا خیس بخوره
پ.ن.۵پیاز ترشی هم یه جورایی دلبری میکنه
پ.ن.۶.ترکیب سالاد شیرازی و پنیر لیقوان و زیتون با سرکه بالزامیک و کمی آبغوره و نمک و فلفل سیاه و پودر نعنا خیلی خوشمزه است



.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا