طرز تهیه کباب شکم پر

♥MASTANE♥

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
4,316
امتیاز واکنش
3,789
امتیاز
546
محل سکونت
شیراز


fo2842.jpg


مواد لازم:


نان ساندویچ6 تکه (حبه شده)
کره6 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1/2 فنجان
کرفس خرد شده همراه با برگ کرفس1/2 فنجان
سیب ورقه شده5 کیلوگرم
شکر75 گرم
نمک1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چای خوری
* مریم گلی خرد شده1 قاشق چای خوری
* آویشن1 قاشق چای خوری
جوز1/4 قاشق چای خوری
دارچین1/16 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده1/4 فنجان
پیازچه خرد شده2 قاشق غذاخوری


*
مریم گلی خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده


*
آویشن خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده


مواد اولیه کباب :


گوشت قرمز (گوشت دنده با استخوان)4 تا 5 کیلوگرم
نمک 1.5 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
گوشت گوساله (فیله ورقه شده)150 گرم


مواد اولیه سس :

آب 1.5 فنجان
ژله سیب 1/4 فنجان



طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.


2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.


طرز تهیه کباب:

1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.


3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.



4.
گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.


طرز تهیه سس:

1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.



2.
ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.


3.
تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا