غذاهایی که اگر دوبار گرم شوند سرطان زا ميشود

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 167
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری ها، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :


  • 1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
  • 2-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
  • 3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
  • 4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
  • 5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
  • 6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
  • 7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا