غذاهای خون ساز را بهتر بشناسید

  • شروع کننده موضوع farimah hd
  • بازدیدها 189
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

farimah hd

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/12/24
ارسالی ها
1,945
امتیاز واکنش
3,276
امتیاز
506
محل سکونت
تهران
همه ی ما از اهمیت خون خبر داریم و میدانیم که کیفیت خون بخش بزرگی از سلامتی میباشد؛ برای همین دنبال خوراکی هایی میگردیم که یا خونمان را تصفیه کنند یا غلظت آن را کاهش دهند، اگر چنانچه با مشکل کم خونی مواجه شدیم سعی میکنیم مواد غذایی خون ساز را بشناسیم. دقیقا در این مطلب روی صحبت ما با افرادیست که دوست دارند اطلاعاتی درباره ی خوارکی های خون ساز کسب کنند. اگر شما هم جزء این دسته افراد هستید؛ در ادامه با ما همراه باشید.

انار خون ساز است. آب انار و ربع انار را در انواع کوکو استفاده کنید
ربع انار را در پخت غذا استفاده کنید
یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب قاطعی نمایید مصرف شود
ترکیب برنج و حبوبات ( عدس ، لوبیا ، نخود ) یا خون ساز است مثل برنج عدس
طرز استفاده حبوباتچند روز در آب قرار دهید و مرتب آب آن را عوض کنید سپس آن را پخته له نموده صاف نمایید تفاله آن را دور ریخته فقط صاف شده آن مصرف شود. جوانه زده حبوبات بهتر است.
اسفناج ، جعفری ، گشنیز خون ساز هستند زیاد در انواع کوکو ها استفاده شود.
جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو ریخته شود
خرما بشدت خون ساز است بصورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود
خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود. خرما خام و خالی کم مصرف شود
عسل بشدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود
یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود
شربت عسل زیاد مصرف شود یک قاشق مربا خوری عسل را در لیوان آب ، هم زده مصرف شود.
هویج ، سیب زمینی،خون ساز هستند زیاد در انواع کوکوها مصرف شود مربای هویج مصرف شود
آب کلم ، شلغم خون ساز است ، انواع کوکوها مصرف شود
انجیر خشک و کشمش که منابع خونی از آهن هستند.
 
  • پیشنهادات
  • farimah hd

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/12/24
    ارسالی ها
    1,945
    امتیاز واکنش
    3,276
    امتیاز
    506
    محل سکونت
    تهران
    غذاهای خون ساز
    آلبالو خون ساز است آن را پخته چرخ نموده صاف شده آن را کم در انواع کوکو استفاده کنید
    گیلاس خون ساز هستند آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن را در آب بصورت شرب مصرف شود.
    گلابی ،انگور و موز آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن مصرف شود.
    گردو و ،فندق و پسته بی نمک خون ساز هستند فقط پودر آن استفاده شود.
    غذا درظروف آلمونیومی (روی) = کم خونی = اضطراب می آورد بیشتر در ظروف چینی مصرف شود.
    شیر خون ساز است باعسل یاخرما بصورت شربت مصرف شود شیر کم چرب با آب در شیر برنج استفاده شود
    انجیر و زیتون (والتین والزیتون) درنتیجه خون سازاست انجیر و روغن زیتون زیاد مصرف شود.
    باقلا و نخود خون ساز است چرخ نموده صاف نمایید تفاله را دور ریخته صاف شده را در انواع کوکوها مصرف شود.
    لیموترش تازه تصفیه کننده خون است هر روز روی غذا و آب خوردن دو سه قطره نه بیشتر مصرف شود.
    هویج ، خون ساز است مربای هویج بعنوان صبحانه مصرف شود هویج پخته در کوکوها مصرف شود
    روی تمامی غذاها و لیوان آب خوردن حتما دو سه قطره آب لیمو بریزید.
    حتما از همه غذاها بطور مرتب استفاده شود هر غذا را فقط در هفته یک یا دو بار استفاده نمایید از مصرف صبحانه و نهار و شام تکراری بشدت خودداری نمایید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا