همه ی ما از اهمیت خون خبر داریم و میدانیم که کیفیت خون بخش بزرگی از سلامتی میباشد؛ برای همین دنبال خوراکی هایی میگردیم که یا خونمان را تصفیه کنند یا غلظت آن را کاهش دهند، اگر چنانچه با مشکل کم خونی مواجه شدیم سعی میکنیم مواد غذایی خون ساز را بشناسیم. دقیقا در این مطلب روی صحبت ما با افرادیست که دوست دارند اطلاعاتی درباره ی خوارکی های خون ساز کسب کنند. اگر شما هم جزء این دسته افراد هستید؛ در ادامه با ما همراه باشید.
انار خون ساز است. آب انار و ربع انار را در انواع کوکو استفاده کنید
ربع انار را در پخت غذا استفاده کنید
یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب قاطعی نمایید مصرف شود
ترکیب برنج و حبوبات ( عدس ، لوبیا ، نخود ) یا خون ساز است مثل برنج عدس
طرز استفاده حبوباتچند روز در آب قرار دهید و مرتب آب آن را عوض کنید سپس آن را پخته له نموده صاف نمایید تفاله آن را دور ریخته فقط صاف شده آن مصرف شود. جوانه زده حبوبات بهتر است.
اسفناج ، جعفری ، گشنیز خون ساز هستند زیاد در انواع کوکو ها استفاده شود.
جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو ریخته شود
خرما بشدت خون ساز است بصورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود
خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود. خرما خام و خالی کم مصرف شود
عسل بشدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود
یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود
شربت عسل زیاد مصرف شود یک قاشق مربا خوری عسل را در لیوان آب ، هم زده مصرف شود.
هویج ، سیب زمینی،خون ساز هستند زیاد در انواع کوکوها مصرف شود مربای هویج مصرف شود
آب کلم ، شلغم خون ساز است ، انواع کوکوها مصرف شود
انجیر خشک و کشمش که منابع خونی از آهن هستند.
انار خون ساز است. آب انار و ربع انار را در انواع کوکو استفاده کنید
ربع انار را در پخت غذا استفاده کنید
یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب قاطعی نمایید مصرف شود
ترکیب برنج و حبوبات ( عدس ، لوبیا ، نخود ) یا خون ساز است مثل برنج عدس
طرز استفاده حبوباتچند روز در آب قرار دهید و مرتب آب آن را عوض کنید سپس آن را پخته له نموده صاف نمایید تفاله آن را دور ریخته فقط صاف شده آن مصرف شود. جوانه زده حبوبات بهتر است.
اسفناج ، جعفری ، گشنیز خون ساز هستند زیاد در انواع کوکو ها استفاده شود.
جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو ریخته شود
خرما بشدت خون ساز است بصورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود
خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود. خرما خام و خالی کم مصرف شود
عسل بشدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود
یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود
شربت عسل زیاد مصرف شود یک قاشق مربا خوری عسل را در لیوان آب ، هم زده مصرف شود.
هویج ، سیب زمینی،خون ساز هستند زیاد در انواع کوکوها مصرف شود مربای هویج مصرف شود
آب کلم ، شلغم خون ساز است ، انواع کوکوها مصرف شود
انجیر خشک و کشمش که منابع خونی از آهن هستند.