غذاهای مضر برای صفرا مزاج ها:
– پرخوری
– بعد از غذای مختصر دوباره غذا
– خوردن آش رشته
– ماکارونی سیر (مطلقا ً نخورید مزاج کبد گرم و تر است و سیر تبدیل به آتش شده و بیمار حالش بد می شود )
- شیرینی
درمان:
انار وشاتوت بهترین دارو است . زرشک – تمشک – زرد آلو – هلو – خیار – کاهو – هویج – روغن زیتون – کنجد – سیب – گلابی – سوپ جو – کدو خورشتی – خوراک قارچ – کدو حلوایی – اسفناج – گشنیز – نخود فرنگی – عدس – ماش – جو دو سر - لیمو عمانی
سوداوی:
سودا سرد وخشک از جنس خاک و رسوب خون است و PH=6 است و طحال تولید می شود وطحال را فعال می کند .PH خون باید بالای 7 باشد و اگر به 7 برسد به حالت اغماء و غش می رود.
اگر سودا زیاد شود طعم دهان شور می شود
–بوی عفونت دهان
– کابوس می بیند و دچار افسردگی و خستگی می شود
- خود خوری
– فکر زیاد بدون آنکه بداند
– لاغری
– بی نشاطی
–یبوست شدید هفته ای یکبار
– مدفوع قیری وسیاه
– سوزش هنگام دفع ادرار
- ادرار تیره خاکستری می شود
- حالت تهوع
– حس تاریکی چشم و شب کوری
– تیرگی رنگ پوست وصورت
– سوزش معده
–خارش زیاد بدن وترک خوردن پوست
– قلنج معده
علت:غذاهای مانده وبیا ت وشور ونمک سود ، سودا را زیاد می کند.
غذای مضر برای سوداوی مزاج ها:
عدس – نوشابه با غذا – ماهی دودی – غذای مانده و بیات – نمک سود –
– پرخوری
– بعد از غذای مختصر دوباره غذا
– خوردن آش رشته
– ماکارونی سیر (مطلقا ً نخورید مزاج کبد گرم و تر است و سیر تبدیل به آتش شده و بیمار حالش بد می شود )
- شیرینی
درمان:
انار وشاتوت بهترین دارو است . زرشک – تمشک – زرد آلو – هلو – خیار – کاهو – هویج – روغن زیتون – کنجد – سیب – گلابی – سوپ جو – کدو خورشتی – خوراک قارچ – کدو حلوایی – اسفناج – گشنیز – نخود فرنگی – عدس – ماش – جو دو سر - لیمو عمانی
سوداوی:
سودا سرد وخشک از جنس خاک و رسوب خون است و PH=6 است و طحال تولید می شود وطحال را فعال می کند .PH خون باید بالای 7 باشد و اگر به 7 برسد به حالت اغماء و غش می رود.
اگر سودا زیاد شود طعم دهان شور می شود
–بوی عفونت دهان
– کابوس می بیند و دچار افسردگی و خستگی می شود
- خود خوری
– فکر زیاد بدون آنکه بداند
– لاغری
– بی نشاطی
–یبوست شدید هفته ای یکبار
– مدفوع قیری وسیاه
– سوزش هنگام دفع ادرار
- ادرار تیره خاکستری می شود
- حالت تهوع
– حس تاریکی چشم و شب کوری
– تیرگی رنگ پوست وصورت
– سوزش معده
–خارش زیاد بدن وترک خوردن پوست
– قلنج معده
علت:غذاهای مانده وبیا ت وشور ونمک سود ، سودا را زیاد می کند.
غذای مضر برای سوداوی مزاج ها:
عدس – نوشابه با غذا – ماهی دودی – غذای مانده و بیات – نمک سود –