مصرف روغن کلزا

ραяαѕтσσ

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/06/23
ارسالی ها
1,952
امتیاز واکنش
20,924
امتیاز
749
سن
22
محل سکونت
تهران
روغن کلزا در مقایسه با روغنهای دیگر از میزان چربی اشباع شده کمتری برخوردار است. در واقع در مقایسه با روغن زیتون، تنها نصف مقدار چربی اشباع شده دارد. کلزا همچنین با چربی های تک سلولی بارگذاری شده است و برای گیاه خواران بسیار توصیه می شود. در پخت و پز، آن نیز می تواند در برابر درجه حرارت بیشتر در مقایسه با روغن زیتون با آستانه ۲۳۰ درجه سانتی گراد مقاومت کند. در اینجا مزایای بیشتر این روغن کمتر شناخته شده اما با این وجود سودمند است.

روغن کلزا ایده آل یک منبع غنی از امگا ۳، ۶، ۹ و ویتامین E است. هر دو امگا ۳ و ۶ به عنوان اسانس های چرب ضروری (EFAs) شناخته می شوند، به این معنی که آنها مواد مغذی ضروری هستند که باعث می شوند بدن به درستی عمل کند و نمی توانند توسط بدن تولید شوند بر خلاف سایر اسیدهای چرب بدن که توسط خود بدن تولید می شوند. بنابراین آنها باید از طریق رژیم غذایی دریافت شوند و به طور منظم مصرف شوند تا اطمینان حاصل شود که بدن دچار نارسایی و اختلالاتی مانند نارسایی کلیه و کبد، عملکرد سیستم ایمنی، خشکی یا ترک خورده و حتی افسردگی نمی شود.

امگا ۳ یک ماده مغذی ضد التهابی قوی است و در جهان امروزه که تنش و سموم محیطی شایع است، می تواند نقش مهمی در کاهش التهاب بیش از حد در بدن داشته باشد. واکنش التهابی، روش طبیعی بدن برای بهبودی از آسیب ها و بیماری است، اما التهاب مزمن زمانی است که التهاب بیش از حد طول می کشد و در حال حاضر اعتقاد بر این است که عامل بسیاری از بیماری ها مانند بیماری های قلبی، دیابت، آلزایمر و غیره است. روغنهای آلی مانند کلزا که به طور خاص دارای امگا ۳ زیادی هستند، زمانی که به طور منظم مصرف می شوند، راه خوبی برای کمک به بدن شما در کاهش التهاب می باشند و ممکن است به جلوگیری و حتی کاهش علائم برخی از بیماری های رایج کمک کنند.

امگا ۳ دارای بسیاری از مزایای سلامتی دیگر است. این کمک می کند تا سطح چربی، فشار خون پایین بیاید، به جلوگیری از ایجاد پلاک در شریان ها که می تواند منجر به بیماری عروق کرونر و بهبود متابولیسم گلوکز شود نیز کمک می کند. آرتروز روماتوئید، افسردگی، اوتیسم و بسیاری از بیماری های دیگر نیز می تواند با افزایش میزان مصرف امگا ۳ شما بهبود یابد. امگا ۶ برای تشکیل بلوک های ساختمانی در بافت مغز و چشم ضروری است. متخصصان تغذیه توصیه می کنند که رژیم غذایی ۱: ۱-۱: ۲ نسبت به امگا ۳ به ۶ نسبت داده شود، زیرا این نسبت در رژیم اجداد ما بوده است.

هنگامی که بحث پخت و پز به میان می آید، ما می خواهیم غذاهای خوش طعم داشته باشیم، اما ما نمی خواهیم به سلامت عمومی خود صدمه بزنیم. این امر به ویژه به روغن هایی که هنگام پخت و پز استفاده می شوند مربوط می شود. ما می دانیم چربی های اشباع برای ما بد است، اما ما باید از روغن یا چربی های خاصی استفاده کنیم تا بتوانیم طبخ کنیم.

چربی اشباع شده کمتر
در مقایسه با سایر روغن های پخت و پز، روغن کلزا دارای کمترین میزان چربی اشباع شده است؛ در واقع، این روغن دارای چربی اشباع کمتری از نصف روغن زیتون است.

جزء روغن های سالم است
روغن کلزا دارای چربی های مونو غیر اشباع (شناخته شده برای کاهش کلسترول) و چربی های غیر اشباع امگا ۳،۶ و ۹ است که معمولا در دانه های آجیل و ماهی یافت می شود.

یک جایگزین عالی برای کره در پخت و پز
خوشبختانه، روغن کلزا می تواند در دستور العمل های پخت شما کره را جایگزین کند.

بدون هیچ ماده نگهدارنده مصنوعی
هنگامی که بحث مراقبت از سلامتی شما پیش می آید، همه ما می دانیم که نگهدارنده های مصنوعی می توانند سلامت ما را از بین ببرند. روغن کلزا دارای هیچ محافظ مصنوعی نیست، به علاوه بدون GM است!

متناسب با نیازهای مختلف رژیم غذایی
هنگامی که بحث نیازهای غذایی می شود، ما گزینه های متنوعی از رژیم غذایی شامل گلوتن و گیاه خواری را فراهم می کنیم. خوشبختانه، روغن کلزا برای همه آنها مناسب است.

در نهایت، روغن کلزا بسیار فوق العاده و همه کاره است. آن را می توان برای پخت، کباب کردن، سرخ کردن،ماریناده ها، کیک، سس و حتی ماساژ استفاده کرد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا