مصرف لواشک خانگی در بهار

  • شروع کننده موضوع Elka Shine
  • بازدیدها 183
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Elka Shine

مدیر بازنشسته
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/11
ارسالی ها
4,853
امتیاز واکنش
14,480
امتیاز
791
18396.jpg

دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی با بیان اینکه آجیل مرسوم امروزی ترکیبی از مغزهای با طبع گرم هستند که با افزودن نمک گرمی آنها افزایش می‌یابد و مصرف آنها در فصل بهار توصیه نمی‌‌شود.


به گزارش بهداشت نیوز، دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی با بیان اینکه آجیل مرسوم امروزی ترکیبی از مغزهای با طبع گرم هستند که با افزودن نمک گرمی آنها افزایش می‌یابد و مصرف آنها در فصل بهار توصیه نمی‌‌شود.

افزودن نمک به مغزهای گیاهی موجب افزایش طبع گرم آنها می‌‌شود
به گفته وی، آجیل مرسوم امروزی ترکیبی از مغزهای با طبع گرم هستند که با افزودن نمک گرمی آنها افزایش می یابد و مصرف آنها در فصل بهار توصیه نمی‌‌شود.

این دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی تصریح کرد: بهتر است افراد از ترکیب آلبالو, گیلاس, برگه زردآلو و میوه‌های خشک ترش‌مزه به‌جای آجیل استفاده کنند.

مصرف لواشک‌های بهداشتی و خانگی بسیار مناسب فصل بهار است
ابریشم‌کار یادآور شد: مصرف لواشکهای بهداشتی و خانگی بسیار مناسب فصل بهار است و برای پذیرایی توصیه می‌‌شود؛ بهتر است که به‌تناسب سلیقه به‌جای شیرینی و آجیل از کاهو و سکنجبین, شربت‌های آلبالو، لیمو، خیار، گلاب، عرق کاسنی, سکنجبین و تخم خرفه برای پذیرایی استفاده شود.

باید دانست که مصرف این‌گونه تنقلات ترش‌مزه در فصل بهار، احساس سبکی و آرامش خوبی به افراد می‌دهد.

وی گفت: همچنین صرف ماش در فصل بهار و تابستان، در سرزمین‌های گرم و در افراد گرم‌مزاج یا در تب‌های گرم، مفید است و باعث تسکین حرارت می‌شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا