افزایش اشتها با مصرف دانه های خردل

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
گیاه خردل در حال حاضر بصورت وحشی و زراعی دیده می شود. این گیاه در کنار جاده ها، حاشیه رودخانه ها و در زمینهای پست و مرتفع یافت می شود.

به گزارش خبرنگار مجله پزشکی مادر: خردل از نظر طبی گرم و خشک بوده و به دلیل دارا بودن ترکیبات گوگردی، ضدعفونی ‌کننده ای قوی محسوب می‌ شود. دانه های گیاه خردل دارای ارزش غذایی بالایی است و خاصیت آنتی باکتریال و ضد عفونی کنندگی دارد. استفاده از پودر دانه های خردل در سس ها یا غذاها طعم تندی به مواد غذایی می دهد و برای رفع بداشتهایی و هضم و همچنین گوارش سودمند است. چنانچه ترشح شیره معده را افزایش و اشتها را تحـریـ*ک می کند.

این ادویه برای جلوگیری از سوءهاضمه و نفخ مفید است اما زیاده روی در مصرف آن مضراتی مانند ابتلا به یبوست، احساس تشنگی و ورم کلیه را به دنبال خواهد داشت.

دانه خردل سرشار از ریز مغذی موسوم به سلنیوم است که این ماده معدنی خواص ضد التهابی فوق‌العاده‌ای دارد. همچنین دانه خردل منبع غنی از عنصر منیزیم است که به کاهش شدت حملات آسم و پایین آوردن فشار خون کمک می‌ کند.

این ادویه منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا۳، آهن، منیزیم، روی، پروتئین، کلسیم، نیاسین و فیبر غذایی است.

استفاده از خردل در كاهش تكرار حمله‌های میگرنی و جلوگیری از بی‌نظمی خواب مفید است. گیاه خردل سیاه به طور سنتی برای رفع دردهای عصبی و روماتیسمی نیز به کار می رود.

اما امروزه بیشتر ازسس های خردل استفاده می کنند، چرا که چاشنی بسیار مناسبی برای انواع ساندویچ ‌ها، پیتزا، ماکارونی و حتی سالاد محسوب می ‌شود و اگر شما دنبال یک طعم جدید و متفاوت هستید، می ‌توانید آن را امتحان کنید.
منبع:نرم افزار داروخانه و پزشک همراه
 

برخی موضوعات مشابه

بالا