مواد غذایی برای سلامت بانوان

  • شروع کننده موضوع soyeon
  • بازدیدها 195
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

soyeon

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/04/14
ارسالی ها
1,161
امتیاز واکنش
5,174
امتیاز
648
محل سکونت
شهر زیبای خدا
سلامت بانوان
برخی از مواد غذایی برای سلامت بانوان بسیار مفیدند و سبب کارکرد صحیح بدن حتی در سنین بالا و جلوگیری از
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
می شود.

سویا
1-150x150.png
غلاف های سویا پر از فیبر، چربی های خوب و ترکیبات استروژن مانند ایزوفلاون ها می باشد. ایزوفلاون ها برای دوران یائسگی بسیار مناسب می باشند. به عنوان مثال باعث کاهش گر گرفتگی در دوران یائسگی می شوند.

کلم پیچ
2-150x150.png
برگ های سبز کلم پیچ سرشار از ویتامین K، کلسیم و ویتامین D می باشد که میتواند استخوان های شما را قوی و سالم نگه دارد. مصرف یک وعده سالاد کلم پیچ در روز، ۲۰ درصد از نیاز روزانه به ویتامین A و D را تامین میکند.

مارچوبه
3-150x150.png
مارچوبه سرشار از اسید فولیک می باشد که باعث جلوگیری از نقص های مادرزادی در زنان باردار می گردد. مارچوبه یک سوم نیاز روزانه به ویتامین K را تامین مینماید.

لوبیا
4-150x150.png
غذایی که گوشت برای بدن تامین مینماید را دارا می باشند و جایگزین مناسبی برای گوشت در افراد گیاه خوار میباشند. آنها می توانند فشار خون، قند خون و ضربان قلب را کاهش دهند. به طور کلی مشکلاتی که می تواند منجر به بروز بیماریهای قلبی شود را کاهش می دهند.

گریپ فورت
5-150x150.png
سرشارژ از فلاونوئید است که باعث کاهش احتمال سکته مغزی در زنان و همچنین بهبود عملکرد قلب می شود. البته به این نکته توجه شود که گریپ فورت با برخی داروهای شیمیایی تداخل دارد بنابراین قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

انواع توت ها و گیلاس
7-150x150.png
این میوه ها دارای فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان ها هستند که می توانند سلول های سالم را از آسیب محافظت کنند. توت ها در سنین میان سالی و پیری فعالیت های مغزی را پویاتر میکنند. علاوه بر این، نیاز به ویتامین C برای ساخت کلاژن که سبب حفظ شادابی و سلامت پوست می شود را نیز تامین میکنند.

انبه
mangos-150x150.jpg
رنگ قرمز- نارنجی آن از بتا کاروتن و لیکوپن حاصل می شود. لیکوپن احتمال ابتلا به سرطان دهانه رحم و سـ*ـینه را کاهش می دهد. همچنین انبه سرشار از آنتی اکسیدان است و با تظیم کلسترول و فشار خون از بروز بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری میکند و سلامت بانوان را بهبود می بخشد.

ماست کم چرب
8-150x150.png
زنان در سنین بالای ۵۰ سال نیاز بیشتری به کلسیم دارند. یک کاسه کوچک ماست یک سوم نیاز روزانه به کلسیم را تامین می کند. اگر از ماست غنی شده با ویتامین D استفاده نمایید، میزان بیشتری مواد معدنی بدن را تامین می کند.

ماهی
9-150x150.png
ماهی ها سرشار از اسیدهای چرب سالم، ویتامین D و کلسیم میباشد. امگا ۳ موجود در ماهی باعث کارکرد بهتر فعالیت های مغز میشود. مادرانی که در دوران باردای ماهی مصرف مینمایند نوزادانی سالم تر دارند.

دانه کتان
10-150x150.png
دانه های کتان دارای ترکیباتی گیاهی است که مانند استروژن عمل مینماید. این مواد خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان سـ*ـینه را در زنان کاهش و سلامت بانوان را افزایش دهد. البته باید به این نکته توجه نمود که روغن کتان با برخی داروهای شیمیایی تداخل دارد، لذا قبل از مصرف با پزشک خود مشورت نمایید.

گردو
11-150x150.png
گردو به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب سالم در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش دارد. همچنین در زنان میانسال برای بهبود فعالیت های مغزی و استحکام استخوان ها و سلامت بانوان نیز کاربرد دارد.

آواکادو
12531161961651281361751792461171271924514357-150x150.jpg
سرشار از چربی های مفید است. در واقع، مطالعات نشان می دهد رژیم های غذایی پر از آوکادو می تواند به کاهش چربی های اضافی شکم کمک کند و برای چشم و پوست مفید باشد. همچنین باعث کاهش کلسترول بد و تبدیل آن به کلسترول خوب می شود.

سیب زمینی شیرین
co777-150x150.jpg
سیب زمینی شیرین حاوی مس، فیبر، ویتامین B6، پتاسیم، آهن، بتاکاروتن و منبع غنی ویتامین A است. در دوران بارداری و تغذیه با شیر مادر، مصرف تکه های کوچک سیب زمینی شیرین باعث می شود کودک شما سالم و قوی تر گردد.

اسفناج
448953_554-150x150.jpg
مصرف اسفناج شانس ابتلا به زوال عقل، بیماری های قلبی و سرطان روده را کاهش می دهد. اسفناج سرشار از فولات و آنتی اکسیدان می باشد. این آنتی اکسیدان ها از چشم شما محافظت می کنند و حتی باعث از بین رفتن چین و چروک صورت نیز می شوند.

جگر
1df9d6bc2abdca17d91699ad65f3249e-150x150.jpg
جگر سیاه از منابع بسیار غنی ویتامین A است. ویتامین A از گروه ویتامین های محلول در چربی است که در رشد،
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
، بینایی و بالا رفتن مقاومت بدن در برابر عفونت ها نقش بسزایی دارد. ویتامین B12 موجود در جگر برای رشد طبیعی، نگهداری و سلامت بافت های عصبی و عمل طبیعی تشکیل خون لازم است. این ویتامین همچنین بر ژن ها و ساختن سلول ها اثر می گذارد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا