جلوگیری از گرمازدگی با مواد غذایی

« «N¡lOo£aR» »

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/11/09
ارسالی ها
2,852
امتیاز واکنش
17,503
امتیاز
746
محل سکونت
گیلان
جلوگیری از گرمازدگی با مواد غذایی
حفظ تندرستی و شادابی در گرمای تابستان تا حدی سخت است و بسیاری از افراد در اغلب اوقات دچار گرمازدگی می شوند. متخصصان تغذیه، مصرف مواد غذایی مفید و مغذی را برای مقابله با گرما پیشنهاد می کنند که در این مطلب به نقل از «Prevention»، درج شده است.
تغذیه هنگام گرمای شدید و جلوگیری از گرمازدگی
سیب: به نقل از روزنامه خراسان، علاوه بر داشتن طعم خوب، سرشار از فیبر است که سموم مضر را دفع و به حفظ تعادل بدن کمک می کند.
بادام: بادام حاوی میزان زیاد کلسیم، فیبر و مواد معدنی است که بدن به آن نیاز دارد. بادام کمک می کند تا تعادل قند خون حفظ شود.
لیمو ترش: مصرف آب لیمو، یک عادت بسیار سالم است به ویژه در فصل گرما.
کلم برگ: این گیاه خاصیت ضدباکتری و ضد ویروسی دارد. این دو خاصیت در مقابله با گرمای هوا بسیار موثر است.
چغندر قرمز: این گیاه حاوی ماده معدنی با ارزشی است که به طور موثر با گرمای هوا مقابله می کند.
کلم بروکلی: با کمک به هضم غذا و دفع سموم به بدن کمک می کند تا به طور موثری با گرما مقابله کند.
سیر: سیر به بدن در مقابله با گرما کمک می کند. باکتری ها و انگل های مضر را از بین می برد.
آواکادو: به علت داشتن میزان زیاد فیبر و آنتی اکسیدان، آواکادو یکی از بهترین مواد غذایی برای مقابله با گرما به حساب می آید.
انار: این میوه غنی از آنتی اکسیدان است و از بدن در برابر حساسیت و بیماری های پوستی که در فصل گرما بروز می کند، محافظت می کند.
زردچوبه: علاوه بر تأثیری که روی پوست دارد، با گرمای هوا نیز به طور موثر مقابله می کند.
دانه کتان: این گیاه حاوی اسیدچرب امگا۳ است که توان بدن را برای مقابله با بیماری افزایش می دهد.
زغال اخته: خاصیت ضد ویروسی و ضدباکتریایی دارد و یکی از موثرترین میوه ها برای مقابله با گرماست.
زنجبیل: همان گونه که مصرف آن در فصل سرما مفید است، برای فصل گرما نیز مفید است زیرا به بدن برای مقابله با گرما کمک می کند.
روغن زیتون: این روغن خاصیت زیادی دارد به ویژه در فصل گرم برای بدن مفید است. برای سالاد و غذاها از این روغن استفاده کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا