- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
موس لبو
مواد لازم
شكر 75 گرم
زرده تخممرغ چهار عدد
شير يك پيمانه
پودر ژلاتين يك قاشق سوپخوري
لبو رنده شده 300 گرم
آبلبو و آب از هر کدام دو قاشق سوپخوري
سفيده تخممرغ سه عدد
خامه 250 گرم
طرز تهيه
شير را بجوشانيد، لبو را در آن بريزيد و همانگونه نگه داريد. زرده تخممرغ و شكر را بزنيد تا سفيد شود. شير داغ را روي زرده تخممرغ بريزيد و هم بزنيد و روي حرارت ملايم به جوش آوريد. پودر ژلاتين را با دو قاشق آب روي حرارت كتري قرار دهيد. وقتي كمي خنك شد در شير و زرده تخممرغ خنك شده بريزيد. سفيده تخممرغ را بزنيد تا پف كند. بعد آب لبو و شكر را به تدريج به آن بيفزاييد و با همزن خوب بزنيد سپس با قاشق به مايه شير اضافه كنيد. خامه را بزنيد تا فرم بگيرد سپس با قاشق خامه را به آرامي با مايه بالا مخلوط كرده، در قالب بريزيد و دو ساعت در يخچال نگه داريد. بعد روي آن را تزئين كنيد.
مواد لازم
شكر 75 گرم
زرده تخممرغ چهار عدد
شير يك پيمانه
پودر ژلاتين يك قاشق سوپخوري
لبو رنده شده 300 گرم
آبلبو و آب از هر کدام دو قاشق سوپخوري
سفيده تخممرغ سه عدد
خامه 250 گرم
طرز تهيه
شير را بجوشانيد، لبو را در آن بريزيد و همانگونه نگه داريد. زرده تخممرغ و شكر را بزنيد تا سفيد شود. شير داغ را روي زرده تخممرغ بريزيد و هم بزنيد و روي حرارت ملايم به جوش آوريد. پودر ژلاتين را با دو قاشق آب روي حرارت كتري قرار دهيد. وقتي كمي خنك شد در شير و زرده تخممرغ خنك شده بريزيد. سفيده تخممرغ را بزنيد تا پف كند. بعد آب لبو و شكر را به تدريج به آن بيفزاييد و با همزن خوب بزنيد سپس با قاشق به مايه شير اضافه كنيد. خامه را بزنيد تا فرم بگيرد سپس با قاشق خامه را به آرامي با مايه بالا مخلوط كرده، در قالب بريزيد و دو ساعت در يخچال نگه داريد. بعد روي آن را تزئين كنيد.