کیک و شیرینی طرز تهیه موس کیک و قهوه و شکلات

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 597
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کیک شکلاتی
به مقدار لازم
خامه غلیظ
300 گرم
شکر
نصف لیوان
شکلات تخته ای
150 گرم
آب
4 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین
2 قاشق غذاخوری
پودر قهوه فوری
1 قاشق غذاخوری
شیر
115.png
1 لیوان
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
99​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
26285

[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
طرز تهیه​
[/BCOLOR]


پودر ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری اب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار اب قرار دهید.شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را به شیر اضافه و مخلوط نمایید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در 2 کاسه جداگانه بریزید شکلات های تخته ای را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود سپس شکلات ها و نصف خامه را به یکی از کاسه ها اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه دیگر اضافه کنید.
کیک شکلاتی را با قالب های گرد یا هر قالبی که دوست دارید قالب بزنید سپس کیک را ته لیوان قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را ذوب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید یا به همان صورت سرو کنید.
26286

[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
نکات​
[/BCOLOR]


1) پس از اضافه کردن زلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون ژلاتین بسته میشود.
2) در زمان اضافه کردن لایه قهوه روی لایه شکلاتی دقت کنید و به آرامی و با دقت اضافه کنید تا لایه ها مخلوط نشوند.
نوش جان
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا