کیک لبو

  • شروع کننده موضوع f.sh79
  • بازدیدها 129
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

f.sh79

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/10/04
ارسالی ها
1,028
امتیاز واکنش
1,993
امتیاز
750


مواد لازم برای کیک لبو :

لبو 300 گرم
پودر هل دو قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
کره 200 گرم
شکر 275 گرم
آرد 350 گرم
تخم مرغ چهار عدد
بكینگ پودر دو قاشق چایخوری

روش تهیه کیک لبو :

ابتدا در ظرفی گود، كره و شكر را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حجم آنها افزایش پیدا كرده و رنگ شان نیز روشن شود، در این مرحله تخم مرغ ها را یكی یكی به مواد كره اضافه كرده و پس از اضافه كردن هر كدام حدود 30 ثانیه مواد را خوب مخلوط می كنیم تا یكدست شوند. هل، لبوی رنده شده و وانیل را نیز اضافه كرده و مخلوط می كنیم.



بكینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه كیک اضافه می کنیم و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط می كنیم تا یكدست شوند.

این مواد را داخل قالبی گرد به قطر 28 تا 30 سانتیمتر یا قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزد.
 
  • پیشنهادات
  • ABAN dokht

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/17
    ارسالی ها
    2,239
    امتیاز واکنش
    8,811
    امتیاز
    596
    محل سکونت
    البرز
    #کیک_لبو
    ٣تا تخم مرغ رو با کمی وانیل و ١و ١/٣ پیمانه شکر خووب هم بزنید...حدود هفت دقیقه...بعد٣/٤پیمانه ماست و ١پیمانه روغن رو اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید...حالا ١پیمانه لبو که از قبل پختید و پوره یا رنده کردید به مواد اضافه و ٢پیمانه آرد به همراه ١ق م خوری ب پ الک شده بریزید و همونطور که قبلا یادتون دادم هم بزنید...مواد رو توی قالب میان تهی داخل فر ١٧٠ درجه به مدت حدودی ٤٥دقیقه بگذارید...با خلال تست کنید و بعد از سرد شدن سس لبو رو روش بریزید...
    سس لبو:١ق نشاسته ذرت+نصف پیمانه آب لبو+١ق چآبلیمو بزارید روی حرارت کم...کمی که غلیظ شد آمادست
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کیک لبو شکری؛ زمستانی و با سس مخصوص! زمستان فصل این خوراکی خوشرنگ و پرخاصیت است و چه بهتر که از خواص باورنکردنی و رنگ زیبای آن در کیک ها و شیرینی ها بعنوان میان وعده سالم و مفید استفاده کنیم. این کیگ بافت فوق العاده نرم و لطیف دارد و درست کردن آن کار راحتی میباشد. امیدواریم لـ*ـذت ببرید.

    مواد لازم

    • آرد سفید: ۱۳۰ گرم
    • شکر: ۱۳۰ گرم
    • تخم مرغ: ۳ عدد
    • وانیل‏: ۱/۴ قاشق چای خوری
    • نمک: نوک قاشق چای خوری
    • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
    • روغن مایع: ۷۵ میلی لیتر
    • لبو رنده شده: ۱۱۰ گرم
    مواد لازم برای سس

    • لبو رنده شده:۱۰۰ گرم
    • شکر: ۱۲۰ گرم
    • عسل: ۱ قاشق سوپ خوری
    1931022_475.jpg


    طرز تهیه

    ۱. ابتدا تخم مرغها و شکر را با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره خوب مواد را هم بزنید. مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، نمک و وانیل) را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها رنده لبو را با لیسک به خورد مواد بدهید.

    ۲. قالبهای مینی کیک را خوب چرب کنید. تقریبا سه پنجم حجم قالب را از مایه کیک پر کنید. آنها را داخل سینی فر بچینید و در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

    ۳. بعد از پخت کامل و خنک شدن، با سس لبو شکری سطح روی کیکها را بپوشانید و با شکلاتهای قالب خورده تزیین کنید.

    ۴. سس لبو شکری : لبو و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. خیلی خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. در انتها عسل را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را خاموش کنید. بعد از خنک شدن این سس، سطح کیکها را با آن بپوشانید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    5
    بازدیدها
    95
    بالا