- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
وقتی پای گوشت و یا مرغ در میان باشد می توانیم هزاران ایده از خودمان بدهیم و کلی غذای جدید درست کنیم. مثلا داخل نان یا خمیر را با مواد مختلف گوشتی پر کنیم. با همین یک جمله کلی ایده به ذهن آدم میرد!
مواد لازم:
مواد میانی:
روش تهیه:
1. نانهای تست را با یك قالب گرد به قطر 8 سانت برش بزنید و سپس درون قالبهای مافین فرم دهید حال كره را ذوب كنید و با قلم مو روی نانها بمالید و كمی آویشن، نمك و پودر پسته روی آنها بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد بگذارید تا كاسههای نان تست فرم بگیرند و خشك شوند سپس از فر خارج كنید و كنار بگذارید.
2. گوشت چرخكرده را همراه یک عدد پیاز رندهشده و ادویههای مخلوط گوشت شامل زیره، نمك، فلفل، كمی زردچوبه و سیر روی حرارت درون تابه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس هویج رندهشده را اضافه كنید و چند دقیقه تفت دهید. فقط مرتب هم بزنید تا كاملا یكدست شود و گوشت نسوزد؛ درصورتیكه گوشت كمچرب باشد 2 قاشق سوپخوری روغن كنجد اضافه كنید.
3. در نهایت زرشك و گردوی خیس خورده و زعفران را نیز اضافه كنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس درون كاسههای نان تست را پر كنید و به سلیقه خودتان با پنیر گودا، گوجهفرنگی گیلاسی و زیتون سیاه تزیین كنید.
4. در صورت دلخواه میتوانید به جای گوشت چرخ كرده از سـ*ـینه مرغ پخته شده نیز استفاده كنید. دقت كنید كه سـ*ـینه مرغ را حداكثر 15 دقیقه بپزد سپس بگذارید خنك شود و در نهایت ریش ریش كنید چون اگر زیاد بپزید مرغ سفت میشود.
![625983_103.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/6/9/625983_103.jpg)
مواد لازم:
- نان تست بزرگ 6 عدد
- كره 25 گرم
- آویشن 1 قاشق چایخوری
- نمك كمی
- پودر پسته 1 قاشق چایخوری
مواد میانی:
- گوشت چرخ كرده 250 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد
- زعفران حل شده ¼ قاشق چایخوری
- هویج رنده شده 1 عدد
- زرشك 2 قاشق سوپخوری
- گردوی خرد شده 3 قاشق سوپخوری
- ادویه گوشت شامل زیره، فلفل سیاه، سیر و كمی زرچوبه و نمک به میزان لازم
- پنیر گودا، گوجه گیلاسی و زیتون سیاه برای تزیین
- روغن کنجد در صورت لزوم
روش تهیه:
1. نانهای تست را با یك قالب گرد به قطر 8 سانت برش بزنید و سپس درون قالبهای مافین فرم دهید حال كره را ذوب كنید و با قلم مو روی نانها بمالید و كمی آویشن، نمك و پودر پسته روی آنها بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد بگذارید تا كاسههای نان تست فرم بگیرند و خشك شوند سپس از فر خارج كنید و كنار بگذارید.
2. گوشت چرخكرده را همراه یک عدد پیاز رندهشده و ادویههای مخلوط گوشت شامل زیره، نمك، فلفل، كمی زردچوبه و سیر روی حرارت درون تابه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس هویج رندهشده را اضافه كنید و چند دقیقه تفت دهید. فقط مرتب هم بزنید تا كاملا یكدست شود و گوشت نسوزد؛ درصورتیكه گوشت كمچرب باشد 2 قاشق سوپخوری روغن كنجد اضافه كنید.
3. در نهایت زرشك و گردوی خیس خورده و زعفران را نیز اضافه كنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس درون كاسههای نان تست را پر كنید و به سلیقه خودتان با پنیر گودا، گوجهفرنگی گیلاسی و زیتون سیاه تزیین كنید.
4. در صورت دلخواه میتوانید به جای گوشت چرخ كرده از سـ*ـینه مرغ پخته شده نیز استفاده كنید. دقت كنید كه سـ*ـینه مرغ را حداكثر 15 دقیقه بپزد سپس بگذارید خنك شود و در نهایت ریش ریش كنید چون اگر زیاد بپزید مرغ سفت میشود.