نحوه تمیز کردن فنجان چینی
هر چند برخی از خانم ها مدت چند ساعت قوری چینی و فنجان ها و نعلبکی را در مایعات رنگبر (وایتکس) قرار می دهند تا آنها را لکه زدایی کنند ولی ضمن این کار آنها درخشندگی و تازگی خود را از دست می دهند . اکثر خانم ها نحوه تمیز کردن فنجان چینی را نمی دانند .
فنجان مخصوص چای خوری باید بعد از هر بار استفاده فورا با آب و مایع ظرفشویی شسته شوند و هر دو سه روز یک بار نیز پاکیزه کردن آنها با جوش شیرین توصیه می شود . اگر در اثر عدم توجه لکه گرفته اند ، آن قسمت را با پودر ماشین بشویید و با کمک یک دستمال نرم و مرطوب پاکیزه کنید ، هرگز برای شستن آنها از سیم ظرفشویی کمک نگیرید و نیز از رنگبرهای مختلف برای پاکیزه کردن آنها استفاده نکنید .
هر چند برخی از خانم ها مدت چند ساعت قوری چینی و فنجان ها و نعلبکی را در مایعات رنگبر (وایتکس) قرار می دهند تا آنها را لکه زدایی کنند ولی ضمن این کار آنها درخشندگی و تازگی خود را از دست می دهند . اکثر خانم ها نحوه تمیز کردن فنجان چینی را نمی دانند .
فنجان مخصوص چای خوری باید بعد از هر بار استفاده فورا با آب و مایع ظرفشویی شسته شوند و هر دو سه روز یک بار نیز پاکیزه کردن آنها با جوش شیرین توصیه می شود . اگر در اثر عدم توجه لکه گرفته اند ، آن قسمت را با پودر ماشین بشویید و با کمک یک دستمال نرم و مرطوب پاکیزه کنید ، هرگز برای شستن آنها از سیم ظرفشویی کمک نگیرید و نیز از رنگبرهای مختلف برای پاکیزه کردن آنها استفاده نکنید .