خانه‌داری نحوه خشک کردن میوه در خانه با ۳ روش مختلف

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 262
  • پاسخ ها 10
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
نگهداری و استفاده از میوه‌های خشک
۱. آنها را در ظروف سربسته و در یک محل خنک نگهداری کنید
اکثر میوه‌های خشک‌شده اگر به این روش نگهداری شوند، ۹ تا ۱۲ ماه قابل استفاده هستند. میوه‌های خشک آماده و بسته‌بندی‌شده، بعد از باز شدن باید سریع‌تر مصرف شوند و ممکن است لازم باشد برای جلوگیری از فاسد شدن، آنها را در یک کیسه‌ی سربسته درون یخچال قرار دهید. این مسئله در مورد میوه‌های خشک‌شده‌ی خانگی که به‌طور کامل خشک نشده‌اند و تا حدی رطوبت دارند نیز صدق می‌کند.


۲. می‌توانید از میوه‌های خشک در دستورات غذایی مختلف استفاده کنید یا آنها را به‌تنهایی بخورید
برخی از میوه‌های خشک را می‌توان با خیساندن در آب گرم یا آهسته جوشاندن دوباره آبدار و مرطوب کرد. این کار معمولا برای میوه‌های خشک‌شده‌ای مانند سیب، زردآلو، هلو، آلو و گلابی به‌کار می‌رود. انبه و پاپایای خشک‌شده را می‌توانید یک ساعت قبل از استفاده در آب سرد بخیسانید تا آبدار و مرطوب شوند
 
  • پیشنهادات
  • برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    3
    بازدیدها
    168
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    151
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    154
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    159
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    150
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    248
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    197
    بالا