پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 175
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
pudding-berenj-ghahvee.jpg

    • زمان آماده سازی
    • 20 دقیقه
    • زمان پخت
    • 8 دقیقه
    • برای
    • 2 نفر

    • سطح مهارت
      آسان

  • مواد لازم برای پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر
    • برنج قهوه ای 1 و نیم لیوان
    • شیر 1/2 لیوان
    • بادام شیرین 10 عدد
    • پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
    • شیره خرما یا انگور 3 قاشق غذاخوری
    • کره مقداری



پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر



طرز تهیه : برنج قهوه ای را با چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه جوشید و نرم شد از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید و کناری قرار دهید تا اب اضافی اش کامل برود.



داخل ظرف مخصوص مایکروفر را با کره چرب کنید. سپس برنج قهوه ای آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف را داخل ماکروفر با قدرت 100% به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید ( هر 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید ).



پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا