![pudding-berenj-ghahvee.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/pudding-berenj-ghahvee.jpg)
- زمان آماده سازی
- 20 دقیقه
- زمان پخت
- 8 دقیقه
- برای
- 2 نفر
- سطح مهارت
آسان
- مواد لازم برای پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر
- برنج قهوه ای 1 و نیم لیوان
- شیر 1/2 لیوان
- بادام شیرین 10 عدد
- پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- شیره خرما یا انگور 3 قاشق غذاخوری
- کره مقداری
پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر
طرز تهیه : برنج قهوه ای را با چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه جوشید و نرم شد از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید و کناری قرار دهید تا اب اضافی اش کامل برود.
داخل ظرف مخصوص مایکروفر را با کره چرب کنید. سپس برنج قهوه ای آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف را داخل ماکروفر با قدرت 100% به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید ( هر 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید ).
پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.