پیتزای مرغ با سس تریاکی، بدون خمیر

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 105
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] این پیتزا به خمیر نیازی ندارد، زیرا ماده اصلی تشکیل دهنده آن مرغ است. مرغ ها با سس سویا و زنجبیل مزه دار شده و سپس در فر پخته می شوند. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۸ عدد ران مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
  • ۲ قاشق غذاخوری آب
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری رنجبیل رنده شده
  • یک سوم یک بروکلی متوسط
  • یک چهارم یک پیاز سفید، خلالی
  • ۲ قاشق غذاخوری ذرت
  • ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده
  • نوارهای باریک از نوری (اختیاری)
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1210619_766.jpg

طرز تهیه:

1-کلم های بروکلی را خرد کرده و سپس چند دقیقه بخار پز کنید تا کمی نرم شوند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- استخوان های ران های مرغ را از آن ها جدا کرده و گوشت فیله شده را درون کاسه بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-سس سویا، آب، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و درون مرغ ها بریزید. آن ها را هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-مرغ های مزه دار شده را درون سینی فر، روی یک ورقه روغنی به صورت ستاره ای بچینید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-روی آن ها بروکلی، پیازهای خلالی، ذرت، مایونز و پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-پیتزای شما آماده است. در صورت تمایل می توانید روی آن را با نوارهای باریک از ورقه های جلبک تزئین و سرو نمایید.[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا