- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] این پیتزا به خمیر نیازی ندارد، زیرا ماده اصلی تشکیل دهنده آن مرغ است. مرغ ها با سس سویا و زنجبیل مزه دار شده و سپس در فر پخته می شوند. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
1-کلم های بروکلی را خرد کرده و سپس چند دقیقه بخار پز کنید تا کمی نرم شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- استخوان های ران های مرغ را از آن ها جدا کرده و گوشت فیله شده را درون کاسه بریزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-سس سویا، آب، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و درون مرغ ها بریزید. آن ها را هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-مرغ های مزه دار شده را درون سینی فر، روی یک ورقه روغنی به صورت ستاره ای بچینید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-روی آن ها بروکلی، پیازهای خلالی، ذرت، مایونز و پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:
- ۸ عدد ران مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
- ۲ قاشق غذاخوری آب
- نمک و فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری رنجبیل رنده شده
- یک سوم یک بروکلی متوسط
- یک چهارم یک پیاز سفید، خلالی
- ۲ قاشق غذاخوری ذرت
- ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده
- نوارهای باریک از نوری (اختیاری)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1210619_766.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/1/19/1210619_766.jpg)
طرز تهیه:
1-کلم های بروکلی را خرد کرده و سپس چند دقیقه بخار پز کنید تا کمی نرم شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- استخوان های ران های مرغ را از آن ها جدا کرده و گوشت فیله شده را درون کاسه بریزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-سس سویا، آب، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و درون مرغ ها بریزید. آن ها را هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-مرغ های مزه دار شده را درون سینی فر، روی یک ورقه روغنی به صورت ستاره ای بچینید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-روی آن ها بروکلی، پیازهای خلالی، ذرت، مایونز و پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید.[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-پیتزای شما آماده است. در صورت تمایل می توانید روی آن را با نوارهای باریک از ورقه های جلبک تزئین و سرو نمایید.[/BCOLOR]