با این پیتزای سالامی آتش می گیرید!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 220
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[h=1]اگر دوست دارید یک پیتزای خوشمزه و تند را در خانه درست کنید، حتما پیتزا سالامی تند را امتحان کنید. بعد از خوردن این پیتزا احساس می کنید آتشی درون دهانتان است!!

711986_528.jpg


مواد لازم:


  • آرد 200 گرم
  • مایه خمیر 10 گرم
  • شکر 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • شیر ولرم 1/8 لیتر
  • روغن زیتون 6 قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی 6 عدد
  • فلفل سبز ریز 6 عدد
  • پنیر ورقه ای 60 گرم
  • کالباس سالامی به صورت ورقه ای 50 گرم

طرز تهیه:

1- یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را 15 دقیقه میگذاریم بماند تا وربیاید.

2- سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم 20 دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.فر را تا 180 درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.

3- ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود 20 الی 30 دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.

711987_727.jpg


نکته ها و گفته ها:

برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.

توجه:

مواد لازم یاد شده برای 4 نفر میباشد.
[/h]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا