پیتزا مرغ سوخاری؛ کافیه فقط امتحانش کنید!
وبسایت دو نفره - گلزار نورمحمدیان:
دنیای پیتزا پر از تنوع و طعم های مختلفه از پیتزاهای گوشتی و دریایی گرفته تا گیاهی و غیره و خوبی پیتزا هم اینه که همه دوستش دارن پس با خیال راحت میتونیم فقط کمی خلاقیت به خرج بدیم و یه طعم جدید برای پیتزامون بسازیم. مثل پیتزای این مطلب که از یه سس خونگی لذیذ، مرغ سوخاری و فلفل دلمه ای درست شده و فوق العاده خوش عطرو خوشمزه است. پیشنهاد میکنم که حتما امتحانش کنین.
مواد لازم برای تهیه پیتزای مرغ سوخاری
- فیله سوخاری (از هر قسمت مرغ که سوخاری و بدون استخوان باشه میتونین استفاده کنین)
- گشنیز خرد شده
- فلفل دلمه ای به رنگ دلخواه
- پنیر پیتزا
- سس پیتزا (طرز تهیه سس پیتزا خانگی رو در اینجا ببنین)
- خمیر پیتزا (طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی رو در اینجا ببینین)
مقدار مواد رو ذکر نکردم چون به مقدار پیتزایی که درست میکنین و سلیقه خودتون برای مقدار استفاده بستگی داره.
![1972210_688.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/12/5/1972210_688.jpg)
مراحل تهیه پیتزا مرغ سوخاری
1. ابتدا کف یه قالب پیتزا کمی آرد بپاشین و بعد خمیر پیتزا رو کفش پهن کنین.
![1972211_210.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/12/5/1972211_210.jpg)
2. خمیر رو به سس پیتزای خونگی یا هر سسی که میپسندین آغشته کنین.
![1972212_992.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/12/5/1972212_992.jpg)
3. حالا ابتدا روی سطح خمیر رو پنیر پیتزا بپاشین و بعد فیله مرغ سوخاری که خرد کردین رو روی سطح پیتزا پخش کنین.
![1972213_444.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/12/5/1972213_444.jpg)
4. بعد فلفل دلمه ای خرد شده و کمی دیگه پنیر پیتزا اضافه کنین. در نهایت پیتزا رو برای مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بذارین تا بپزه. در ۵ دقیقه نهایی هم گریل رو روشن کنین تا سطح پیتزا طلایی بشه.
![1972214_991.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/12/5/1972214_991.jpg)
5. حالا پیتزای خوشمزه شما حاضره نوش جان.
![1972209_172.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/12/5/1972209_172.jpg)