پیشنهاد صبحانه: املت تره‌ فرنگیِ تُند با اسفناج

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 90
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز خردكرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
  • پودر زیره 1 قاشق چایخوری
  • تره‌فرنگی خردكرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
  • نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
  • برگ‌های كوچك اسفناج 150 گرم
  • مغزهای برشته كرده 3 قاشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ 5 عدد
  • ریحان تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
  • جعفری تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1080479_617.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 - 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.​
آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.​
حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد.​
سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.​
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا