چیز کیک ماربلد نوتلا؛ یک کیک پنیری!

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 193
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
چیز کیک این کیک پنیری خوشمزه رو همگی باهاش آشنا هستیم. مدل های مختلف و حتی یکنفره این دسر پنیری و پرطرفدار رو قبل تر با هم تجربه کردیم و اینبار قرار هست تا یک مدل شکلاتیش رو یاد بگیریم. البته باید بگم نیمه شکلاتی چون این در واقع به صورت دو رنگ و ابر و بادی تهیه میشه.

این چیز کیک به صورت یخچالی و سرد تهیه میشه که این روش راحت تر از انواع پخت داخل فر هست. چیز کیک ها از اون دسته از دسر ها و شیرینی هایی هستند که میتونن گزینه خیلی خوبی برای مهمونی هامون باشن چون نیازی به خارج کردن از قالب و یا تزئین خاصی ندارن و خوشون به تنهایی خاص و شیک هستن. اگر دوست دارین با طرز تهیه این چیزکیک بیشتر آشنا بشین در ادامه این مطلب با ما همراه باشین.

-ماربل-نوتلا-540x360.jpg

چیزکیک ماربل نوتلا

مواد لازم برای تهیه چیز کیک ماربلد نوتلا
  • بیسکوئیت دیجستیو یا ساقه طلایی 200 گرم
  • کره اب شده 90 گرم
  • پنیر لبنه یا ماسکاپورنه 220 گرم
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • شکر 3/4 پیمانه
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر زلاتین 2 قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم 1/2 پیمانه
  • نوتلا یا شکلات صبحانه 3/4 قاشق غذا خوری
مراحل تهیه چیز کیک ماربلد نوتلا
برای تهیه چیزکیک ها ما به یک لایه زیرین که به صورت خمیر بیسکوئیتی هست نیاز داریم که بهش میگیم کراست، برای تهیه کراست این چیزکیک ابتدا باید بیسکوئیتهامون رو به صورت کاملاً پودری در بیاریم. برای این کار میتونیم هم از دستگاه غذاساز کمک بگیریم و هم با استفاده از یک بیفتک کوب یا گوشت کوب بیسکوئیت ها رو کاملاً پودر کنیم. سپس اون رو داخل یک کاسه میرزیم و بعد کره آب شده رو بهش اضافه میکنیم و خیلی خوب با هم مخلوطشون می کنیم.

-کردن-کره-ذوب-شده-به-بیسکوئیت-پودر-شده-540x360.jpg

اضافه کردن کره ذوب شده به بیسکوئیت پودر شده

حالا مخلوط رو داخل قالب می ریزیم. برای تهیه چیز کیک ها خیلی راحت خواهیم بود اگر از قالب های کمربندی استفاده کنیم.

-مخلوط-پودر-بیسکوئیت-و-کره-داخل-قالب-مورد-نظر-540x360.jpg

ریختن مخلوط پودر بیسکوئیت و کره داخل قالب مورد نظر

حالا مخلوط رو کف قالب کاملاً پرس می کنیم. اینکار رو با کمک یه قاشق و یا لیوانی که سطح زیرش صاف باشه می تونیم انجام بدیم. به این صورت کراست رو فیکس می کنیم و بعد برای 30-20 دقیقه داخل یخچال قرار میدیم تا خودش رو بگیره.

-کردن-کراست-کف-قالب-540x360.jpg

فیکس کردن کراست کف قالب

در زمانی که کراست رو داخل یخچال قرار دادیم باید فیلینگ یا مخلوط میانی چیزکیکمون رو حاضر کنیم. به این صورت که ابتدا پودر ژلاتین رو روی شیر می پاشیم ولی به هم نمی زنیم. وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد، یا به روش بن ماری(بخار آب) و یا با کمک مایکروفر اون رو حل می کنیم.
-پودر-ژلاتین-روی-شیر-ولرم-540x399.jpg

پاشیدن پودر ژلاتین روی شیر ولرم

اگر از مایکروفر استفاده کردین باید 30 ثانیه 30 ثانیه، زمان بدین و هر بار مخلوط رو کمی هم بزنین تا زمانی که دونه های ژلاتین کاملاً داخل شیر حل بشه. بعد از اینکه ژلاتین حل شد، اجازه میدیم تا خنک بشه.

-ژلاتین-و-شیر-540x360.jpg

محلول ژلاتین و شیر

حالا پنیر خامه ای مون رو داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و وانیل رو بهش اضافه می کنیم با هم زن شروع به مخلوط کردنش می کنیم تا حالت یکدستی پیدا کنه.

-کردن-وانیل-به-پنیر-خامه-ای-نرم-شده-540x360.jpg

اضافه کردن وانیل به پنیر خامه ای نرم شده

حالا خامه رو به پنیر خامه ای و وانیل اضافه میکنیم و مجدداً با هم زن مخلوطشون می کنیم تا با هم میکس بشن.

-خامه-به-مخلوط-پنیری-540x360.jpg

افزودن خامه به مخلوط پنیری

مرحله بعدی اضافه کردن شکر هست، شکر رو هم با کمک همزن با خامه و پنیر خامه ای خیلی خوب مخلوط می کنیم، اگر در دسترستون هست از شکر نرم و دونه ریز استفاده کنین. بعد از اضافه کردن شکر و هم زدن با بقیه مخلوط، مزه کنین و ببینین آیا شیرینیش براتون رضایت بخش هست یا نه، اگر به نظرتون شیرینی بیشتری دوست داشتین قاشق قاشق، شکر اضافه کنین تا به مزه دلخواهتون برسین.

-کردن-شکر-به-مخلوط-خامه-و-پنیر-540x368.jpg

اضافه کردن شکر به مخلوط خامه و پنیرخامه ای

در پایان، مخلوط ژلاتین و شیر رو اضافه می کنیم و با هم و با بقیه مواد، مخلوط می کنیم. از مخلوط آماده شده، دو قاشق غذا خوری بر میداریم و در یک کاسه جداگانه می ریزیم.

-محلول-ژلاتین-و-شیر-خنک-شده-540x360.jpg

افزودن محلول ژلاتین و شیر خنک شده

فیلینگ سفید رنگمون رو روی کراستی که از یخچال خارجش کردیم می ریزیم.

-فیلینگ-سفید-رنگ-روی-کراست-540x360.jpg

ریختن فیلینگ سفید رنگ روی کراست

حالا نوتلا یا هر شکلات صبحانه ای که داشتیم رو به اون دو قاشقی که کنار گذاشته بودیم اضافه می کنیم و خیلی خوب با هم مخلوط می کنیم.

-کردن-نوتلا-به-مابقی-فیلینگ-540x360.jpg

اضافه کردن نوتلا به مابقی فیلینگ

بعد از مخلوط شکلانی بر می داریم و به صورت نا منظم با قاشق روی فیلینگ سفید و وانیلی مون می ریزیم.

-مایه-نوتلایی-به-صورت-نا-منظم-روی-فیلینگ-سفید-رنگ-540x401.jpg

زیختن مایه نوتلایی به صورت نا منظم روی فیلینگ سفید رنگ

با کمک یک سیخ یا خلال چوبی یا حتی با نوک چاقو، مخلوط فیلینگ شکلاتی رو به صورت نا منظم با فیلینگ وانیلی مخلوط می کنیم ولی نه به اندازه ای که کاملاً یک رنگ بشن. همین که حالت ابر و بادی به خودش بگیره کافیه.

-کردن-دو-رنگ-با-نوک-خلال-یا-نوک-چاقو-540x360.jpg

مخلوط کردن دو رنگ با نوک خلال یا نوک چاقو

حالا دوباره قالب رو برای حدوداً 8 ساعت یا یک شب تا صبح داخل یخچال قرار می دیم تا چیز کیک کاملاً جا بیفته و مزه ها با هم ادغام بشن. بعد از این مدت، با کمک یک چاقوی تیز و ترجیحاً نازک دور تا دور چیز کیک رو از قالب جدا می کنیم و بعد به آرومی کمر بند قالب رو باز می کنیم. چیز کی رو داخل سرو مورد نظرمون قرار می دیم و سپس سرو می کنیم. برای تزئین هم می تونیم از خامه شکلاتی فرم گرفته استفاده کنیم و یا حتی با ترافل یا چیپس شکلاتی! برای برش زدن چیز کیک هم اگر چاقو رو کمی گرم کنیم برش هامون خیلی شیک و تمیز تر خواهند بود. امیدوارم از تهیه این دسر خوشمزه، لـ*ـذت بـرده باشین :)

-کیک-نوتلا-540x741.jpg

چیز کیک ماربل نوتلا



-کیک-540x341.jpg

چیز کیک ماربل نوتلا
# دونفره
 

برخی موضوعات مشابه

بالا