کاپکیکهای سفید و سیاه
✨✨✨✨
مواد لازم برای۲۸ نفر
کره ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
آرد کامل ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱,۳/۴ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چای خوری
خامه ترش ۱,۱/۴ پیمانه
شکلات تلخ آب شده ۲۵۰ گرم
گاناش ایرلندی به مقدار لازم
آیسینگ ایرلندی به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- کره و تخممرغ را 30 دقیقه قبل از آغاز کار بیرون بگذارید. در این فاصله، کف قالبهای مافین را با روغن چرب کنید، سپس روی آنها آرد بپاشید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه، آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴- سپس، سفیدههای تخممرغ را یکییکی بریزید و در هر مرتبه حسابی هم بزنید. در این مرحله باید مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و با همان سرعت متوسط همزن هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.
۵- در آخر خامه ترش یا شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و تا زمان یکدست شدن مایه، هم بزنید.
۶- حدود 2.5 پیمانه از مایه را داخل یک کاسه بریزید، شکلات آب شده را به آن اضافه کنید.
۷- در این مرحله باید یک طرف قالبها را با مایه سفید و طرف دیگر را با مایه شکلاتی پر کنید. دوسوم قالبها را پر کنید تا جا برای پف کردن کیکها وجود داشته باشد.
۸- آنها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخته شدن، 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس روی آنها، گاناش و آیسینگ ایرلندی بریزید و اگر دوست داشتید با پودر قهوه تزئین کنید.
۹- برای تهیه آیسینگ، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق غذاخوری خامه و ¼ قاشق چایخوری وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
۱۰- برای تهیه گاناش خامهای نیز نصف پیمانه خامه فرمگرفته، 500 گرم شکلات تلخ و یک قاشق غذاخوری خامه نیاز دارید. خامه فرمگرفته را داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از روی شعله بردارید، شکلات را اضافه کنید بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
سایر نکات
این کیکهای کوچک برای صبحانه یا حتی دسر و چای بعدازظهر عالی به نظر میرسند. دو رنگ بودنشان نیز به زیبایی بیشتر آنها کمک کرده است.
✨✨✨✨
✨✨✨✨
مواد لازم برای۲۸ نفر
کره ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
آرد کامل ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱,۳/۴ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چای خوری
خامه ترش ۱,۱/۴ پیمانه
شکلات تلخ آب شده ۲۵۰ گرم
گاناش ایرلندی به مقدار لازم
آیسینگ ایرلندی به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- کره و تخممرغ را 30 دقیقه قبل از آغاز کار بیرون بگذارید. در این فاصله، کف قالبهای مافین را با روغن چرب کنید، سپس روی آنها آرد بپاشید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه، آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴- سپس، سفیدههای تخممرغ را یکییکی بریزید و در هر مرتبه حسابی هم بزنید. در این مرحله باید مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و با همان سرعت متوسط همزن هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.
۵- در آخر خامه ترش یا شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و تا زمان یکدست شدن مایه، هم بزنید.
۶- حدود 2.5 پیمانه از مایه را داخل یک کاسه بریزید، شکلات آب شده را به آن اضافه کنید.
۷- در این مرحله باید یک طرف قالبها را با مایه سفید و طرف دیگر را با مایه شکلاتی پر کنید. دوسوم قالبها را پر کنید تا جا برای پف کردن کیکها وجود داشته باشد.
۸- آنها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخته شدن، 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس روی آنها، گاناش و آیسینگ ایرلندی بریزید و اگر دوست داشتید با پودر قهوه تزئین کنید.
۹- برای تهیه آیسینگ، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق غذاخوری خامه و ¼ قاشق چایخوری وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
۱۰- برای تهیه گاناش خامهای نیز نصف پیمانه خامه فرمگرفته، 500 گرم شکلات تلخ و یک قاشق غذاخوری خامه نیاز دارید. خامه فرمگرفته را داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از روی شعله بردارید، شکلات را اضافه کنید بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
سایر نکات
این کیکهای کوچک برای صبحانه یا حتی دسر و چای بعدازظهر عالی به نظر میرسند. دو رنگ بودنشان نیز به زیبایی بیشتر آنها کمک کرده است.
✨✨✨✨