سلاممم به همه
من و ایناز می خوایم حسابی دلتونو اب کنیم
به دنیای کاپ کیک خوش امدین اینجا انواع
کاپ کیک هارو هم یاد میدیم هم طرز تهیه میزاریم HapydancsmilHapydancsmilHapydancsmil
امید وارم خوشتون بیاد
این کاپ کیک ها یکی از راحت ترین و بی دردسرترین کیک هایی هست که می تونین درست کنین.
چون نه نیاز به همزن برقی داره، نه احتیاجی به فر و نه حتی غالب!
کلا از هر لحاظ ایده آله برای کسایی که با وسایل کاملا ابتدایی میخوان شروع کنن به کیک پزی.
از لحاظ طعم و بافتشون هم به نسبت این همه کمبود امکاناتی که لازم داره باید گفت که واقعا عالیه!حداقل به یک بار امتحان کردنش که می ارزه، نمی ارزه؟!
مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک بدون نیاز به فر :
تخم مرغ یک عدد
شکر سه قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
آرد چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو حدود یک قاشق غذاخوری
شیر سه قاشق غذاخوری
روش تهیه کاپ کیک بدون نیاز به فر :
تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با همزن دستی (اگر نداشتین چنگال هم گزینه مناسبیه) خوب به هم میزنیم
شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم
زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه میکنیم
آره و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم
پودر کاکائو رو هم به ترکیبمون اضافه میکنیم (می تونیم پودر کاکائو رو با آرد مخلوط کرده و با هم به ترکیب اضافه کنیم)
در نهایت شیر رو به خمیر کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست
فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!!
توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)
بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو بذارین و زیرش رو کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مئت پانزده دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن
بعد از پانزده دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک دستمال در قابلمه رو ببندین (درست مثل وقتی که برنج رو میخواین دم کنین) ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن
بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.
فنجان ها رو از داخل قابلمه خارج کنین و بذارین تا سرد بشه
بعد از سرد شدن دیواره فنجان رو به آرومی به سطح میز بزنین و اون رو برعکس کنین تا کیک از داخلش خارج بشه
کیک های آماده شده رو میشه به همین شکل ساده مصرف کرد و یا اونها رو با خامه و … تزیین و سرو کنین
نکته: با این مقدار مواد گفته شده حدود پنج تا شش عدد کاپ کیک با اندازه ای که توی عکس ها هست میشه تهیه کرد.
روز مادر بود و یکی دو ساعتی بیشتر وقت نداشتم تا یه چیزی درست کنم و مادری رو به اصطلاح سورپرایزش کنم.با توجه به شرایط و خراب بودن فر و … دیدم بهترین کار درست کردن این کاپ کیک ها هستش
کاپ کیک ها رو به روش گفته شده آماده کردم!
با این تفاوت که کمی پودر کاکائو رو بیشتر کردم و کمی هم پودر نسکافه بهش اضافه کردم (پودر کاکائو به خاطر تیره تر شدنش و پودر نسکافه به خاطر اینکه مادری طعم نسکافه رو بیشتر از کاکائو دوست داره)
از اونجایی که آخر کار فهمیدم شیر هم خراب شده و قابل استفاده نیست به جاش از یک قاشق خامه و سه قاشق آب استفاده کردم
برای تزیین روی کاپ کیک ها کمی شکلات رو ذوب کردم و روی کیک ها ریختم به شکلی که کمی از اطرافش به صورت نامرتب شره کنه
در نهایت گل ها و برگ هایی رو که در مدت پخت کیک درست کرده بودم روی شکلات آب شده گذاشتم تا وقتی شکلات خودش رو میگیره گل ها هم به کیک بچسبن
فر :
تخم مرغ : یک عدد
شکر: سه قاشق غذاخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
روغن : چهار قاشق غذاخوری
آرد : چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو : حدود یک قاشق غذاخوری
شیر : سه قاشق غذاخوری
پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!!
توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)
بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو بذارین و زیرش رو کم کنین تا آروم بجوشه.
ها باید به مئت پانزده دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن
بعد از پانزده دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک دستمال در قابلمه رو ببندین (درست مثل وقتی که برنج رو میخواین دم کنین) ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن
مواد لازم برای۱۲ نفر
اسانس وانیل به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۳/۴ لیوان
شیر ۱ لیوان
دانه انار ۱ لیوان
شکر ۱,۳/۴ لیوان
آرد 2.5 لیوان
طرز تهیه
۱- . فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، آرد ، روغن ، بکینگ پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با سرعت کم همزن 2 دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند
۲- تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید ).
۳- پس از اضافه کردن تخم مرغ ها ، شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک خوب یکدست شود.
۴- داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید و دانه های انار را روی کیک بپاشید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.
۵- پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته(خامه را به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس خارج کنید و بزنید تا کمی فرم بگیرد سپس با مقداری آب انار مخلوط کنید و روی کیک ها بزنید وبا دانه های انار تزیین و سرو کنید
بستنی شکلاتی - گردویی ۱ عدد
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد کامل ۱ پیمانه
شکلات شیرین ۴۵۰ گرم
آب ۱/۴ پیمانه
کره آب شده ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ترش ۱/۲ پیمانه
بستنی کاراملی به مقدار لازم
نارگیل رنده شده ۲/۳ پیمانه
طرز تهیه
۱- قالبهای مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.
۲- در یک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود.
۳- در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی هم بزنید تا کمی نرم و سفید شود. 30 ثانیه کافی است. تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت زیاد یک دقیقه هم بزنید.
۴- مخلوط شکلات را اضافه کنید و بعد، به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت همزن را کم کنید و بقیه مراحل را با قاشق چوبی هم بزنید.
۵- سپس مواد را داخل قالبهای مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
۶- قالبها را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
۷- پیش از سرو، روی آنها روکش بستنی شکلات- گردویی قرار دهید. روی آن نارگیل رنده شده بریزید و در آخر، روکش بستنی کاراملی را اضافه کنید.
۸- برای تهیه روکش بستنی شکلات-گردویی، نیملیتر بستنی شکلاتی و ¾ پیمانه گردوی خرد شده نیاز دارید. آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند
سایر نکات
این کاپکیک بسیار هـ*ـوسبرانگیز است و آدم با دیدن آن میخواهد همهاش را یکجا بخورد. یک دسر بسیار شیک که با چای حسابی میچسبد.
قبل از هر چیز فرتون رو روی 170 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی آرد 2 پیمانه شکر 2 پیمانه پودر کاکائو 1 پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چای خوری روغن مایع 1/2 پیمانه 2 عدد تخم مرغ بزرگ وانیل 1 قاشق چای خوری شیر 1 پیمانه آب جوش 1 پیمانه پودر قهوه یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
مراحل تهیه کیک شکلاتی
ابتدا آرد و پودر کاکائو رو الک میکنیم و در یک ظرف گود میریزیم.
آرد و کاکائو رو الک میکنیم
بعد از الک کردن باقی مواد خشک یعنی قهوه، نمک، جوش شیرین و بیکینگ پودر و وانیل رو هم روی آرد و کاکائو میریزیم.
باقی مواد خشک رو اضافه میکنیم
شکر رو هم روی مواد خشک میریزیم و با دور کند همزن یا ویسک همه مواد خشک رو با هم کاملا مخلوط میکنیم.
شکر رو هم اضافه میکنیم
حالا نوبت مواد تر میرسه. تخم مرغ ها رو به مواد خشک اضافه کنیم.
اضافه کردن تخم مرغ
روغن و شیر رو هم به ترتیب اضافه میکنیم و بعد با دور تند همزن به طور کامل همه رو مخلوط میکنیم تا مایع غلیظ و کشدار بشه.
اضافه کردن روغن مایع
اضافه کردن شیر
همه مواد رو مخلوط میکنیم
مهمترین مرحله ی این کیک شکلاتی اینچاست. بعد از اینکه مراحل بالا رو رفنید و همه مواد خشک و تر رو باهم مخلوط کردید و هم زدید نوبت به اضافه کردن آب جوش میرسه. همزن رو روی دور تند روشن کنید و همونطور که مایع کیک در حال هم خوردن هست، آب جوش رو کم کم اضافه میکنیم و به همون صورت با دور تند هم میزنیم تا حباب های هوا وارد مایع کیک بشه. حدود یک دقیقه مایع کیک رو با دور تند میزنیم. در نهایت باید مایع کیکی که تهیه کردید مثل عکس زیر پر از حباب باشه.
حباب هایی به این شکل باید در مایع ایجاد بشه
قالب کیکتون رو با کره یا روغن کاملا چرب کنید و از مایع کیک تا نصف قالب رو پر کنید. این کیک حدودا دو برابر پف میکنه پس قالب رو نباید بیشتر از نصف پر کنید.
قالب رو چرب میکنیم
در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه حدود 30-35 دقیقه کاملا میپزه. البته وقتی کیک رو از فر خارج کنید که خلال دندون تمیز خارج بشه.
مایع کیک رو تا نصف قالب میریزیم
برای روش هم من کمی شکلات و کره رو روی حرارت بن ماری ذوب کردم و روی کیک ریختم. با توت فرنگی هم تزیین کردم. به همین سادگی و خوشمزگی.
بافت کیک
کاپ کیک شکلاتی
این دستور برای کاپ کیک هم خیلی عالی میشه و به خاطر بافت مرطوبش حتی شاید در قالب های فنجانی عالی تر هم باشه. پس اگر دوست داشتید میتونید از قالب های کاغذی کوچیک استفاده کنید و یک کاپ کیک شکلاتی عالی داشته باشین.
کاپ کیک شکلاتی
کاپ کیک شکلاتی
برای کرم روش هم میتونید از باترکریم کاکائویی استفاده کنید که در این ترکیب فوق العاده اس. ممکنه مطلب تزیین دسر با شکلات هم مورد استفادتون باشه.
مواد لازم برای تهیه میلک شیک فراپه قهوهشیر سرد ۱ لیوانبستنی وانیلی یا شکلاتی ۳ اسکوپ یا قاشق سوپخوریقهوه فوری ۱ قاشق مربا خوری پرنوتلا (شکلات صبحانه) یا عسل ۱ قاشق سوپخورییخ ۳_۴ تکهسس شکلاتی برای تزیینخامه فرم گرفته برای تزئینطرز تهیه میلک شیک فراپه قهوه
برای تهیه اکثر نوشیدنی های خوشمزه که قبلاً تهیه کردیم و یا در آینده قراره تجربه کنیم، چیزی که ضروری هست یک دستگاه بلندر(blander) یا مخلوط کن هست. چون قراره مواد اولیه به خوبی با هم میکس بشن و بعد ترکیب یکدست و جدیدی رو به وجود بیارن. برای تهیه این شیک فراپه هم ابتدا شیر رو داخل پارچ مخلوط کن میریزیم.
ریختن شیر داخل مخلوط کن
سپس بهش ۳ اسکوپ یا قاشق سوپخوری بستنی که میتونیم هم از نوع وانیلی یا شکلاتی استفاده کنیم.
اضافه کردن بستنی
سپس قهوه فوری رو به شیر و بستنی اضافه می کنیم. اگر قهوه در دسترس نداشتیم میتونیم از یک بسته پودر نسکافه هم استفاده کنیم.
افزودن قهوه فوری
حالا نوبت اضافه کردن نوتلا یا هر نوع شکلات صبحانه مورد علاقه یا در دسترستون و یا اگر رژیم یا برنامه غذایی کم کالری تری رو استفاده می کنین از همین میزان عسل هم استفاده کنیم.
اضافه کردن نوتلا یا عسل
و نهایتاً نوبت اضافه کردن یخ میرسه. سه یا چهار قالب یخ رو به بقیه ترکیبمون اضافه میکنیم.
اضافه کردن یخ
حالا، دستگاه رو روشن میکنیم و اجازه میدیم همه مواد همراه هم کاملاً میکس بشن. دستگاه رو تا زمانی روشن نگه میداریم که یخ ها کاملاً پوره بشن و روی مخلوطمون، یک لایه فوم تشکیل بشه. اجازه بدین شیک حتماً به این مرحله برسه.
تشکیل یک لایه فوم روی شیک فراپه
حالا، لیوان سرو مورد نظر رو به صورت های مختلف میتونیم تزیین کنیم، ساده ترین راه این هست که کمی سس شکلاتی رو به دیواره های داخل لیوان آغشته کنیم و بعد میک شیک فراپه رو داخلش بریزیم. یا لبه بالای لیوان رو مرطوب و با فرو بردن در شکر یا خورده های شکلات تزیین کنید.
ریختن سس شکلاتی داخل دیواره های لیوان
بعد از ریختن شیک فراپه داخل لیوان، روی اون رو با خامه فرم گرفته و ترافل یا خرده شکلت و با سلیقه خودمون تزیین و سرو میکنیم. اگر میخوایم کالری دریافتی رو کمتر کنیم و به ازای هر لیوان فقط، ۱۵۰ کالری دریافت کنیم، خامه رو حذف میکنیم و به جای شکلات صبحانه از عسل استفاده می کنیم. گوارای وجود :)
با یک دسر خوشمزه و هیجان انگیز چطورین؟! دسری که با پایه کیک تهیه شده باشه و مرکزی پر از خامه به همراه شکلات و میوه داشته باشه! فکر میکنم ظاهرش هم وسوسه انگیز باشه. به هر حال شارلوت بیشتر به سبکی گفته میشه که در اون ما ماده غذایی رو درون یک قالب گرد و عمیق درست می کنیم و بعد از پایان کار اون رو برمیگردونیم و سرو می کنیم. ممکنه این سبک برای تهیه دسر باشه یا حتی سالاد یا یک پیش خوراک. امروز قراره با هم دسر شارلوت کیک رو تجربه کنیم. برای دیدن طرز تهیه با ما همراه باشین.
شارلوت کیک 2
دسر شارلوت کیک
مواد لازم برای تهیه دسر شارلوت کیککیک شکلاتی یا ساده 1 عددخامه مخصوص قنادی 500 گرمشیر، شیر کاکائو یا آبمیوه 1/3 پیمانهچیپس شکلات یا ترافل 1/2 پیمانهموز اسلایس شده 1 پیمانهآناناس خرد شده 1 پیمانهگاناش 1 پیمانهپودر کاکائو برای تزئین به میزان لازمطرز تهیه دسر شارلوت کیک
برای تهیه این دسر ما به کیک نوع کیک که من از کیک شکلاتی اشتفاده کردم نیاز داریم. شما می تونی برای تهیه این کیک از این دستور یا این کیک و سایر دستورهای موجود در سایت استفاده کنین. پس طبق دستور کیک رو می پزیم و بعد از خنک شدن اون رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
دو نیم کردن کیک
همونطور که در مقدمه اشاره کردم برای اینکه این دسر رو به صورت شارلوت دربیاریم، باید از یک کاسه عمیق و ترجیحاً گرد استفاده کنیم. برای راحتی کار کاسه ای رو که انتخاب می کنیم قطر دهانه کاسه با قطر کیکمون هم اندازه باشه و اینکه داخل کاسه رو با کیک سلفن می پوشونیم تا موقع برگردوندن دسر با مشکل مواجه نشیم.
کاور کردن ظرف مورد نظر با سلفن محافظ غذا
حالا یک لایه از کیک رو کف کاسه قرار میدیم و شیر یا شیر کاکائو رو به آرومی و به صورت یکنواخت روی کیک میریزیم تا انعطاف پذیر تر بشه. کیک رو کاملاً کف کاسه فیکس می کنیم و سعی می کنیم تا فرم کف کاسه رو به خودش بگیره.
قرار دادن لایه اول کیک کف کاسه و مرطوب کردن کیک با شیر
مرحله بعدی درست کردن فیلینگ میانی هست به این صورت که خامه قنادی رو طبق آموزش های قبلی آماده می کنیم. بعد چیپس شکلات رو همراه با موز و آناناس به خامه اضافه و با هم مخلوط می کنیم.
اضافه کردن تکه های میوه همراه با چیپس شکلاتی
حالا مخلوط خامه ای رو روی لایه اول کیک می ریزیم و به صورت یکنواخت پخشش می کنیم.
ریختن مخلوط خامه و تکه های میوه روی لایه اول کیک
با کمک لیسک یا پشت قاشق سطح خامه رو یکنواخت و صاف می کنیم.
یکدست کردن لایه خامه ای
و بعد لایه دوم کیک رو روی خامه قرار میدیم و با فشار کوچک انگشتامون لایه دوم کیک رو روی خامه پرس می کنیم. حالا سلفن های اضافه رو که از دیواره های کاسه باقی مونده روی کیک برمیگردونیم و یا یک لایه دیگه سلفن روی کاسه می کشیم و ظرف دسر رو برای حداقل یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم.
قرار دادن لایه دوم کیک روی لایه خامه ای
بعد از زمان کافی داده شده، شارلوت رو روی ظرفی که قرار باهاش سرو بشه بر میگردونیم و به راحتی سلفن رو ازش جدا می کنیم.
برگرداندن دسر روی ظرف سرو
گاناش رو طبق دستور آماده می کنیم. گاناشی که درست می کنین بهتره کمی روان باشه یعنی نسبت خامه به شکلات رو تقرایباً مساوی بگیرین.من برای تهیه این گاناش از 100 گرم خامه و 100 گرم شکلات استفاده کردم
ریختن گاناش روی کیک
اجازه بدین تا گاناش خودش رو بگیره. (بهتره نیم ساعت داخل یخچال قرارش بدیم.) حالا پودر کاکائو رو با کمک الک روی دسر بپاشین.
ریختن پودر کاکائو روی گاناش
و نهایتاً می تونیم با سلیقه خودمون و به هر صورتی که دوست داشتیم دسر رو تزئین و سرو کنیم. تجربه این دسر خوشمزه و راحت رو به شدت پیشنهاد می کنم. نوش جان :)
ادامه مطلب :
دوستای خوبم قبل ازینکه دست به کار شین مهمه که چند نکته رو یاداوری کنم:
1- اصلا و ابدا نباید مقدار مواد داده شده رو کم و زیاد کنین مثلا بگین شکر کم یا روغن زیاد چون این مواد کاملا متناسب باهم هستند و اگه این کارو بکنین کیک با کیفیت مطلوب رو بهتون نمیده
2- باید از پودر کاکائو با کیفیت مطلوب استفاده کنین تا طعم خوبی به کیکتون بده یه وخ نرین ازین پودر کاکائو یی که سالها تو کابینت مونده استفاده کنین!
3- تمام مواد رو جلوی روتون آماده قراربدین تا در فرایند تولید! دچار مشکل نشین
و آخر اینکه این کیک خیلی خیلی آسونه و خیلی خوش طعمه و چون پف نمیکنه و گنبدی شکل نمیشه گزینه مناسبی برای کیکهای تولده که باید کله شون تخت باشه!
این مواد حدود 30 کاپ کیک بهم داد که سره پا خودم به شخصه چن تاشو در جا قورت دادم!
فر رو از قبل گرم کنین خواهشا!
دوستتون دارم زباد الهی خوشتون بیاد
مواد لازم:
شکر 2 لیوان
آرد 1 و 3/4 لیوان
پودر کاکائو فرد اعلا 3/4 لیوان
بکینگ پودر 1/2 ق چ
جوش شیرین 1 و 1/2 ق چ
نمک 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
وانیل 2 ق چ
آبجوش جوش 1 لیوان
ابتدا آرد و نمک جوش شیرین و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک میکنیم
بعد این مواد الک شده رو با شکر ویسک میکنیم ینی همون مخلوط میکنیم حسابی
در ظرفی جداگانه تخم مرغ روغن شیر و وانیل رو میریزیم
و با درجه متوسط همزن 3 دقیقه هم میزنیم(خدایی عکسو داشته باشین با یه دست همزن دستمه با یه دسته دیگه دارم عکس میندازم ببینین چه داستانی دارم من
)
حسابی که مخلوط شد یه هویی داخل مواد خشکمون میریزیم
و با دور متوسط 2 دقیقه میزنیم . میبینید که موادمون یه کم سفته ولی عجب طعمی داره اگه قرار نبود تبدیل به کیک شه توش نون تریت میکردم میخوردم
اینجا یه لیوان آب جوش از رو آتیش برمیداریم و به موامون اضافه میکنیم! لطفا دقت کنین که مواد روتون نپره چون اب داغه یه کم مواد قل میزنه من که کلا لباسام و روی کابینت پر شد از قطره های پاشیده شده!
یه کم مخلوط میکنیم ! حالا مایه مون تقریبا شل شده ! درون قالب مافین رو کپسول کاغذی قرار میدیم
چون مایه روون و شله پس بهتره که اونو داخل پارچ بریزیم
2/3 قالب رو از مواد پر میکنیم
و قالب رو در فر از پیش گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار میدیم ! البته اگه این کیکو باری قالب 20 سانتی میخاین مدتش میشه 35 الی 40 دقیقه !
خلاصه تا زمانی که تستر تمیز از کیک بیرون بیاد !کیکتون اماده ست!
میبینین روشون اصلا پف نکرده و صاف و یه دست درومده!
برای تزیینش ! خمیر مارسیپان (قابل تهیه در کلیه فروشگاههای لوازم قنادی) و (اموزش به زودی)رو روی سطحی که پودر قند پاشیدیم با وردنه باز میکنیم
و با قالب قلب قالب میزنیم و روی کیک ها میچسبونیم!
البته من طرحهای دیگه ای هم داشتم که خمیرم توسط ریحانه خانوم در طی یک حرکت غافلگیر کننده بلعیده شد! و فقط تونستم براتون گل رز رو کار کنم ! عین یه پیشو زیر پاهام میچرخید که شاید یه تیکه مارسیپان بهش بدم!