دنیای آشپزی

  • شروع کننده موضوع نارینه
  • بازدیدها 991
  • پاسخ ها 44
  • تاریخ شروع

نارینه

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/10/29
ارسالی ها
3,432
امتیاز واکنش
39,880
امتیاز
975
محل سکونت
کوهستان سرد
کتلت گوشت

مواد لازم :
براي 2 نفر

1⃣گوشت چرخ کرده 500 گرم
2⃣سيب زميني متوسط 500 گرم
3⃣تخم مرغ 3 يا 4 عدد
4⃣پياز متوسط 2 يا 3 عدد
5⃣جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
6⃣خرده نان 1 فنجان
7⃣روغن به مقدار لازم
8⃣نمک و فلفل به مقدار کافي

طرز تهيه:

سيب زميني ها را براي مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت زياد در آب مي پزيم تا نرم شوند. سپس آنها را پوست کنده و نرم مي کنيم.
پيازها را نيز پوست کنده ، رنده مي کنيم و به سيب زميني ها اضافه مي کنيم. همچنين تخم مرغ ها ، نمک ، فلفل ، جعفري و گوشت را به مواد قبلي مي افزاييم. آنها را خوب با هم مخلوط مي کنيم تا هنگامي که کاملا يکدست شوند.
سپس از اين مخلوط گلوله هايي به ضخامت 4 تا 5 سانتي متر برمي داريم . خرده نان ها را در سطح صاف پخش مي کنيم و هر يک از گلوله ها را دراين خرده نان ها مي غلتانيم تا کاملا آغشته شوند. گلوله ها را به صورت بيضي شکل مي دهيم به طوريکه ضخامت هر کدام 1 سانتي متر شود. روغن را در ظرفي ريخته و حرارت مي دهيم . کتلت ها را با حرارت متوسط سرخ مي کنيم تا هر دو طرف آنها طلايي گردد.
مي توانيم کتلت ها را با جعفري و برش هاي گوجه فرنگي تزئين کنيم
 
  • پیشنهادات
  • نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    ژله میان تهی طرح اقیانوس

    روش کار:

    ابتدا سنگ شکلاتی رو داخل ظرف بریزین
    جلبک رو ما بین سنگ ها جاساز کنین
    برای گذاشتن جلبک شلوغش نکنین چون خیلی شلوغ بشه زشت میشه.یکی دو تا کافیه

    بعد از اون ژله بلوبری رو اماده کنین و بذارین خنک بشه

    دقت کنین اگه روی شکلات سنگی مایع ریخته بشه رنگش رو از دست میده،چاره کار اینه که ژله تون حتما نیم بند باشه.یعنی غلیظ باشه و وقتی روی ژله میریزین در کمترین فرصت زود ببنده.اینجور سنگاتون زیبایی خودش رو حفظ میکنه و رنگش رو از دست نمیده

    وقتی که ژله نیم بند شد اون رو به ارومی روی سنگ ها میریزیم و جلبک رو هم در جای دلخواه فیکس میکنیم
    ماهی یا حیونای دریایی پاستیلی رو هم داخل ژله نیم بند قرار میدیم

    ظرف رو داخل یخچال میذاریم تا ژله خودش رو بگیره

    وقتی کامل بست یه لایه ژله بلوبری کاملا سرد روش ریخته و سریعا سلفون کشیده و وارونه داخل یخچال گذاشته تا کاملا ببنده و بعد هم سلفون رو جدا کرده و در نهایت یک ژله زیبا خواهیم داشت.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    املت دنور

    مواد لازم:
    روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
    پیاز خرد شده 1/4 فنجان
    فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1/4 فنجان
    فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1/4 فنجان
    کره 1 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    نمک و فلفل به میزان لازم
    کالباس خرد شده 1/4 فنجان
    پنیر چدار 100 گرم
    شیر 1/2 فنجان

    طرز تهیه:
    فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون ها را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا نرم شود. تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم می زنیم به همراه شیر ونمک و فلفل تا یک مایه یک دست شود.
    کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغها را کف آن می ریزیم تا سفت شود.
    فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغها می ریزیم و رو آن را با پنیر چدار رنده شده می پوشانیم و نیمه دیگه تخم مرغها رو روی آنها بر می گردانیم.
    در تابه را می گذاریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    گوجه شکم پر

    صبحانه ی مقوی و سالم
    پیاز روبه صورت نگینی خردکرده وکمی سرخ میکنیم .
    سپس گوشت چرخکرده رواضافه میکنیم وخوب سرخ میکنیم .
    نمک فلفل زرد چوبه میریزیم .وفیله گوجه فرنگی رودرمیاریم وکمی روغن به همه جای گوجه میمالیم .وگوشتمون راداخل گوجه میریزیم بعدیک عددتخم مرغ روی گوشت میریزیم .وبعد توی فر با دمای 180درجه میگذاریم که تا تخم مرغ سفت شود وآماده سرو میشود.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    خوراک مرغ مکزیکی

    اگه دنبال یه غذای راحت و صد البته خوشمزه میگردید این هم یه گزینه ی خوب، با ساده ترین مواد هم میتونید یه تزئین استها برانگیز داشته باشید و همه رو شاد کنید

    طرز تهيه
    سينه مرغ پخته شده رو قطعه قطعه مي كنيم
    هويج نگيني شده و نخود فرنگي و ذرت رو بخار پز مي كنيم(و يا اينكه مي تونيد از كنسرو سبزيجات استفاده كنيد)
    پياز داغ درست مي كنيم با روغن خيلي كم و قارچ خورد شده رو بهش اضافه مي كنيم و تفت ميديم زردچوبه و فلفل مي زنيم و تفت ميديم سپس قطعات مرغ پخته شده و هويج و نخود فرنگي و ذرت و كه إز قبل پختيم به مواد اضافه مي كنيم و تفت ميديم بعد دو قاشق سس مايونز و يك قاشق ابليمو و نمك به مواد مي زنيم و هم مي زنيم ،بعد از ده دقيقه كه مواد خوب تركيب شد،غذامون آماده هست...سيب زميني هم سرخ مي كنيم ،غذا آماده سرو
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    مرغ کنجدی

    مواد لازم
    1 عدد تخم مرغ
    2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
    500 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
    2 قاشق غذاخوری روغن نباتی برای سرخ کردن

    مواد لازم برای سس
    1 قاشق غذاخوری آب
    ½ قاشق غذاخوری روغن کنجد
    1 ½ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
    1 ½ قاشق غذاخوری سرکه
    1 اقاشق چای خوری زنجبیل تازه، رنده شده
    1 سیر حبه خرد کرده
    2 قاشق غذاخوری دانه کنجد
    1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
    2 قاشق غذاخوری سس سویا
    4 فنجان برنج پخته شده
    2 عدد پیازچه برا ی تزئین طرز تهیه

    مرحله 1
    در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت و کمی نمک و فلفل را با هم زن دستی مخلوط می کنیم . مرغها را کامل پاک کرده و داخل مخلوط تخم مرغ و آرد می ریزیم

    مرحله 2
    ماهی تابه را با 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی روی حرارت متوسط قرار می دهیم . هنگامی که روغن بسیار داغ شد مرغ و تمام مخلوط تخم مرغ را اضافه کرده . هم می زنیم تا زمانی که طلایی قهوه ای و پخته شود( حدود 7-10 دقیقه )

    مرحله 3
    در حالی که مرغ در حال پخت هست ، سس را آماده می کنیم . در یک کاسه کوچک سس سویا ، آب ، روغن کنجد، شکر قهوه ای ، سرکه ، زنجبیل تازه ، سیر خرد شده ، آرد ذرت و دانه های کنجد با هم مخلوط کنید
    مرحله 4
    هنگامی که جوجه ها طلایی قهوه ای شدند ، سس را اضافه می کنیم و می گذاریم تا به خورد مرغ ها برود و غلیظ شود این غذا را با برنج سرو کنید و روی آن را با پیازچه خرد شده تزئین کنید.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    عدس پلو با گوشت قلقلی



    ▫️مواد لازم :
    ◽️2 پیمانه برنج
    ▫️3 پیمانه عدس
    ◽️700 گرم گوشت چرخ کرده
    ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
    ◽️پیاز رنده شده یکعدد
    ▫️آرد نخودچی
    ◽️پیازداغ عسلی
    ▫️کشمش بیدانه یک پیمانه
    ◽️گردو نصف پیمانه
    ▫️زعفران دم کرده
    ◽️دارچین کمی

    طرز تهیه :
    عدس را می پزیم.برنج را آبکش می کنیم .هنگام دم کردن برنج عدس ها را لابلای آن میریزیم . در تابه ای گوشت را که با یک پیاز رنده شده و آرد نخودچی و نمک و ادویه مخلوط کرده و به صورت قلقلی های کوچک در می اوریم و می گذاریم سرخ شود.در تابه ای دیگر کشمش و گردو را با کمی کره و زعفران و دارچین تفت می دهیم.برنج را در ظرف می کشیم و با این مواد تزیین می کنی
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    کوکوی کنگر

    مواد لازم براي 4 نفر

    500 گرم کنگر پاک کرده
    4 عدد تخم‌مرغ
    2 ق س زرشک
    2 ق س گردو ی خرد شده
    2 /1 ق م دارچین
    1 ق س سبوس گندم
    نمک به مقدار کافی
    1 ق چ بیکینگ‌پودر
    روغن به مقدار لازم
    طرز تهیه:

    1. کنگر را درشت خرد کرده و در قابلمه‌ای ریخته با کمی آب بپزید یا میتوانید آنها را بخارپز کنید. بعد از پخت، کنگرها را در آبکش ریخته و صبر کنید تا آب آنها کاملا جدا شود.

    2. در کاسه‌ای تخم مرغ‌ها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. سبوس و زرشک و گردو را افزوده هم بزنید.

    3. حالا ادویه‌ها و مواد پودری شامل دارچین، بیکینگ‌پودر و نمک را بیفزایید و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.

    4. در تابه‌ای کمی روغن ریخته روی حرارت ملایم بگذارید. کنگررا به مایه کوکو افزوده و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.

    5. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را در تابه ریخته و یکدست پهن کنید. در تابه را ببندید و صبر کنید تا یکطرف کوکو روی حرارت ملایم سرخ شود.

    6. بعد از حدود بسیت دقیقه، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. بعد در ظرف مورد نظر گذاشته و با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.

    یه جور دیگه

    شما می توانید مایه این کوکو را مانند کتلت با قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنی
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    پلوی سه رنگ

    مواد لازم برای 3 نفر

    3 پیمانه برنج
    به میزان لازم نمک و
    روغن
    2 /1 1 ق چ زیره سبز
    1 پیمانه گشنیز
    2 /1 پیمانه نعنا
    3 عدد فلفل سبز
    3 عدد لوبیا سبز
    150 گرم نخود سبز پخته
    2 /1 پیمانه سس گوجه فرنگی
    2 /1 ق چ سس قرمز تند
    1 عدد گوجه فرنگی خرد شده

    طرز تهیه:

    1. برنج را به مدت 2-1 ساعت خیس کنید. در این زمان فلفل سبز، لوبیا سبز و نخود فرنگی را جداگانه بپزید، سپس آنها را همراه گشنیز، نعنا و 3 ق س آب داخل مخلوط کن ریخته و بگذارید تا به صورت پوره سبز رنگی درآید. در سپس سس ها و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه مقداری نمک داخل روغن ریخته و سرخ کنید. آن را هم کنار بگذارید.

    2. اکنون برنج را به صورت کته بپزید. بعد از آنکه برنج کاملا پخت، آن را به سه قسمت تقسیم کنید. قسمت اول را با پوره سبز رنگ خوب مخلوط کنید تا رنگ برنج سبز شود. قسمت دوم را با مواد داخل تابه مخلوط کنید تا نارنجی رنگ شود. قسمت سوم را هم با زیره سبز مخلوط کنید.

    3. چند عدد قالب گرد را با مقداری روغن چرب کنید. ابتدا مقداری از برنج نارنجی رنگ را داخل قالب بریزید و خوب فشار دهید، سپس برنج سفید زیره دار و در لایه آخر برنج سبز رنگ را بریزید و آنها را خوب فشار دهید. حالا قالب ها را در ظرف های مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید. این برنج را می توانید با تکه های مرغ یا گوشت پخته سرو
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    گراتن کالباس

    مواد اولیه:

    آرد (سفید نرم) 2ق سوپ خوری تخم مرغ کامل 4 عدد
    کالباس 250 گرم
    شیر 2 لیوان
    سفیده تخم مرغ 2 عدد
    پنیر (گرویر رنده شده) 100 گرم کره 50 گرم
    قارچ تازه 500 گرم
    خردل 1 ق مربا خوری

    طرز تهیه:

    1. قارچ را خرد می کنیم و می شوئیم و سپس آن را با کره قدری سرخ می کنیم و کمی نمک به آن می زنیم و می گذاریم آب آن تبخیر شود .

    2. کالباس را خرد و با قارچ مخلوط می کنیم .آرد را در ظرف کوچکی می ریزیم. شیر را به تدریج با آرد مخلوط می کنیم ، برای اینکه آرد کاملا در شیر حل شود، مخلوط آرد و شیر را از صافی رد می کنیم. کمی نمک می زنیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم ، مرتب به هم می زنیم تا شیر جوش بیاید و کمی غلیظ شود.

    3. سپس زرده تخم مرغ را از سفیده جدا می کنیم ، زرده را خوب به هم زده ، آن را با شیر که داغ است مخلوط می کنیم. خردل را به آن اضافه کرده ، هم می زنیم . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک و سفید شوند.

    4. قارچ و کالباس را داخل مخلوط زرده و شیر می کنیم . در آخر کار سفیده را می ریزیم و به سرعت مخلوط می کنیم . مایه را در ظرف نسوز مناسبی می ریزیم ، مایه باید ظرف را پر کند. پنیر را روی مایه می پاشیم . ظرف را در کف فری که قبلا با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم شده است ، قرار می دهیم . بهتر است ظرف را در سینی فر ، که آب در آن ریخته ایم ، بگذاریم تا سوفله نچسبد و لطیف تر طبخ شود . در فر را می بندیم و حرارت آن را 50 درجه کم می کنیم ، سوفله کالباس باید 40 تا 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا بالا بیاید و روی آن طلایی شود .بعد از آماده شدن باید بلافاصله با همان ظرف سر میز بـرده شود.

    5. تمام لطف سوفله در آن است که کاملا پف کند و داغ مصرف شود، در صورت امکان بهتر است آن را در سر میز روی چراغ های مخصوص بگذاریم که سرد نشود
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا