دنیای آشپزی

  • شروع کننده موضوع نارینه
  • بازدیدها 991
  • پاسخ ها 44
  • تاریخ شروع

نارینه

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/10/29
ارسالی ها
3,432
امتیاز واکنش
39,880
امتیاز
975
محل سکونت
کوهستان سرد
پاستا فرمی با سس پنیری

مواد لازم برای 4 نفر

500 گرم پاستای فرمی
2 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
1پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی خردشده
3 /1 پیمانه ریحان تازه خردشده

مواد لازم برای سس

2 عدد فلفل دلمه‌ای
4/1 پیمانه خامه
2 ق س پنیر پارمسان رنده شده
2 /1 1 ق چ ریحان خردشده
به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک قابلمه مناسب آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستاها را همراه با مقداری نمک داخل آن بریزید و حدود 13 دقیقه صبر کنید تا پاستا نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید.

2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را که خردکرده‌اید داخل آن سرخ‌کنید.برای تهیه سس، فلفل دلمه‌ای‌های سرخ‌شده را همراه با خامه، پنیر پارمسان، ریحان و مقداری نمک و فلفل داخل ظرف غذا ساز یا مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً باهم مخلوط شده، به خورد هم بروند، سپس آن را کنار بگذارید.

3. در یک ظرف مناسب پاستای پخته‌شده را با سسی که آماده کرده‌اید مخلوط‌کنید. گوجه‌فرنگی‌های خردشده، یک پیمانه پنیر موتزارلا و ریحان خردشده را هم اضافه کنید. مواد را خوب باهم مخلوط‌کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به مواد بزنید.

4. مواد را داخل یک ظرف مناسب برای فر مانند یک پیرکس بریزید. مابقی پنیر را روی مواد بریزید. حالا ظرف را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر کاملاً آب شود، سپس ظرف را از فر درآورید و صبر کنید تاکمی خنک شود. حالا می‌توانید غذا را سرو کنید​
 
  • پیشنهادات
  • نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    املت خانواده با اسفناج

    مواد لازم:

    1 پیمانه شیر
    1 پیمانه آرد8 عدد تخم مرغ1 قاشق سوپ خوری خردل2 بسته اسفناج200 گرم پنیر چدار رنده شدهبه میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم روغن زیتون
    طرز تهیه:

    1- فر را تا دمای 350 درجه گرم کنید. یک سینی فر(حدوداً 25 در 40 سانتی متری) را با روغن، چرب کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فاصله ای 3 سانتی متری در دو طرفِ کوتاه تر بگذارید بماند.

    2- در یک کاسه، شیر و آرد را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها، خردل دیجون، 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را داخل سینی بریزید و روی آن اسفناج را به طور یکنواخت بپاشید.

    3- سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید 10 الی 12 دقیقه بپزد. روی آن پنیر چدار را بریزید و باز بگذارید 2 الی 4 دقیقه در فر بماند تا پنیر روی آن آب شود. سینی را از فر خارج کنید. از یک سمت املت شروع کنید، کاغذ روغنی را جدا کنید و املت را رول کنید. آن را برش دهید و سرو کنید.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    خورشت ماهی حلوا

    مواد لازم برای 4 نفر

    1 عدد ماهی حلوا
    1پیمانه سبزی محلی شوشتر یا گشنیز و جعفری
    1 پیمانه پوره گوجه‌فرنگی
    1 عدد پیاز
    1 عدد فلفل قرمز
    4 حبه سیر
    به میزان لازم نمک و زردچوبه

    طرز تهیه:

    1. ماهی را به‌اندازه مکعب‌های سه سانتی برش بدهید.

    2. حالا ماهی را با پیاز نگینی شده و سیر رنده شده مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.

    3. در تابه‌ای پوره گوجه‌فرنگی را بریزید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.

    4. حالا ماهی را به مخلوط سبزی اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم خوب بپزد.

    5. نمک ، فلفل و زردچوبه را هم بریزید. این خورش آب کمی دارد و با برنج سفید و زیره سرو می‌شود.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    دستور پخت بریانی

    مواد لازم برای 6 نفر:

    آب: 8 پیمانه (معادل 1280 میلی لیتر)
    گوشت سردست و قلوه گاه: یک کیلوگرم
    پیاز: 2 عدد (معادل 280 گرم)
    نعناع خشک، نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
    روغن مایع: به مقدار لازم زعفران ساییده شده (حل شده در آب جوش): یک قاشق سوپخوری (معادل 14 میلی لیتر)
    نان: چند برش دارچین: به مقدار لازم
    کشک: به مقدار لازم

    روش تهیه:

    1- آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، سپس گوشت را با پیاز و زردچوبه به آب جوش اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. پس از آن گوشت را از آب گوشت جدا کنید و آب گوشت را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که 1.4پیمانه از آب آن باقی بماند.

    2- گوشت را پس از سرد شدن دوبار چرخ کنید و به آن مقداری نعناع، کمی نمک، فلفل و زردچوبه بیفزایید و خوب ورز دهید. سپس روی کفگیر مخصوص بریانی را با روغن مایع چرب کنید و روی حرارت قرار دهید.

    3- مقداری دارچین، فلفل و کمی زعفران آب شده کف کفگیر بریزید و به اندازه 100 گرم از گوشت را روی آن کاملا پهن کنید، به طوری که کفگیر کاملا پر باشد. کفگیر را روی حرارت متوسط و مستقیم قرار دهید تا گوشت سرخ و آماده شود.

    4- روی برشی از نان، کمی از روغن آب گوشت را بریزید تا نان کمی چرب شود، بریانی آماده شده را روی نان برگردانید و روی آن کمی دارچین بپاشید.

    نکته: دقت کنید که گوشت حتما سرد شود و سپس آن را چرخ کنید.

    پیشنهاد:

    در صورت تمایل آب گوشت را زمان کمتری روی حرارت قرار دهید و از آب باقیمانده برای آبگوشت بریانی استفاده کنید. در این صورت مقداری نان خشک در آبگوشت تیلیت کنید، به طوری که نان خمیر نشود. سپس مقداری کشک روی آن بریزید.

    در اصفهان، کنار بریانی جگر سفید پخته و چرخ شده قرار می دهند و ظرف بریانی را با کاسه آبگوشت، کشک، نان سنگک، ریحان و یک پارچ دوغ سر سفره می گذارند.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    سمبوسه مرغ

    طرز تهیه:

    پیازها را خرد کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود بعد تکه های فیله مرغ را به پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط کنید تا طعم شان به خورد هم بروند. آرد، روغن مایع و ماست را مخلوط و کم کمک آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید. بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز کنید و با لیوان گرد قالب بزنید، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لپه های خمیر با چنگال کاملا ببندید تا باز نشود سپس هر دو طرف سمبوسه را سرخ کنید. در ضمن می توانید از خمیرهای آماده هم استفاده کنید.

    مواد لازم:

    آرد: دو پیمانه
    ماست: دو قاشق سوپ خوری
    پیاز: دو عدد
    فیله مرغ: 300 گرم
    جعفری: یک تا دو قاشق سوپ خور
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا