دنیای آشپزی

  • شروع کننده موضوع نارینه
  • بازدیدها 994
  • پاسخ ها 44
  • تاریخ شروع

نارینه

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/10/29
ارسالی ها
3,432
امتیاز واکنش
39,880
امتیاز
975
محل سکونت
کوهستان سرد
@cookking

⚜ قیمه نثار ⚜


غذای محلی قزوینی است. در قزوین ادویه ای موجود هست که مخصوص خورش قیمه نثار است که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش طعم و خوش عطر می شود. این غذا درگذشته جزو غذاهای مجلسی به شمار می آمد و در عروسی ها هم به عنوان شام عروسی همراه با سبزیخوردن سرو می شده..
@cookking


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

گوشت مغز ران گوسفندی........ 500 گرم

برنج.......................6 پیمانه

زرشک ...................2 قاشق غذاخوری

شکر.......................1 قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ.................2 قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی....1 قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده.....1 قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام ...........1 قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته ...........1 قاشق‏ غذاخوری

گلاب.....................1 قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره.....1 قاشق‏ غذاخوری

کره...................................100 گرم

زعفران آب گرفته غلیظ.......1 قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه...... به میزان لازم
@cookking

دستور

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.
 
  • پیشنهادات
  • نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    کله گنجشکی

    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده...... 250 گرم
    پیاز ......................... دوعدد متوسط
    سیب زمینی.............. 2 عدد متوسط
    مرزه وترخون............ یک قاشق غذا خوری پر
    رب گوجه فرنگی....... یک الی دو قاشق غذا خوری
    نمک وفلفل زردچوبه .. به مقدار لازم
    روغن ....................... به مقدار لازم
    @cookking

    دستور

    یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده سپس با مقداری روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن یک قاشق چای خوری زردچوبه و دو قاشق رب گوجه فرنگی را تفت داده وسه الی چهار لیوان آب اضافه کرده می گذاریم بجوش بیاد.

    @cookking

    سپس گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز متوسط با رنده درشت رنده کرده و با نمک و یک قاشق غذا خوری از مرزه و ترخون خشک و یک قاشق چای خوری زردچوبه و نمک و فلفل خوب ورز میدیم.

    @cookking

    این مواد را بدون مرزه و ترخون هم میشه تهیه کرد. به این صورت که مرزه و ترخون حذف میشه و فقط با یک عدد پیاز متوسط با نمک و فلفل خوب وزر میدیم و بقیه مراحل را انجام میدیم .ازموادگوشتی به اندازه یک فندق درشتر برداشته در دست گرد کرده و در سس پیاز داغ و رب گوجه میندازیم

    وقتی تمام کوفته ریزه ها که همان سرگنجشکی ها است به اتمام رسید سیب زمینی ها را پوست گرفته و به اندازه یک بند انگشت مربع خرد کرده و به سر گنجشکی ها اضافه میکنیم و میگذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند.

    بعد از پخت سیب زمینی سر گنجشکی خوشمزه را در ظرف مورد علاقه ریخته وبا نان تازه وسبزی خوردن یا پیازچه نوش جان کنید. از مقداری آبلیمو تازه یا پرک های داخل لیموعمانی در آخر پخت سر گنجشکی میتوان اضافه کرد
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    توپ های سیب زمینی سوخاری

    سیب زمینی بزرگ 4 عدد
    گوشت چرخ کرده 200 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    گوجه فرنگی 2 عدد
    شیر 1 قاشق غذاخوری
    آب جوش 1 قاشق غذاخوری
    پیاز 1 عدد
    سیر 3 حبه
    پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
    آرد سوخاری و آرد ساده مقدار لازم
    نمک و فلفل مقدار لازم

    طرز تهیه :

    پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید را رنگ گوشت تغییر کند ؛ پس از تغییر رنگ گوشت فلفل دلمه ای خرد شده ، گوجه های پوست گرفته خرد شده و پودر آویشن را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود ، در انتهای کار نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

    سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود ، در ادامه 1 قاشق شیر گرم و 1 قاشق آب جوش و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا به شکل خمیری یکدست شود ، کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس مقداری از خمیر سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری مایه گوشت داخل ان قرار دهید وبه شکل توپ گرد کنید ( تمام توپ ها را به همین صورت آماده کنید ).

    تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، توپ های سیب زمینی را به نوبت در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بزنید و مجدد در تخم مرغ بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح توپ های سیب زمینی به ارد سوخاری آغشته شود.

    داخل قابلمه یا سرخ کن مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس توپ های سیب زمینی را داخل روغن داغ بریزید ، توپ ها را چند بار با چنگال این طرف و آن طرف کنید تا خوب طلایی و برشته شوند ( توپ ها باید در روغن شناور باشند ) ، پس از سرخ شدن توپ ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

    نکته ها : میتوانید داخل این توپ ها از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید ، همچنین میتوانید داخل این توپ ها را با مواد دیگری مانند مرغ پخته ، قارچ ، سبزیجات و … پر کنید ، این پیش غذای عالی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لـ*ـذت ببرید.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    کاسه گوشتی

    طرز تهیه

    1 عدد پیاز را رنده کرده آب آنرا جدا کرده و دور
    نمیریزیم تفاله پیاز را با گوشت چرخ کرده همراه با فلفل دلمه ای رنگی و کمی آرد ،تخم مرغ،نمک، و ریحان يا جعفری يا نعناع (سبزیجات معطر ) اضافه کرده و خوب ورز میدهیم و در یخچال قرارداده تا بیات شود 1 ساعت .سپس به شکل کاسه درآورده با دست نم دار راحت شکل میگیره در فر از قبل گرم شده 180 درجه 15 دقیقه میپزیم بعد کاسه هارا بیرون آورده و به سلیقه و ذائقه خودتون توشو پر میکنیم میشه از پاستا پخته ،سیب زمینی پخته نگینی، قارچ، سوسیس ، کالباس و.... ریخته پنیر را ریخته و دوباره در فر قرارداده تا پنیر آب شود بعد با آب پياز باقیمانده همراه با کره و کمی آب لیمو و رب گوجه و ادویه جات يک سس درست کرده و نوش جان میک
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    آش شله قلمكار

    مواد لازم :
    سبزي آش 3 كيلوگرم شامل تره ،شويد ، گشنيز، جعفري ، ترخون ، مرزه
    برنج 4 پيمانه گوشت گردن 5/1 كيلو گرم
    حبوبات 5/1 كيلوگرم شامل لوبيا چشم بلبلي ، لوبيا سفيد ، لوبيا چيتي ، لوبيا قرمز
    روغن 250 گرم نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    پياز سرخ كرده 3 پيمانه نعناع داغ به مقدار لازم

    طرز تهيه :

    سبزي آش را تميز كرده خرد مي كنيم حبوبات را پخته كنار مي گذاريم . برنج را از 4 ساعت قبل خيس مي كنيم . حال آب را جوش آورده سبزي و برنج را اضافه كرده مي گذاريم آرام بپزد وقتي برنج خوب پخته شد حبوبات پخته را اضافه كرده باز اجازه مي دهيم تا تمام مواد پخته و له شود در اين زمان گوشت پخته شده را كه خوب كوبيده ايم به آش اضافه مي كنيم و آش را مرتب هم مي زنيم تا تمام مواد كاملا مخلوط شود . روغن را داغ كرده زردچوبه و فلفل را در روغن داغ كرده به آش اضافه مي نماييم . نمك آش را هم اضافه كرده مي گذاريم آش آرام آرام بپزد و جا افتاده شود مقداري پيازداغ اضافه كرده پس از پخته شدن در ظرف بكشيد و رويش را با نعناع داغ و بقيه پيازداغ تزئين كنيد .
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    سالاد اسپانیایی

    مواد لازم:
    لوبیا سبز 350 گرم گوجه فرنگی 1 عدد
    فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد پیازچه 3 عدد
    کاهو پیچ 1 عدد کوچک زیتون 15 عدد
    مواد لازم برای سس سالاد :
    سرکه بالزامیک 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را بصورت نگینی خرد نمایید ، پیازچه و زیتون را نیز حلقه حلقه کرده و با لوبیا سبز پخته شده مخلوط نمایید سپس کاهو خرد شده را اضافه نمایید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید . سرکه بالزامیک و روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید و رو مواد سالاد بریزید .
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    دلمه به سبک سوریه

    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده 250 گرم کره 1 قاشق سوپخوری
    پیاز 2 عدد خلال بادام 50 گرم
    نعناء خشک 1 قاشق چایخوری آب 2 پیمانه
    نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم جعفری خرد شده 3 قاشق سوپخوری
    فلفل دلمه ای 12 عدد گوجه فرنگی 4 عدد

    طرز تهیه:

    گوشت را در کره سرخ کنید . سپس پیاز و خلال بادام را کمی در کره سرخ کنید . به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل و کمی دارچین اضافه کنید. مواد سرخ شده را با جعفری مخلوط کنید . سپس داخل فلفل دلمه ای ها را خالی کرده از مواد فوق پر کنید . گوجه فرنگی ها را رنده کرده با آب و نعناء مخلوط کنید و روی فلفل ها بریزید ، روی حرارت ملایم قرار دهید تا دلمه ها پخته
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    سوفله توت فرنگی

    مواد لازم:
    ۵ عدد سفیده تخم مرغ
    کره یا مارگارین برای چرب کردن قالب
    شکر برای پاشیدن داخل قالب
    2 پیمانه توت فرنگی خرد شده
    ¼ پیمانه شکر
    ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
    نصف پیمانه شکر
    شیره توت فرنگی یا شکلات مایع

    طرز تهیه:

    سفیده های تخم مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای خانه قرار دهید تا بماند. با کمک کره یا مارگارین قالب های سوفله یا فنجان ها را چرب کنید. شکر بپاشید و قالب را تکان دهید تا دانه های شکر به همه دیواره آن بچسبند. قالب ها را روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید.
    در همین فاصله، در یک کاسه متوسط توت فرنگی ها و ¼ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه آن را کنار بگذارید تا توت فرنگی ها آب بیندازند. در غذاساز یا مخلوط کن، توت فرنگی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. تا زمانی هم بزنید که نرم و یکدست شود.
    فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پفکی و سفید شوند. به آرامی نصف پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
    با کمک کاردک، سفیده های پف کرده تخم مرغ را داخل کاسه بریزید. مخلوط توت فرنگی را به آن اضافه کنید. خیلی آرام آنها رابا هم مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابد. مایع به دست آمده را داخل قالب های سوفله بریزید.
    به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه آنها را داخل فر بپزید. برای اطمینان از اینکه کامل پخته است چنگالی در مرکز سوفله بزنید اگر نچسبید، یعنی پخته است.
    .با شیره توت فرنگی یا شکلات مایع آن را سرو کنید.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    کوفته هندی با سس

    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده 450 گرم زنجبیل له شده 1 قاشق چایخوری
    سیر له شده 1 قاشق چایخوری گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری فلفل2/1 قاشق چایخوری
    پیاز متوسط ریز خرد شده 1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده 1 عدد
    پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
    روغن 4/1 پیمانه
    مواد لازم جهت تهیه سس:
    روغن 2 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده 3 عدد
    دارچین 2/1 قاشق چایخوری هل پودر شده 2/1 قاشق چایخوری
    زنجبیل تازه ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری سیر له شده 1 حبه
    نمک 1 قاشق چایخوری آب 4/1 پیمانه

    طرز تهیه:

    گوشت را در یک کاسه بزرگ قرار دهید . زنجبیل ، سیر ، گرام ماسالا ، نمک ، پودر فلفل ، پیاز ، فلفل ، پودر گشنیز و آرد نخودچی را به آن بیفزایید و با هم خوب مخلوط کنید از مخلوط بدست آمده کوفته های کوچکی درست کنید و کنار بگذارید . برای درست کردن سس روغن را گرم کرده وپیازها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند دارچین و هل را اضافه کرده ، حرارت را کم کنید . 5 دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید سپس زنجبیل ، سیر و نمک و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید . حال روغن را گرم کرده و کوفته ها را به مدت 10 دقیقه سرخ کنید تا کاملاً طلایی شوند . سپس کوفته ها را در ظرف مناسبی چیده و سسی را که از قبل آماده کرده ایم را روی کوفته ها میریزیم
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    اسپاگتی پیتزا

    مواد لازم برای۵ نفر :

    پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده ۲ پیمانه
    شیر ۱/۴ پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد
    اسپاگتی ۵۰۰ گرم
    پونه خشک ۱ قاشق چای خوری
    سس اسپاگتی ۱ پیمانه
    سیر ۱ حبه
    نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
    سوسیس پپرونی خرد شده ۳۰۰ گرم
    ریحان خشک ۱/۴ قاشق چای خوری

    طرز تهیه :

    ۱- برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
    ۲- یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب كنید و كمی نمك به آن اضافه نمایید تا به جوش آید و سپس اسپاگتی را اضافه كنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا زمانی که خوب پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
    ۳- در کاسه بزرگ تخم مرغ را هم بزنید و شیر، 1/2 فنجان پنیر موتزارلا، نمک و سیر را اضافه كنید و هم بزنید.
    ۴- سپس این مواد را به اسپاگتی پخته شده اضافه نمایید وخوب مخلوط کنید.
    ۵- در ظرف فر به میزان مساوی از مواد در ظرف بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
    ۶- سپس آن را از فر خارج نمایید و پونه کوهی، ریحان و 1 و 1/2 فنجان باقی مانده پنیر موتزارلا را بر روی آن بپاشید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
    ۷- سپس ظرف را از فر خارج نمایید و آن را برش دهید، اسپاگتی پیتزا را سرو كنید. روی آن سس اسپاگتی بریزد
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا