- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
#زنگ_آشپزی
کاپ کیک کره ای فوق العاده لطیف
آرد 150 گرم
شکر 80گرم
کره 100گرم
تخم مرغ 2عدد
شیر یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر 1ق چ خ
وانیل یک چهارم ق چ خ
طرز تهیه
کره که به دمای محیط رسیده رو با شکر بمدت 2دقیقه بزنید تا کرم رنگ و لطیف بشه بعد یدونه تخم مرغ رو اضافه میکنیم 1دقیقه بهم میزنیم و تخم مرغ بعدی و وانیل رو اضافه میکنیم بازم 1دقیقه با دور تند همزن میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر رو که 3بار از قبل الک کردیم طی 3مرحله همراه با شیر اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم و داخل هر کپسول دو سوم از مایه میریزیم داخل سینی میچینیم و در دمای 170 درجه داخل فر که از قبل گرم کردیم به مدت نیم ساعت میزاریم .
پ.ن ۱ : بعد خنک شدن میتونید روشو با خامه تزیین کنید .
پ.ن ۲ :اگه میخوایید مغز شکلاتی داشته باشه قبل گذاشتن تو فر میتونید شکلات سنگی یا سکه ای کاکائویی رو وسط موادتون بذارید.
پ.ن ۳ : موقع هم زدن موادتون میتونید برای تغییر رنگ کاپ کیکاتون یکمپودر کاکائو بهش اضافه کنید.
نوش جان❤
منبع:کانال رسمی پیام نمای شبکه دو در سروش
کاپ کیک کره ای فوق العاده لطیف
آرد 150 گرم
شکر 80گرم
کره 100گرم
تخم مرغ 2عدد
شیر یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر 1ق چ خ
وانیل یک چهارم ق چ خ
طرز تهیه
کره که به دمای محیط رسیده رو با شکر بمدت 2دقیقه بزنید تا کرم رنگ و لطیف بشه بعد یدونه تخم مرغ رو اضافه میکنیم 1دقیقه بهم میزنیم و تخم مرغ بعدی و وانیل رو اضافه میکنیم بازم 1دقیقه با دور تند همزن میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر رو که 3بار از قبل الک کردیم طی 3مرحله همراه با شیر اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم و داخل هر کپسول دو سوم از مایه میریزیم داخل سینی میچینیم و در دمای 170 درجه داخل فر که از قبل گرم کردیم به مدت نیم ساعت میزاریم .
پ.ن ۱ : بعد خنک شدن میتونید روشو با خامه تزیین کنید .
پ.ن ۲ :اگه میخوایید مغز شکلاتی داشته باشه قبل گذاشتن تو فر میتونید شکلات سنگی یا سکه ای کاکائویی رو وسط موادتون بذارید.
پ.ن ۳ : موقع هم زدن موادتون میتونید برای تغییر رنگ کاپ کیکاتون یکمپودر کاکائو بهش اضافه کنید.
نوش جان❤
منبع:کانال رسمی پیام نمای شبکه دو در سروش