گل و گیاه گرین های بهار

شکوفه حسابی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/02
ارسالی ها
7,854
امتیاز واکنش
29,176
امتیاز
1,001
محل سکونت
ترینیداد و توباگو
گرینهای تازه و خوش طعم، از جمله کاهو کوچک، اولین علائم غذاهای سبک در فصل بهار میباشند (در زمستان به پایان میرسند). برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گرینهای بهار، موارد زیر را جستجو کنید. شما میتوانید از این گرینها برای تهیه سالاد خوشمزه در بهار استفاده کنید.

هنگام تهیه سالاد مطمئن باشید که گرینهای بهاری را به طور کامل تمیز کرده اید.



شابانک[1]
شابانک به رنگ سبز تیره بوده و به صورت خام و پخته شده مورد استفاده قرار میگیرد. تمایل به استفاده از شابانک وحشی نسبت به ارقام کشت شده بیشتر است. اگر مقدار تندی آن برای شما مهم باشد، قبل از خرید حتما مزه آن را بررسی کنید، زیرا طعم آن ملایم بوده و تند نیست. در اینجا میتوانید اطلاعات بیشتری از شابانک بدست آورید.

شاباناک به همراه سالاد لیمو استفاده میشود و سالاد شاباناک نیز میتوانید طعم خوبی داشته باشد.



spring-greens-01.jpg

شابانک


کاهو کوچک
کاهو در اندازه های بسیار کوچک و بزرگ برداشت میشود و از آنها سالاد فوق العاده شیرین و مرطوب تهیه میشود. کاهو کره و کاهوی برگ بلوط در رنگهای سبز، برنز و یا قرمز جهت تهیه سالادهای با طعم خوب و ملایم استفاده میشوند.

برای خرید انواع بذر میکروگرین کلیک کنید .

برای خواندن مقاله با انواع کاهو آشنا شویم کلیک کنید .



spring-greens-02.jpg

کاهو کوچک


کاهو کره یا کاهو بوستون
کاهو کره یا بوستون یک کاهو ظریف و سرخ رنگ با برگهای شل و فنجانی شکل میباشد. برگهای آن به همراه سرکه لیمو در سالاد استفاده میشود و همچنین میتوان از آن سالاد مرغ نیز استفاده نمود.



spring-greens-03.jpg

کاهو کره یا کاهو بوستون


برگ چغندر[2]
برگ چغندر در نسخه های سوئیسی (سفید)، قرمز، طلایی و مخلوط رنگین کمان، وجود دارد. هر کدام از آنها عطر و طعم خاصی دارند و در همه آنها لبه خاکستری است. برگ چغندر معمولا پخته میشود، اما میتوان به صورت خرد شده به سالاد نیز اضافه کرد. در هر صورت، در بسیاری از موارد از برگهای بریده شده آن میتوان استفاده کرد و به صورت جداگانه پخت و پز میکنند.

از برگ چغندر سوئیسی برای تهیه سوپ لوبیا و جو استفاده میشود.

برای خرید بذر میکروگرین ها کلیک کنید .



spring-greens-04.jpg

برگ چغندر


گرینهای قاصدک
قاصدک به رنگ سبز تیره بوده و بسیار تلخ است. اگر میخواهید میتوانید آن را به آرامی بپزید، اما برخی دوست دارند که آن را به صورت تازه و با طعم تلخ مصرف کنند.



spring-greens-05.jpg

گرینهای قاصدک


اسکرول
اسکارول نه تنها در بهار بلکه در فصول دیگر نیز رشد میکند و طعم اسکارول رشد کرده در بهار نسبت به زمانهای دیگر شیرین تر و مرطوبتر است. اسکارول خوشمزه بوده و به سادگی پخته میشود. در سالاد اسکرول – چغندر، از اسکرول به همراه چغندرهای کوچک بهاری استفاده میشود. به دنبال ارقام دارای برگ نرم و ترد باشید.

برای خواندن مقاله همه چیز درباره میکروگرین کلیک کنید .



spring-greens-06.jpg

اسکرول


ساقه های نخود سبز یا گرینهای نخود سبز
گرینهای نخود سبز دارای رشد خوبی هستند. آنها در بهار و اوایل تابستان رشد میکنند و به صورت توده های غول پیکر در بازار در دسترس میباشند.

نحوه پرورش نخود فرنگی(آموزش گام به گام تصویری)



spring-greens-07.jpg

ساقه های نخود سبز یا گرینهای نخود سبز


اسفناج
در تمام طول سال اسفناج به طور گسترده در دسترس میباشد. فراموش نکنید که برگهای کوچک و نرم اسفناج در بهار بسیار مناسب هستند. برگهای آن به رنگ سبز تیره بوده و شیرین میباشد و بیشتر در سالاد اسفناج استفاده میشود. من عاشق استفاده از آن در سالاد اسفناج و پاستا هستم. دستورالعملهای بیشتر اسفناج را در این قسمت پیدا کنید.

برای خرید انواع بذر اسفناج کلیک کنید .



spring-greens-08.jpg

اسفناج


مخلوط بهاری
گرینهای سالاد مخلوط بهاری اغلب در طول سال وجود دارد. در حالت ایده آل، این مخلوط ترکیبی از سالادهای مختلف به همراه کاهو کوچک و مقداری شابانک، اسفناج و برگ چغندر کوچک میباشد.



spring-greens-09.jpg

مخلوط بهاری


آبتره[3]
آبتره دارای طعم تند و ملایم بوده و در سالاد استفاده میشود. این گیاه در رودخانه های آمریکای شمالی و اروپا رشد میکند، اما میتوان به راحتی از طریق آبیاری کشت کرد. آبتره را میتوان در باغچه نیز کشت کرد. این گیاه از تیره خردل میباشد. هر چقدر بزرگتر میشود، عطر و طعم آن نیز واضحتر میشود. بعد از برداشت، برگهای زرد شده یا بریده شده بایستی سریعا استفاده شوند. توجه داشته باشید که ساقه ها و ریشه ها به همراه برگهای سبز تیره، کاملا خوراکی هستند.

برای خرید انواع بذر سبزیجات کلیک کنید .



spring-greens-10.jpg

آبتره
 

برخی موضوعات مشابه

بالا