دانستنی ها ۱۸ غذای خوشمزه مراکشی

!!!!F!!!!

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/01
ارسالی ها
6,626
امتیاز واکنش
24,157
امتیاز
891
۱۰- کله پاچه
محبوب ترین غذای ایرانی، محبوترین غذای مراکش هم است. مراکشی ها در جشن عید قربان زمانی که گوسفندی را قربانی می‌کنند، کله پاچه‌ی آن را هم می‌پزند و میل می کنند.

۱۱- جگر سوخاری
تا به حال اسم جگر سوخاری به گوشتان خورده است؟ در مراکش یکی از خوراک های خوشمزه ای به با سیب زمینی یا به شکل ساندویچ می توانید میل کنید جگر سوخاری است. این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید در مراکش میل نمایید.

jigar-sokhari.jpg
 
  • پیشنهادات
  • !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    ۱۲- کباب
    در گوشه گوشه ی کشور مراکش می توانید کباب های خوشمزه مراکشی را میل کنید. برای تهیه این کباب آن ها را در نمک و ادویه جات می خوابانند. جالب است بدانید که این کباب ها در مراکش را می توانید در انواع مختلف گوشت بره، گوشت مرغ و گاو میل کنید.

    kabab.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    ۱۳- بادمجان سرخ شده
    تا اینجا احتمالا دست گیرتان شده است که در مراکش تقریبا لیستی از غذاهایی که در ایران خورده اید را میل کنید. یکی دیگر از غذاهای مراکشی که به غذاهای ایرانی کمی شباهت دارد بادمجان سرخ شده است. مراکشی ها در این نوع از غذا بادمجان را برش می دهند و در خمیر پاپریکا می خوابانند و سپس آن را در روغن فراوان سرخ می نمایند.

    bademjon.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    ۱۴- بیسارا (bisara)
    غذایی که در وعده ی غذایی مراکش استفاده می شود بیسار است. این سوپ معمولا با ترکیبی از باقلای خشک، روغن زیتون و زیره ی سبز تهیه می شود.

    bisara.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    ۱۵- طحال پرشده شتر
    یکی از غذاهای ساندویچی کشور مراکش طحال پرشده شتر است. شکل این غذا شبیه به سوسیس است و معمولا برای تهیه آن از گوشت گاو یا گوسفند استفاده می کنند. درون آن را هم از زیتون، ادویه و مقداری چربی کوهان شتر پر می نمایند. تست کردن آن برای یکبار ضرری ندارد.

    shotor.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    ۱۶- بریوات (Briwat)
    اگر بخواهید سوغاتی را به ایران بیاورید بریوات می تواند همان گزینه انتخابی شما باشد.هرگز قبل از خوردن شیرینی های مراکشی این کشور را ترک نکنید. بریوات نوعی شیرینی است که در روغن سرخ می شود و به شکل مثلثی هستند.

    Briwat.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    ۱۷- شباکیا
    شباکیا یک دسر خوشمزه مراکشی است که به شکل گل تهیه می شود و آن را سرخ کرده و به عسل آغشته می کنند. در بازارهای این کشور به راحتی می توانید شباکیا را پیدا کنید. اما حواستان باشد که زنبور به دنبالتان راه نیوفتد.

    shabakia.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    ۱۸- کعب الغزال
    نوعی شیرینی که از خمیر بادام تهیه می شود و با عرق بهارنارنج و دارچین طعم دارش می کنند.

    kaeb.jpg
     
    بالا