- عضویت
- 2017/01/01
- ارسالی ها
- 6,626
- امتیاز واکنش
- 24,157
- امتیاز
- 891
غذاهای محلی سن پترزبورگ
به سفره مردم سن پترزبورگ که نگاه کنید غذاهای محلی رنگارنگ و خوشمزه ای را می بینید که تنوع رنگ ها و طعم هایشان باعث شده که گردشگران در سفر به این شهر حتما آن ها را امتحان کنند. هر چند که غذاهای محلی روسیه در بیشتر شهرهایش یکسان است و تفاوت چندانی بین آن ها وجود ندارد اما می خواهیم شما را با غذاهای محلی ای که در سن پترزبورگ با آن ها روبرو می شوید آشنا کنیم
گولابتسی | Golubtsi
این غذا همان دلمه کلم است که برای درست کردنش باید گوشت، برنج و ادویه را در داخل برگ کلم پیچید و آن را با سس گوجه، آلو بخارا، سبزیجات، فلفل و دیگر ادویهها پخت. این غذای خوشمزه در موقعیت های خاص پخته می شود و طرفداران زیادی دارد.
اوکا | Ukha
اوکا سوپ یا خورشت دریایی اصیل روسی است که برای پختنش باید مهارت خاصی داشته باشید تا خوش طعم و خوش عطر شود. این غذا بیشتر وقتی که برای تفریح و گردش به دل طبیعت رفته اید درست می شود مخصوصا اگر در کنارتان دریاچه ای پر از ماهی های رنگارنگ باشد! این سوپ خوشمزه و لذیذ با ماهی، سبزی، زعفران، شوید، گوجه، تره، رازیانه درست می شود و عطرش حسابی اشتهایتان را باز می کند.
کولودتس | Kholodets
برای درست کردن کولودتس مواد تهیه این غذا را داخل ژلاتینی که از گوشت درست شده می گذارند. برای تهیه این ژلاتین گوشت را مثل خورشت می پزند و بعد به حال خود رها می کنند تا سرد شود و تکه های گوشت به دلیل سرد شدن شکل ژله ای به خودش می گیرد. این غذا در تعطیلات زمستان و سال نو خورده می شود.
سالاد وینگرت | Vinaigrette
برای تهیه این سالاد چغندر، هویج، گوجه و خیارشور را ریز ریز می کنند و به خوبی بهم می زنند در آخر هم از روغن به عنوان سس روی سالاد استفاده می شود. این سالاد خوشمزه در کنار غذا خورده می شود و طعم فوق العاده ای دارد.
هرینگ | Herring
هرینگ هم از آن سالادهای خوشمزه روسی است که برای تهیه آن از چند لایه سبزیجات استفاده می شود، سبزیجاتی مثل گوجه، هویج و چغندر را می پزند و با پیاز خرد شده و سس مایونز ترکیب می کنند. برای اینکه سالاد رنگ خوشرنگی به خود بگیرد از ترکیب چغندر و مایونز در لایه رویی استفاده می شود و در آخر هم برای تزئین روی آن تخم مرغ آب پز خرد شده ریخته می شود.
پلو | Plov
پلو از آن غذاهایی است که اصلیت روسی ندارد و از کشور آذربایجان که زمانی جزئی از شوروی بود گرفته شده اما الان مردم روسیه این غذا را بسیار دوست دارند. برای تهیه این غذای خوشمزه برنج را با گوشت، هویج و روغن ترکیب می کنند و غذایی با خوش رنگ و بو را آماده می کنند.
به سفره مردم سن پترزبورگ که نگاه کنید غذاهای محلی رنگارنگ و خوشمزه ای را می بینید که تنوع رنگ ها و طعم هایشان باعث شده که گردشگران در سفر به این شهر حتما آن ها را امتحان کنند. هر چند که غذاهای محلی روسیه در بیشتر شهرهایش یکسان است و تفاوت چندانی بین آن ها وجود ندارد اما می خواهیم شما را با غذاهای محلی ای که در سن پترزبورگ با آن ها روبرو می شوید آشنا کنیم
گولابتسی | Golubtsi
این غذا همان دلمه کلم است که برای درست کردنش باید گوشت، برنج و ادویه را در داخل برگ کلم پیچید و آن را با سس گوجه، آلو بخارا، سبزیجات، فلفل و دیگر ادویهها پخت. این غذای خوشمزه در موقعیت های خاص پخته می شود و طرفداران زیادی دارد.
اوکا | Ukha
اوکا سوپ یا خورشت دریایی اصیل روسی است که برای پختنش باید مهارت خاصی داشته باشید تا خوش طعم و خوش عطر شود. این غذا بیشتر وقتی که برای تفریح و گردش به دل طبیعت رفته اید درست می شود مخصوصا اگر در کنارتان دریاچه ای پر از ماهی های رنگارنگ باشد! این سوپ خوشمزه و لذیذ با ماهی، سبزی، زعفران، شوید، گوجه، تره، رازیانه درست می شود و عطرش حسابی اشتهایتان را باز می کند.
کولودتس | Kholodets
برای درست کردن کولودتس مواد تهیه این غذا را داخل ژلاتینی که از گوشت درست شده می گذارند. برای تهیه این ژلاتین گوشت را مثل خورشت می پزند و بعد به حال خود رها می کنند تا سرد شود و تکه های گوشت به دلیل سرد شدن شکل ژله ای به خودش می گیرد. این غذا در تعطیلات زمستان و سال نو خورده می شود.
سالاد وینگرت | Vinaigrette
برای تهیه این سالاد چغندر، هویج، گوجه و خیارشور را ریز ریز می کنند و به خوبی بهم می زنند در آخر هم از روغن به عنوان سس روی سالاد استفاده می شود. این سالاد خوشمزه در کنار غذا خورده می شود و طعم فوق العاده ای دارد.
هرینگ | Herring
هرینگ هم از آن سالادهای خوشمزه روسی است که برای تهیه آن از چند لایه سبزیجات استفاده می شود، سبزیجاتی مثل گوجه، هویج و چغندر را می پزند و با پیاز خرد شده و سس مایونز ترکیب می کنند. برای اینکه سالاد رنگ خوشرنگی به خود بگیرد از ترکیب چغندر و مایونز در لایه رویی استفاده می شود و در آخر هم برای تزئین روی آن تخم مرغ آب پز خرد شده ریخته می شود.
پلو | Plov
پلو از آن غذاهایی است که اصلیت روسی ندارد و از کشور آذربایجان که زمانی جزئی از شوروی بود گرفته شده اما الان مردم روسیه این غذا را بسیار دوست دارند. برای تهیه این غذای خوشمزه برنج را با گوشت، هویج و روغن ترکیب می کنند و غذایی با خوش رنگ و بو را آماده می کنند.