قاشق چنگال های هزار ساله ی ایرانی
شاید تصورش را نمیکردید ولی ایرانی ها از هزار سال قبل قاشق و چنگال داشتهاند. از قاشق ها و چنگال ها در دورهی هخامنشیان و ساسانیان نیز استفاده میشده است. گمان میکنم این قاشق چنگال ها بیشتر برای خانواده هایی از طبقه های بالای جامعه بوده باشد. خیلی از آثار عتیقه ی ایرانی و به طور کل مشرق زمین در موزه های غربی است و تعدادی از این قاشق ها و چنگال های باستانی و نفیس هم در اختیار موزه های غربی قرار دارد.
قاشق ها و چنگال ها جزء جدا نشدنی میز غذا و سفره های ما شده اند در حالی که هنوز هم عدهای هستند که با دست غذا میخورند. این موضوع به شیوهی تفکر و محل زندگی اشخاص مربوط است.بعضیه ا می گویند غذایی که با دست خورده شود خوشمزه تر میشود. یک بار این کار را امتحان کنید. دست ها را تمیزتر از همیشه بشویید و با نیت خوردن با دست های خودتان پای میز غذا یا سفره بنشینید. طعم دست هایی که مزه ماکارونی یا مرغ گرفتهاند را خوب بچشید.
قاشق ها و چنگال های برنزی که در موزهی لوور نگهداری میشوند و هزار تا هزار و سیصد سال قدمت دارند.
قاشق هخامنشی که دسته ی آن طرح دو حیوان را دارد.
سفیدک
شاید تصورش را نمیکردید ولی ایرانی ها از هزار سال قبل قاشق و چنگال داشتهاند. از قاشق ها و چنگال ها در دورهی هخامنشیان و ساسانیان نیز استفاده میشده است. گمان میکنم این قاشق چنگال ها بیشتر برای خانواده هایی از طبقه های بالای جامعه بوده باشد. خیلی از آثار عتیقه ی ایرانی و به طور کل مشرق زمین در موزه های غربی است و تعدادی از این قاشق ها و چنگال های باستانی و نفیس هم در اختیار موزه های غربی قرار دارد.
قاشق ها و چنگال ها جزء جدا نشدنی میز غذا و سفره های ما شده اند در حالی که هنوز هم عدهای هستند که با دست غذا میخورند. این موضوع به شیوهی تفکر و محل زندگی اشخاص مربوط است.بعضیه ا می گویند غذایی که با دست خورده شود خوشمزه تر میشود. یک بار این کار را امتحان کنید. دست ها را تمیزتر از همیشه بشویید و با نیت خوردن با دست های خودتان پای میز غذا یا سفره بنشینید. طعم دست هایی که مزه ماکارونی یا مرغ گرفتهاند را خوب بچشید.
قاشق ها و چنگال های برنزی که در موزهی لوور نگهداری میشوند و هزار تا هزار و سیصد سال قدمت دارند.
قاشق هخامنشی که دسته ی آن طرح دو حیوان را دارد.
سفیدک