گل و گیاه ♡ ❥ ♥گیاهان دارویی♡ ❥ ♥

օɾἶεղէმl ցἶɾl

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/04/07
ارسالی ها
2,448
امتیاز واکنش
7,933
امتیاز
646
محل سکونت
اصفهان
کندر در درمان سرطان هم موثر است


صمغ کندر فرآورده گیاهی است که در عطر و خوشبوکننده‌ها نیز به کار می‌رود. هزاران سال است که صمغ کندر در طب نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.


16577228121431491161541093187153211182254.jpg


به نقل از سایت «MSN»، این گیاه برای درمان عفونت کاربرد دارد. اکنون تحقیقات علمی، صمغ کندر را به درمان سرطان ارتباط می‌دهد.

درخت بزولیا (Boswellia) که صمغ کندر از آن به دست می‌آید دارای ۴ گونه مختلف است که هر یک صمغی با کمی تفاوت تولید می‌کند.

غلظت صمغ به زمان برداشت آن ارتباط دارد. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که این صمغ حاوی ترکیب‌های مهم ضد سرطانی است. این موضوع برای مردم چین تازگی ندارد زیرا در طب قدیم چین، صمغ کندر برای درمان سرطان استفاده می‌شد و هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.



درمان سرطان پروستات: نتایج تحقیقات سال ۲۰۱۰ نشان می‌دهد که ترکیب‌های فعال موجود در صمغ کندر، مانع بروزسرطان پروستات می‌شود. این ترکیب اسیدی که از درخت صمغ کندر گرفته می‌شود به‌طور موثری سلول‌های سرطانی پروستات را از بین می‌برد.



درمان لوسمی: نتایج تحقیقات دیگر نیز نشان می‌دهد که عصاره صمغ کندر لوسمی حاد ملوئیدی را درمان می‌کند. لوسمی حاد ملوئیدی، نوعی سرطان است که روی مغز استخوان تأثیر می‌گذارد. این بیماری زمانی شروع می‌شود که گلبول‌های سفید به سلول‌های سرطانی تبدیل می‌شود. نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد عصاره صمغ کندر به‌طور موثری مرگ سلول‌های سرطانی را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.



درمان سرطان مثانه: نتایج تحقیقات دیگری که در سال ۲۰۰۹ انجام گرفت نشان می‌دهد عصاره صمغ کندر بدون تأثیرگذاری روی سلول‌های سالم، سلول‌های سرطانی در مثانه را از بین می‌برد. محققان انگلیسی دریافتند که چگونه استایل- ۱۱- کتو- بتا- بوزولیک (Acetyl-11-keto-beta-boswellic acid) سرطان تخمدان را در حالت پیشرفته درمان می‌کند. این ماده ترکیبی است که در عصاره صمغ کندر یافت می‌شود. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، سرطان، علت عمده مرگ در جهان است.



دیگر خواص کندر
کندر خوراکی در واقع گونه‌ای صمغ است، این صمغ که خوردنی و شامل طعمی گس و تلخ بوده خاصیت درمانی خیلی زیادی نیز دارد که در گذشته نیز به‌واسطه اطبای سنتی برای معالجه خیلی از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گرفته و امروزه نیز با حفظ جایگاه خود در طب سنتی با استفاده از روش‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد، این صمغ از درختان بومی در قسمت‌های مختلف ایران مخصوصاً قسمت‌های کوهستانی تهیه می‌شود که با زخمی کردن تنه درخت صمغ آن که شیری‌رنگ مایل به زرد است را جمع آوری و با استفاده از کمی آرد آن را مخلوط و به مدت دو هفته در محیطی گرم و خشک قرار می‌دهند تا کاملاً رطوبتش را از دست بدهد سپس وارد بازار مصرف می‌شود.

عصاره صمغ کندر بدون تأثیرگذاری روی سلول‌های سالم، سلول‌های سرطانی در مثانه را از بین می‌برد
کندر انواع مختلفی دارد، نوعی که به نام کندر خوراکی معروف است با کندری که در فرهنگ، آداب و رسوم ایرانی برای دود کردن به همراه اسپند در مجالس عزا و عروسی مورد استفاده قرار می‌گیرد متفاوت است هرچند که نوع خوراکی آن را در بسیاری از کشورهای عربی مورد برای انجام امور مذهبی به‌عنوان بخور مورد استفاده قرار می‌گیرد. کندر خوراکی طبیعت گرم و خشک دارد.


خواص درمانی کندر خوراکی
• تقویت حافظه
• تقویت معده و اعصاب
• ادرارآور
• مفید در درمان اسهال و استفراغ
• مفید در گرفتگی صدا و حنجره
• مفید برای بانوان باردار (زیبایی و هوش نوزاد)
• کاهش اختلالات قاعدگی: با توجه به طعم گس و تلخی که دارد اما یکی از خواص درمانی بی‌نظیر این صمغ گیاهی کاهش و درمان خونریزی‌های شدیدی است که در دوران قاعدگی بارها برای بانوان و دختران جوان اتفاق می‌افتد، برای این منظور کافی است مقداری از کندر خوراکی را هر روز مانند آدامس جویده و میل نمایید.


روش مصرف کندر خوراکی
توصیه می‌شود روزانه به اندازه یک نخود مانند آدامس میل نمایید.
 
  • پیشنهادات
  • օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    آشنایی با خواص مفید ترخون


    ترخون نوعی سبزی معطر است با خواص دارویی فراوان که در فرانسه این سبزی را پادشاه سبزی‌جات نامیده‌اند.


    139802002081883713814417663620515160119.jpg


    ترخون در فرانسه و در سایر نقاط جهان در آشپزی سنتی - به صورت تازه یا خشک - به عنوان طعم دهنده قوی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    محسن پویان، پژوهشگر گیاهان دارویی در خراسان‌جنوبی گفت: ترخون می‌تواند جانشین نمک شود و کسانی که از مصرف نمک منع شده‌اند مثل بیماران قلبی، کسانی که پرفشاری خون دارند، یا اشخاص چاق که مجبور به پیروی از رژیم غذایی بی‌نمک شده‌اند می‌توانند به جای نمک ترخون در غذای خود مصرف کنند و علاوه‌بر این‌که غذای خود را با نمک احساس کنند از طعم مطبوع و خواص شفابخش ترخون نیز استفاده کنند.



    گیاهشناسی
    ترخون گیاهی از خانواده کاسنی یا مرکبان است که پایا و ارتفاع آن به حدود 50 سانتی‌متر می‌رسد. برگ‌ها به رنگ سبز براق، پهنک برگ کشیده و باریک و نوک‌تیز است. فیلوتاکسی برگ متناوب و گل‌ها متمایل به زرد است و دانه‌های گیاه عقیم بوده و تکثیر آن به‌صورت رویشی انجام می‌شود.
    در برگ ترخون اسانس روغنی وجود دارد که ترکیب عمده اسانس آن را متیل چاویکول و پی‌متوکسی سینامیک آلدئید تشکیل می‌دهند، که این مواد خاصیت ضدعفونی‌کنندگی بسیار قوی دارند.



    سلامت دهان با ترخون

    مصرف ترخون برای جلوگیری از خونریزی لثه‌ها و نیز التیام زخم‌هایی که در دهان وجود دارند بسیار مفید است و در طول تاریخ، از این سبزی معطر برای تسکین موقتی درد دندان استفاده می‌شده است. محققان دانشگاه آریزونا می‌گویند علتتسکین درد دندان به خاطر وجود ماده‌ای موسوم به اوژنول است که در روغن میخک نیز وجود دارد. سبزی ترخون نه تنها موجب تسکین درد دندان می‌شود بلکه برای تسکین درد لثه نیز که همراه با درد دندان ایجاد می‌شود موثر است.

    دم‌کرده ترخون برای جلوگیری از آبله و سرخجه و کنترل علل وبا در طب گیاهی اهمیت زیادی دارد. ترخون قدرت دفاعی بدن را در برابر برخی ویروس‌ها و باکتری‌ها افزایش می‌دهد
    کمک به هضم غذا

    سبزی ترخون علاوه بر استفاده در آشپزی به عنوان طعم دهنده، دارای خواص دارویی نیز است که از جمله آن‌ها می‌توان به تسکین ناراحتی‌های معده که بر اثر استرس به وجود آمده و همچنین تقویت سیستم هاضمه اشاره کرد. برگ و سرشاخه‌های گل‌دار ترخون محرک و مقوی معده بوده و خاصیت ضدانگلی دارد. مصرف آن اشتهاآور و ادرارآور (کاهش‌دهنده آب و رطوبت اضافه بدن) بوده و اندکی خاصیت مخـ ـدر دارد.



    دارای خواص آنتی‌اکسیدانی هستند

    ترخون، ‌به خصوص نوع ترکی آن، دارای خواص آنتی‌اکسیدانی فراوانی بوده که می‌توانند در خنثی سازی موادی موسوم به رادیکال‌های آزاد کمک خوبی نمایند. رادیکال‌های آزاد، محصولات فرعی متابولیسم هستند و اگر بدن شما نتواند به طور موثر از دست آن‌ها خلاص شود می‌توانند موجب تخریب سلول‌‌های بدنتان شوند و در نتیجه در سیستم هاضمه شما باقی مانده و آسیبی را در بدن ایجاد نمایند که ممکن است حتی منجر به ایجاد نوعی سرطان خاص شود. طی تحقیقی که در سال 2005 صورت گرفت و در"مجله کشاورزی شیمی غذا" نیز به چاپ رسید محققان دریافتند ترخون می‌تواند به عنوان یک روبنده و از بین برنده رادیکال‌های آزاد در بدن نقش موثری ایفا نماید.



    ریشه ترخون
    ریشه‌ی ترخون در طب گیاهی به نام «عاقرقرحا» مشهور است. این گیاه به برطرف کردن سکسکه و درد مفاصل کمک می‌کند. این گیاه قدرت دفاعی بدن را در برابر برخی ویروس‌ها و باکتری‌ها افزایش می‌دهد. مصرف سالانه ترخون قدرت جنـ*ـسی را کاهش می‌دهد.

    779521012470172129156881452444244259169.jpg


    قطره ترخون

    قطره ترخون حاوی اسانس برگ ترخون در بازار دارویی ایران موجود است این قطره بر اساس حداقل 13 میلی‌گرم میتیل چاویکول در هر میلی‌لیتر از فرآورده استاندارد شده و به‌صورت خوراکی روزانه 20-10 قطره به‌عنوان محرک اشتها همراه مقداری مایعات پیش از غذا استفاده می‌شود و برای برطرف کردن سکسکه یک تا 2 قطره ترخون بر روی یک حبه قند چکانده و میل می‌شود. ارشناسان گیاه‌درمانی استفاده از روغن ترخون را همراه با روغن رازیانه و عسل برای تقویت سیستم هاضمه توصیه می‌کنند ولی در صورت داشتن آلرژی از استفاده این روغن‌ها وعسل خودداری کنید.

    اسانس ترخون به مقدار سه تا پنج قطره در روی یک حبه قند نیز برای تقویت معده و دفع نفخ شکم مصرف می‌شود. این قطره در دوران بارداری و کودکان کمتر از 4 سال منع مصرف شده است.


    ترخون در طب قدیم

    ابن‌سینا و زکریای رازی پزشکان دانشمند ایرانی قبل از اروپائیان به خواص درمانی ترخون پی بردند و در کتاب‌های طبی خود این دو پزشک دانشمند می‌نویسند که ترخون نفخ را برطرف کرده و هوای آلوده از طاعون را ضدعفونی و پاک می‌کند.
    ابن بیطار ترخون را سبزی سفره غذا می‌داند و عقیده دارد چند برگ از ترخون اشتها را تحـریـ*ک کرده و نفس را معطر و خوشبو می‌کند.
    ترخون در زمان جنگ‌های صلیبی به اروپا وارد شد و در نقاط مختلف اروپا کشت آن معمول و رواج یافت و امروزه این سبزی معطر را در غذا و دوا به کار می‌برند. ترخون از زمانی که در اروپا پیدا شد در طب و درمان امراض به کار رفت و در مصرف آن خواص اشتهاآور، هضم‌کننده، عادات ماهانه زنان و ترشح‌کننده بزاق دهان و همچنین داروی دردهای دندان تشخیص دادند.

    مصرف ترخون برای جلوگیری از خونریزی لثه‌ها و نیز التیام زخم‌هایی که در دهان وجود دارند بسیار مفید است و در طول تاریخ، از این سبزی معطر برای تسکین موقتی درد دندان استفاده می‌شده است
    در قرن نوزدهم دو پزشک معروف فرانسوی به نام شومل و کازن با مصرف دم‌کرده و اسانس ترخون بیماری‌هایی را چون ضعف معده و سوءهضم معالجه می‌کردند و از معالجه با این گیاه معطر نتایج موثری می‌گرفتند.

    ترخون در قدیم به‌واسطه‌ی خواص درمانی که داشته است بسیار معروف بوده و در فرانسه به نام گیاه اژدها و یا شرپانتین معروف بوده است و از آن سالاد درست می‌کرده‌اند و یا خام و با غذا می‌خورده‌اند. ترخون را دم می‌کرده‌اند و دم‌کرده آن را به‌عنوان مقوی معده می‌خورده‌اند تا هضم غذا را آسان کند، گاز و نفخ شکم و روده‌ها را برطرف می‌کند و قاعدگی و عادت ماهانه زنان را مرتب سازد و دردهای اعصاب و انواع رماتیسم را شفا می‌بخشد.


    این همه خواص از کجا آمده است؟

    خواص درمانی ترخون مرهون روغن مایع اصلی آن است که دارای بو و طعم تندی است و مزه آن نزدیک به تربانتین است. روغن مایع اصلی ترخون دارای هفتاد درصد استراگول و بیست درصد ترپن است. این روغن دارای خواص تقویت‌کننده، اشتهاآور، مقوی معده، ادرارآور، قاعده‌آور و کرم‌کش است.

    14624521521494229292114318936312092308217.jpg



    دم کرده ترخون

    ترخون را به‌عنوان دم‌کرده به مقدار 25 تا 30 گرم در یک لیتر آب دم‌کرده و سه یا چهار بار در روز و هر بار یک فنجان از آن را پس از صرف غذا مصرف می‌کنند. کسانی که می‌خواهند از ترخون به‌عنوان دم‌کرده استفاده کند باید پنج گرم ترخون را تکه‌تکه کرده و در یک فنجان بریزند و روی آن آب جوش جاری کنند و 10 دقیقه بگذارند تا دم بکشد سپس این دم‌کرده را پس از صرف غذا بنوشند.

    دم‌کرده ترخون برای جلوگیری از آبله و سرخجه و کنترل علل وبا در طب گیاهی اهمیت زیادی دارد. ترخون قدرت دفاعی بدن را در برابر برخی ویروس‌ها و باکتری‌ها افزایش می‌دهد.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    چایی که طول عمر زنان را زیاد می‌کند


    طبق یک تحقیق جدید، نوشیدن چای بابونه می‌تواند به طول عمر بیشتر در زنان کمک کند.


    177381261101787362621211713416413415176148.jpg


    محققان دانشگاه تگزاس دریافته‌اند که نوشیدن چای بابونه موجب کاهش خطر مرگ ناشی از هر علتی در زنان ۶۵ سال و بالاتر تا ۲۹ درصد می‌شود.


    «برت هاوری»، سرپرست تیم مطالعه، در این باره می‌گوید: «ما از یافتن چنین رابـ ـطه‌ای‌ بین بابونه و کاهش مرگ و میر متعجب نشدیم.»


    گیاه بابونه یکی از قدیمی‌ترین و پرمصرف‌ترین گیاهان دارویی اثبات شده در جهان بوده و برای انواع گوناگونی از کاربردهای درمانی پیشنهاد شده است. در حال حاضر به عنوان یک داروی گیاهی در مکزیک و در بین آمریکایی‌های مکزیکی تبار مورد استفاده واقع می‌شود.


    برای انجام این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به بیش از ۱۶۰۰ زن و مرد از جمعیت هیسپانیک را برای مطالعه اپیدمیولوژیک افراد مسن جمع‌آوری کرده و مورد تحلیل قرار دادند.

    داده‌ها نشان داد که مصرف بابونه با کاهش ۲۹ درصدی خطر مرگ ناشی از هر علتی در زنان در مقایسه با غیرمصرف کنندگان مرتبط بود
    جمعیت مورد مطالعه، آمریکاییان مکزیکی تبار ۶۵ سال و بالاتر از پنج ایالت جنوب غربی آمریکا از جمله تگزاس بودند. ۱۴ درصد این افراد چای بابونه می‌نوشیدند.


    البته به گفته محققان هنوز دلیل ارتباط بین مصرف بابونه و کاهش مرگ و میر مشخص نیست.


    داده‌ها نشان داد که مصرف بابونه با کاهش ۲۹ درصدی خطر مرگ ناشی از هر علتی در زنان در مقایسه با غیرمصرف کنندگان مرتبط بود. این تأثیر در مردان مشاهده نشد.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    خواص بی‌نظیر سنبل هندی


    سنبل هندی به دافع پشه بودن شهره است اما این گیاه برای تسکین آرتریت، رفع اختلالات گوارشی، کاهش تب، رفع استرس و خستگی و غیره نیز موثر است. در این مطلب بیشتر در خصوص این گیاه معطر توضیح می‌دهیم. لطفاً با ما همراه باشید.


    157104733436204202269046748711323765230.jpg




    سنبل هندی از کجا آمده است؟
    سنبل هندی همان‌گونه که از اسمش مشخص است بومی هند و سریلانکا است. این گیاه در مناطق گرم و استوایی رشد می‌کند. عطر و بوی این گیاه که ارتفاع آن به 1.50 متر می‌رسد شبیه بوی لیموترش است.

    از این گیاه به‌صورت دم‌کرده، جوشانده و همچنین عصاره‌ی روغنی استفاده می‌شود. سنبل هندی ضدباکتری، ضداسپاسم، ضدسلولیت، ضد استرس و ضدخستگی است.


    سنبل هندی برای هضم غذا
    دم‌کرده‌ی سنبل هندی به تسکین و رفع مشکلات گوارشی کمک می‌کند. این گیاه خاصیت ضداسپاسم دارد و با اسپاسم معده و روده‌ها مقابله می‌کند و باعث کاهش نفخ می‌شود. سنبل هندی ضدانگل است و توصیه می‌شود در پایان شهریور بعد از مصرف میوه‌های تابستانی مصرف شود. می‌توانید 1 قاشق مرباخوری برگ گیاه سنبل هندی را با یک فنجان آب جوش به مدت چند دقیقه دم کنید. چای را صاف کرده و بعد از غذا میل کنید تا هضم غذا با سهولت انجام شود. توجه داشته باشید که مصرف این گیاه برای خانم‌های باردار، شیرده و همچنین کودکان زیر ٣٣ سال ممنوع است.

    سنبل هندی برای هضم راحت غذا، کاهش نفخ و گاز معده مفید است. اگر احساس می‌کنید شکمتان نفخ کرده و بزرگ شده است می‌توانید به این گیاه اعتماد کنید
    سنبل هندی برای مقابله با تب و آنفلوانزا
    سنبل هندی به دلیل دارا بودن خواص آنتی باکتریال در درمان آنفلوانزا و تب موثر عمل می‌کند. این گیاه همچنین خواص ضدالتهابی دارد. در صورت داشتن تب، سرفه و علائم دیگر آنفولانزا می‌توانید روزانه از دم‌کرده‌ی این گیاه استفاده کنید. برای هر قاشق مرباخوری برگ این گیاه یک فنجان آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزانه 3 فنجان از این دم‌کرده میل کنید تا علائم بیماری‌تان بهبود یابد. درصورتی‌که بهبودی در علائمتان ظاهر نشود حتماً به متخصص مراجعه کنید. اگر باردار یا شیرده هستید نباید از این گیاه استفاده کنید. مصرف سنبل هندی برای کودکان زیر 3 سال نیز توصیه نمی‌شود.


    یک قطره سنبل هندی برای قطع خونریزی
    عصاره‌ی روغنی گیاه سنبل هندی باعث بند آمدن خون می‌شود و به همین دلیل برای بریدگی و خراش ناشی از اصلاح، زخم‌های جزئی و غیره موثر است. این گیاه همچنین ضدعفونی‌کننده است و با میکروارگانیسم‌های عفونت‌زا مقابله می‌کند. یک قطره از عصاره‌ی روغنی این گیاه را به‌طور مستقیم روی بریدگی بریزید. استفاده از این عصاره‌ی روغنی برای خانم‌های باردار، شیرده و کودکان مورد منع مصرف دارد.

    23216912317620921969240983018150961864194.jpg


    سنبل هندی: ضداسترس
    سنبل هندی به دلیل دارا بودن خواص آرام‌بخشی و تأثیر آن روی سیستم عصبی شهرت زیادی دارد. بنابراین این گیاه برای افراد مضطرب و تحت استرس و افرادی که بدخوابی دارند مفید است. مصرف یک فنجان چای این گیاه بعد از غذا برای داشتن خوابی راحت و کاهش استرس مفید است.


    سنبل هندی برای کاهش قند و چربی خون
    این گیاه باعث کاهش قند خون می‌شود در نتیجه برای دیابتی‌ها مفید است. علاوه بر این، این گیاه به جذب کلسترول از روده کمک می‌کند و کلسترول خون را کاهش می‌دهد. خوشبختانه میزان بالای پتاسیم موجود در سنبل هندی به تنظیم فشارخون کمک می‌کند. مصرف روزانه یک فنجان چای هندی برای تنظیم فشارخون و کنترل چربی و قند خون موثر است. می‌توانید در خصوص مصرف چای این گیاه و همچنین مکمل‌های آن با پزشکتان مشورت کنید.


    سنبل هندی برای مقابله با درد مفاصل
    این گیاه تأثیر خوبی در بهبود و تسکین دردهای عضلانی و مفصلی دارد. سنبل هندی خواص مسکنی و ضدالتهابی دارد و برای مقابله با دردهای آرتریت و روماتیسم مفید است. این گیاه برای تسکین پیچ‌خوردگی، تاندینیت و کشیدگی عضلانی موثر است.

    سنبل هندی به دلیل دارا بودن خواص آنتی باکتریال در درمان آنفلوانزا و تب موثر عمل می‌کند. این گیاه همچنین خواص ضدالتهابی دارد
    خواص لاغری سنبل هندی
    همان‌طور که گفتیم سنبل هندی برای هضم راحت غذا، کاهش نفخ و گاز معده مفید است. اگر احساس می‌کنید شکمتان نفخ کرده و بزرگ شده است می‌توانید به این گیاه اعتماد کنید. علاوه بر این سنبل هندی خواص دیورتیک نیز دارد. بنابراین می‌توانید هر سال 1 تا 2 مرتبه یک دوره‌ی کوتاه سم‌زدایی از بدن با این گیاه و آب‌میوه‌ها و سبزیجات تازه داشته باشید. به این ترتیب سموم و مواد زائد از بدنتان دفع شده و چند قدم به کاهش وزن نزدیک‌تر می‌شوید. بهتر است با عطار یا داروساز مشورت کنید و متناسب با وزنی که دارید و یا می‌خواهید کم کنید از این گیاه استفاده کنید. در حالت کلی میزان مصرف چای آن همانی است که برای هضم راحت غذا ذکر شده است.



    9823721135262402333852121392724418815164.jpg


    سنبل هندی برای کاهش سلولیت
    سلولیت همان تجمع بدشکل چربی است که در برخی از نواحی بدن مانند ران‌ها، شکم، پهلوها، پشت ساق پا، پشت بازوها، داخل ران‌ها و حتی روی زانوها نیز دیده می‌شود. معمولاً 90 درصد خانم‌ها با این مشکل درگیر هستند. متأسفانه زمانی که سلولیت ها شکل بگیرند کار چندانی برای رفع آن‌ها نمی‌شود انجام داد. اما با کاهش وزن، ورزش، ماساژ و کاهش مصرف چربی و نمک و غیره می‌توان حجم آن را کاهش داد. ماساژ این سلولیت ها با عصاره‌ی روغنی سنبل هندی یکی از روش‌های مناسب برای کاهش حجم سلولیت ها است. برای این کار 2 قطره عصاره‌ی روغنی سنبل هندی را در ظرفی ریخته و یک قاشق غذاخوری روغن پایه مانند روغن‌زیتون، روغن بادام شیرین و یا روغن گریپ‌فروت به آن اضافه کنید. می‌توانید شب‌ها بعد از دوش این روغن ماساژ را به نواحی سلولیت، زده و ماساژ بدهید.


    توجه توجه
    مصرف سنبل هندی در دوران بارداری و همچنین برای خانم‌های شیرده و کودکان زیر 3 سال توصیه نمی‌شود. اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید و یا از بیماری خاصی رنج می‌برید بهتر است قبل از مصرف هر نوع داروی گیاهی با پزشک خود مشورت کنید.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    تخم شربتی: دانه‌ای برای لاغری


    این دانه‌های ریز علاوه بر این که منبع کلسیم هستند اشتها را کنترل کرده و به لاغری کمک می‌کنند.


    1620189121331986816712098615587191245242.jpg




    دانه‌های مغذی زیادی در طبیعت وجود دارد. در بین این دانه‌ها «دانه‌های چیا» یا تخم شربتی خواص فوق‌العاده‌ای دارد که تأثیر زیادی در لاغری دارد. از زمان‌های دور آزتک‌ها تخم شربتی را کشت کرده و از آن استفاده می‌کردند. امروزه بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی این دانه‌های مغذی کشور پرو است. در هر حال این دانه‌های ریز علاوه بر این که منبع کلسیم هستند اشتها را کنترل کرده و به لاغری کمک می‌کنند.


    تخم شربتی: یک ضداشتهای فوق‌العاده
    تخم شربتی سرشار از فیبرهای محلول در آب است که به سیری طولانی‌مدت کمک زیادی می‌کند. این دانه‌های ریز در مجاورت با آب، حجیم شده و به این ترتیب جای بیشتری در معده اشغال می‌کنند. به این ترتیب نیز اشتها را کنترل کرده و میل به پرخوری را از بین می‌برد. در نتیجه شما می‌توانید در چهارچوب یک رژیم غذایی سالم از این دانه‌های ریز برای رسیدن به تناسب اندام استفاده کنید.


    تخم شربتی: کنترل‌کننده‌ی میل به مصرف قند
    تخم شربتی حاوی میزان قابل‌توجهی امگا 3 است. این اسیدهای چرب به‌طور مستقیم روی خلق و خوی و خواب تأثیر گذاشته و به لاغری کمک می‌کنند. به خاطر اینکه داشتن خوابی راحت و همچنین کنترل افسردگی یا اختلالات خلقی کمک زیادی به کنترل میل به مصرف قند زیاد می‌کنند. باید بدانید که مازاد قند مصرفی در بدن به چربی تبدیل می‌شود.

    برای استفاده از خواص لاغری آن نوشیدنی‌تان را قبل از غذا یا در بین روز زمانی که ته دلتان ضعف می‌رود میل کنید

    تخم شربتی: استفاده‌ی آسان، تأثیری شگرف
    مصرف تخم شربتی نباید بیش از 25 گرم یا معادل یک تا دو قاشق غذاخوری در روز باشد. می‌توانید از دانه‌های ریز به صورت پودر در سوپ‌ها، سالادها، آش یا محصولات لبنی استفاده کنید. همچنین می‌توانید از تخم شربتی به صورت نوشیدنی استفاده کنید. یک قاشق از این دانه‌ها را در آب یا حتی آب‌میوه ریخته و میل کنید. برای استفاده از خواص لاغری آن نوشیدنی‌تان را قبل از غذا یا در بین روز زمانی که ته دلتان ضعف می‌رود میل کنید.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    شیرین بیان؛ از سلامت دندان تا گوارش


    ریشه و ساقه زیرزمینی این گیاه دارای خواص دارویی فراوانی است. مهم‌ترین و شناخته شده ترین استفاده شیرین بیان در پزشکی کمک به درمان بیماری‌های دستگاه گوارش است.


    110255153129219191239471474711824047133162.jpg




    شیرین‌بیان، گیاهی است دارویی که استفاده‌های زیادی در صنایع غذایی و دارویی دارد. این گیاه دارای خواص مفید فراوانی برای کمک به درمان بیماری‌هاست، البته عوارض جانبی نیز دارد که هنگام مصرف باید به آن توجه شود. شیرین‌بیان به‌صورت خودرو در اکثر نقاط جهان و ایران، به‌ویژه نواحی گرم و مرطوب یافت می‌شود و معمولاً نیاز به کشت ندارد. در بسیاری از نقاط دنیا به‌ویژه اروپا از آن به عنوان طعم‌دهنده استفاده می‌شود.


    شیرین بیان و سلامت دهان و دندان
    ریشه این گیاه دارای خاصیت ضدمیکربی و ضدالتهابی است و باعث می‌شود شیرین بیان بتواند به کاهش التهاب لثه کمک کرده و در جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها نیز مفید باشد.
    امروزه خمیردندان‌ها و محلول‌های شست‌وشوی دهانی زیادی با استفاده از این گیاه تولید می‌شود حتی غرغره دم‌کرده ریشه شیرین بیان برای درمان زخم و آفت‌های دهانی نیز توصیه می‌شود. استفاده از قرص مکیدنی آن نیز برای کاهش التهاب گلو و دهان مفید است.
    طبق یافته اخیر پژوهشگران برخی ترکیبات شیمیایی ویژه موجود در برخی از گیاهان و سبزیجات مانند ریشه شیرین بیان مانع از رشد و فعالیت باکتری‌های عامل تشکیل دهنده پلاک‌های دندانی و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

    مطالعات نشان داده است شیرین بیان دارای خواص ضدهلیکوباکترپیلوری است که این یافته نیز موید مفید بودن این گیاه برای کمک به درمان ناراحتی‌های گوارشی است
    پژوهشگران اسکاتلندی در ادینبورگ دریافتند که مواد طبیعی موجود در گیاهان موسوم به «ترنس کالکون» می‌توانند از فعالیت باکتری‌های تشکیل‌دهنده جرم‌های دندانی که اسید تولید کرده و سبب پوسیدگی دندان‌ها می‌شوند، جلوگیری کنند. بر اساس مطالعات فوق، یکی از گیاهان حاوی این ماده، ریشه شیرین‌بیان است. در این مواد گیاهی نوعی آنزیم وجود دارد که از رشد و پیشرفت و گسترش باکتری‌ها در محیط داخل دندان پیشگیری کرده و به این باکتری‌ها اجازه متصل شدن به دندان‌ها را نمی‌دهد. به این ترتیب این باکتری‌ها در محیط دهان رشد نکرده و در پایه دندان‌ها مجتمع نخواهند شد و به تبع آن از پوسیدگی دندان‌ها پیشگیری می‌شود.



    شیرین‌بیان، مفید برای بیماران گوارشی
    ریشه و ساقه زیرزمینی این گیاه دارای خواص دارویی فراوانی است. مهم‌ترین و شناخته شده ترین استفاده شیرین بیان در پزشکی کمک به درمان بیماری‌های دستگاه گوارش است.
    * این گیاه به دلیل داشتن ماده موثره‌ای به نام «اسید گلیسیرینیک» در درمان زخم‌های گوارشی، به‌ویژه زخم معده، اثنی عشر و نیز التهاب معده (گاستریت) موثر است.
    * مطالعات نشان داده است شیرین بیان دارای خواص ضدهلیکوباکترپیلوری است که این یافته نیز موید مفید بودن این گیاه برای کمک به درمان ناراحتی‌های گوارشی است.
    * مصرف حدود نصف قاشق غذاخوری شیرین بیان قبل از غذا به رفع سوءهاضمه، نفخ، ترش کردن و یبوست کمک می‌کند.



    99114381522477827178210261819381215131196.jpg


    شیرین بیان و سلامت دستگاه تنفسی
    شیرین بیان دارای خاصیت خلط‌آوری است و نوشیدن دم‌کرده پودر ریشه شیرین بیان به درمان سرفه‌های مزمن، کاهش خلط، کاهش علائم سینوزیت و برونشیت کمک می‌کند.



    شیرین بیان و سلامت پوست
    * به دلیل خاصیت ضدویروسی این گیاه استفاده از آن در درمان تبخال و زونا نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد.
    * شیرین بیان به دلیل داشتن فلاوونوئیدها خاصیت ضدالتهاب و ترمیم‌کنندگی زخم دارد بنابراین استفاده از محلول آن به‌صورت موضعی می‌تواند به کاهش التهابات پوستی و درمان زخم‌ها کمک کند.



    دیگر خواص شیرین بیان
    * مصرف شیرین بیان می‌تواند در بیمارانی که از بیماری‌های روماتیسمی از جمله آرتریت روماتوئید یا التهاب مفصل رنج می‌برند نیز مفید باشد.
    * نوشیدن دم‌کرده ریشه آن به دلیل خاصیت مدر در رفع سنگ‌های ادراری نیز موثر است.

    * شیرین بیان در کاهش گرفتگی و اسپاسم‌های عضلانی نیز کاربرد دارد. البته مصرف طولانی‌مدت و مقدار زیاد شیرین بیان توصیه نمی‌شود.

    بهتر است از مصرف مداوم و طولانی‌تر از شش هفته شیرین بیان خودداری کرد، زیرا ممکن است باعث تحـریـ*ک غدد فوق کلیه و ترشح آلدسترون و افزایش فشارخون شود
    احتیاط
    * بهتر است از مصرف مداوم و طولانی‌تر از شش هفته شیرین بیان خودداری کرد، زیرا ممکن است باعث تحـریـ*ک غدد فوق کلیه و ترشح آلدسترون و افزایش فشارخون شود.

    * در بیمارانی که دچار فشارخون بالا، نارسایی قلبی، آریتمی قلبی، بیماری‌های کلیوی، هپاتیت و سیروز کبدی هستند نیز باید شیرین بیان را با احتیاط و تحت نظر پزشک استفاده کرد.

    * بهتر است در دوران بارداری از مصرف شیرین بیان خودداری کرد. همچنین شیرین بیان با داروهای زیادکننده ادرار تداخل دارد.
     
    بالا