وقتی تو سایت نود ثبت نام کردم و اونجا با بچه ها حرف میزدیم از محیط انجمن ها خوشم اومد فک میکروم همه انجمن ها مث همه خخخخخخ واسه همینم رفتم تو سایت و هی سرچ نیکردم ه انجمنی که به نظرم باحال بودو برمیداشتم عضو میشدم!!!
دوتا pmمیدادم اگه خوشم میومد ادامه میدادمو بهش سر میزدم اگه نه که ولش میکردم!
به طور اتفاقی با نگاه دانلود اشناشدم اولش کهکار باهاشو یاد نداشتم و بی خیالش شدم
بعدش یکی از دوستای اون انجمنی که عضو بودم بهم گفت داره از انجمن میره و میاد این انجمن چون از اینجا خوشش اومده منم که بامعررررررررررفتتتتت!
اومد شیطون زد پس کلمو اومدم اینجا خخخخ یه ندت بودم بعدش دوباره بیخیال شدم چون اولش کار بااین انجمنو اصلللا یاد نداشتم!
اون دوستم بهم گف باید چیکار کنم و لا اقل تونستم اوارتارمو بزارم خخخخخخخخبعد دوباره یه مدت نیومدم که رمز اکانتمو فراموش کردم!
لاز شیطونه زد پس کلمو بخاطر این که به اون رفیقمون سر بزنم دوباره بااسم سحر ثبت نام کردم
خواستم اذیت کنم و مسخره بازی در بیارم
که الکی الکی دعوا شد و بعدش من خودمو مقصر دونستمو ppm نمیدادم ولی تو انجمن بودم یه یک یا نیم ساعت از دعوا گذشت کا یکی دیگ از دوستام اومد باهاش حرف میزدم از قضا چت خصوصی نداشتمو مجبور شدم تو چت باکس حرف بزنیم گفتم که دعوا شده بود و گفتم خودمو مقصر میدونم که شفی گفت ن و من الان دوستش حساب میشم و بتهام دوس شد بعد از اون با پری گرم گرفتمو پری گفت میخوام تو تل تو گروهشون که خمه بچه ها ی ایت سایتن باشم منم قبول کردم
و کم کم باهمشون اشناشدم و رفیق شدم و دوستای خودمو یه سه چهارتاییشونو از اون سایت اوردم اینجا ثبت نام کردنو رمان نوشتم اینجا واینجوری شد موندگار شدم
اخخ دهنم کف کرد!
خدایی حال میکنید چ اوضاعی داشتم من؟؟؟؟ خخخخخخ