- برای شکل های پیچیده که شامل عناصر بافتی و کار با چرخ میباشند، بمنظور
دستیابی به رنگ دلخواه، میتوانید از ترکیب کار با اسفنج، غوطه ور سازی و کار با قلم مو استفاده کنید.
غوطه ور سازی، راحتترین راه است تا از لعاب زنی برابر بین قسمت های مختلف،
مطمئن شویم و بعد از آن، با کمی تمرین، لعاب زنی با اسفنج است.
لعاب زنی با قلم مو به تمرین، وقت و توجه بیشتری نیاز دارد.
دو عامل مشکل ساز در کاربرد لعاب، آب و جاذبه هستند.
۲- بعد از حرارت دهی سفال بیسکوئیت شده ، ظروف خود را تمیز نگه دارید.
لوسیون ها یا حتی عرق دستان شما میتواند موجب نقاط مقاومی شود که لعاب در
آن نقاط به طور نابرابر میچسبد و یا اینکه اصلا نمی چسبد.
در سراسر همه ی مراحل فرایند لعاب زنی، شامل بارگیری و تخلیه ی کوره، با یک جفت
دستکش یکبار مصرف، با سفال های بیسکوئیت شده کار کنید.
در صورتی که فکر میکنید که سفالتان صدمه خورده است، آنرا دوباره حرارت دهید و خطر لعاب گسیختگی را به جان بخرید.
دستیابی به رنگ دلخواه، میتوانید از ترکیب کار با اسفنج، غوطه ور سازی و کار با قلم مو استفاده کنید.
غوطه ور سازی، راحتترین راه است تا از لعاب زنی برابر بین قسمت های مختلف،
مطمئن شویم و بعد از آن، با کمی تمرین، لعاب زنی با اسفنج است.
لعاب زنی با قلم مو به تمرین، وقت و توجه بیشتری نیاز دارد.
دو عامل مشکل ساز در کاربرد لعاب، آب و جاذبه هستند.
- آب :
زمانی که یک ظرف سفالی بیسکوئیت شده
( یه این معنی که سفال برای انجام کارهای مختلف مثل طراحی ، در کوره پخته شده است )
با میزان زیادی آب اشباع شده است، به خوبی لعاب را جذب نخواهد کرد، از این رو،
کمترین میزان ممکن از آب را هنگام لعاب زنی استفاده کنید، که شامل زمانی که شما در حال انجام اصلاحات هستید، میشود. - جاذبه :
و در مورد جاذبه، شک داریم کسی تابحال چکه کردن خودسر لعابی را که بر روی لعاب قبلی زده میشود را تجربه نکرده باشد.
۲- بعد از حرارت دهی سفال بیسکوئیت شده ، ظروف خود را تمیز نگه دارید.
لوسیون ها یا حتی عرق دستان شما میتواند موجب نقاط مقاومی شود که لعاب در
آن نقاط به طور نابرابر میچسبد و یا اینکه اصلا نمی چسبد.
در سراسر همه ی مراحل فرایند لعاب زنی، شامل بارگیری و تخلیه ی کوره، با یک جفت
دستکش یکبار مصرف، با سفال های بیسکوئیت شده کار کنید.
در صورتی که فکر میکنید که سفالتان صدمه خورده است، آنرا دوباره حرارت دهید و خطر لعاب گسیختگی را به جان بخرید.