«لازانیای مرغ و پنیر» برای شام امشب!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 113
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • ۳ عدد سـ*ـینه مرغ
  • ۲ پیمانه پودر سوخاری
  • ۵ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)
  • ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
  • ۸ عدد نودل لازانیا
  • ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  • ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  • روغن گیاهی
  • ریحان
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1059693_269.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-سـ*ـینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سـ*ـینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سـ*ـینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

6-در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

7-نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

10- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
11- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا