آلاسکا زردآلو و زنجبیل

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 108
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242

600600p1707EDNmainIcecream-bombe-alaska---landscape.jpg



طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل

در طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل , از هیچ نوع بستنی استفاده نشده , بلکه شامل مخلوطی از زردآلو و سیب پخته شده در آب پرتقال است که با لایه ای زیبا از مرنگ پوشیده شده است .


مدت زمــان طـــــــبخ : 25 دقیقه
مناسب برای تعداد : 2 نفر
جدول ارزش غـذایی برای آلاسکا زردآلو و زنجبیل

کالری برای یک نفر : 211 کالری
چربی برای یک نفر : 4.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 3.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 41.50 گرم

مواد لازم جهت تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :
1. کیک زنجبیلی به ضخامت 2 سانتیمتر : 2 قطعه
2. سیب : 1 عدد
3. شربت یا عصاره زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
4. برگه زردآلو , خرد شده : 6 تکه
5. آب پرتقال : 4 قاشق غذاخوری
6. بادام پرک : 15 گرم
7. سفیده تخم مرغ کوچک : 2 عدد
8. شکر دانه ریز : 100 گرم

طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :
سایت آشپزی آوای سلامتی



1. هر قطعه کیک زنجبیلی را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذارید .

2. سیب را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید , دانه آن را خارج نموده و به ابعاد کوچک تر خرد نمایید . سپس آن را داخل یک قابلمه بریزید . زردآلوهای خرد شده , آب پرتقال یا آب را اضافه نمایید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شوند .

3. بادام ها را به مخلوط میوه اضافه نمایید . سپس مخلوط آماده شده را به نسبت مساوی روی قطعه های کیک درون ظروف بریزید تا به شکل کپه , بالا بیاید .

4. سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا کاملا سفت شوند و در صورت برگرداندن ظرف , از آن نریزد . سپس به تدریج شکر به آن بیافزایید و قبل از افزودن شکر بیشتر , مطمئن شوید که سفیده تخم مرغ ها , سفت شده باشند .

5. مرنگ را با اسفاده از قیف یا به وسیله قاشق روی کیک و میوه ها بریزید , طوری که روی هر دوی آن ها را بپوشانید .

6. مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 4 تا 5 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند . آلاسکا را داغ سرو نمایید .



توصیه سرآشپز جهت تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :
قبل از اضافه نمودن مرنگ می توانید بستنی وانیلی , قهوه و یا شکلات را بر روی میوه ها قرار دهید , سپس مرنگ را روی کیک بریزید . توجه داشته باشید که این کار باید در لحظه آخر انجام شود و بالافاصله بعد از خارج نمودن از فر , خورده شود .
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
92
پاسخ ها
1
بازدیدها
180
پاسخ ها
0
بازدیدها
127
پاسخ ها
1
بازدیدها
163
پاسخ ها
1
بازدیدها
174
بالا