نحوه کاشت هسته زیتون
کاشت هسته زیتون را در سه مرحله جمع آوری هسته زیتون، کاشت هستهها و کاشتن نهالها در فضای خارج از خانه میتوانید انجام دهید.
مرحله اول: جمع آوری هسته زیتون
۱. نوع درخت مورد نظر خود را تعیین کنید؛ صدها نوع درخت زیتون در سراسر جهان وجود دارد. برخی از آنها شبیه به هم بوده و تنها ممکن است در رنگ و طعم زیتون با هم تفاوت داشته باشند. برخی دیگر کاملا متفاوت بوده و شرایط پرورش آنها بر روی فرآیند شکست خواب بذر تأثیر میگذارد. بنابراین بر اساس ویژگیهای محل سکونت خود، نوع درخت زیتون را تعیین کنید.
۲. جمع آوری زیتون؛ این کار ممکن است آسان به نظر بیاید، اما زیتون را باید مستقیما از درخت بکنید تا هسته آن فعال باشد. زیتونها را در اوایل پاییز و پس از رسیده شدن و زمانی که سبز هستند، انتخاب کنید. زیتونهای سیاه و زیتونهای افتاده بر روی زمین را انتخاب نکنید و مطمئن شوید آنهایی که انتخاب کرده اید هیچ خرابی و سوراخی نداشته باشند. همچنین از زیتونهای فرآوری شده استفاده نکنید.
۳. زیتونها را درون یک سطل بریزید؛ ابتدا با یک چکش، گوشت اطراف هسته زیتون را له کنید. زیتونهای له شده را درون آب گرم ریخته و بگذارید یک شبانهروز باقی بمانند. آب را هر چند ساعت یک بار هم بزنید. اگر تعدادی از زیتونها بر روی سطح آب شناور هستند، آنها را دور بیاندازید. احتمالا خراب شده اند.
کاشت هسته زیتون را در سه مرحله جمع آوری هسته زیتون، کاشت هستهها و کاشتن نهالها در فضای خارج از خانه میتوانید انجام دهید.
مرحله اول: جمع آوری هسته زیتون
۱. نوع درخت مورد نظر خود را تعیین کنید؛ صدها نوع درخت زیتون در سراسر جهان وجود دارد. برخی از آنها شبیه به هم بوده و تنها ممکن است در رنگ و طعم زیتون با هم تفاوت داشته باشند. برخی دیگر کاملا متفاوت بوده و شرایط پرورش آنها بر روی فرآیند شکست خواب بذر تأثیر میگذارد. بنابراین بر اساس ویژگیهای محل سکونت خود، نوع درخت زیتون را تعیین کنید.
۲. جمع آوری زیتون؛ این کار ممکن است آسان به نظر بیاید، اما زیتون را باید مستقیما از درخت بکنید تا هسته آن فعال باشد. زیتونها را در اوایل پاییز و پس از رسیده شدن و زمانی که سبز هستند، انتخاب کنید. زیتونهای سیاه و زیتونهای افتاده بر روی زمین را انتخاب نکنید و مطمئن شوید آنهایی که انتخاب کرده اید هیچ خرابی و سوراخی نداشته باشند. همچنین از زیتونهای فرآوری شده استفاده نکنید.
۳. زیتونها را درون یک سطل بریزید؛ ابتدا با یک چکش، گوشت اطراف هسته زیتون را له کنید. زیتونهای له شده را درون آب گرم ریخته و بگذارید یک شبانهروز باقی بمانند. آب را هر چند ساعت یک بار هم بزنید. اگر تعدادی از زیتونها بر روی سطح آب شناور هستند، آنها را دور بیاندازید. احتمالا خراب شده اند.