بوقلمون همان حیوانی که آن را همه با “غیر قابل قبول” گفتن ها یاد میکنند دارای گوشتی پر از فایده و خواص میباشد؛ حتی مسیحیان در شب کریسمس به عنوان غذایی خاص از آن یاد میکنند. این گوشت که در گروه گوشت سفید قرار میگیرد نه تنها ضرری ندارد بلکه از اثرات درمانی زیادی برخوردار میباشد. در ادامه با ما همراه باشید تا از خواص و فواید گوشت بوقلمون باخبر شوید.
ارزش تغذیه ای گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون منبع خوبی از اسید فولیک ، پروتئین، سلنیوم، ، فسفر ،روی و پتاسیم و ویتامینهای B1 ، B3 ، B6 و B12 و اسید آمینه تریپتوفان است.گوشت بوقلمون به دلیل دارا بودن بافت ویژه هنگام طبخ حجم خود را از دست نداده و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع شده، کمترین سطح کلسترول و عدم وجود چربی میانبافتی در مقایسه با گوشت قرمز از جایگاه برتری برخوردار است.
ارزش تغذیه ای گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون منبع خوبی از اسید فولیک ، پروتئین، سلنیوم، ، فسفر ،روی و پتاسیم و ویتامینهای B1 ، B3 ، B6 و B12 و اسید آمینه تریپتوفان است.گوشت بوقلمون به دلیل دارا بودن بافت ویژه هنگام طبخ حجم خود را از دست نداده و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع شده، کمترین سطح کلسترول و عدم وجود چربی میانبافتی در مقایسه با گوشت قرمز از جایگاه برتری برخوردار است.