استفاده از لبنیات و مقابله با سرطان کولون.

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
در یک مطالعه پزشکی، متخصصین اطلاعات مربوط به ۲۳۰۰ نفر از کسانی که در فاصله سال‌های ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۳ مبتلا بهسرطان کولون بودند را بررسی کردند. تا سال ۲۰۱۰، ۹۴۹ نفر از این بیماران مردند که مرگ ۴۰۸ نفرشان بر اثر سرطان بود. محققان دریافتند کسانی که بیشترین لبنیات را می‌خوردند و بیشترین میزان کلسیم لبنی را دریافت می‌کردند، کمی بیشتر زنده ماندند. به علاوه اینکه، کسانی که بیشترین شیر را می‌نوشیدند، ۲۸ درصد کم‌تر با خطر مرگ روبه‌رو بودند. مسئولین این تحقیق معتقدند که زنده ماندن این افراد، به‌خاطر کلسیم لبنیاتی بوده است که مصرف می‌کردند، نه به‌خاطر ویتامین D. همچنین گمان می‌کنند که کلسیم می‌تواند مانع رشد سلول‌های سرطانی و جلوگیری از گسترش به سمت بخش‌های دیگر بدن شود. البته این محققان می‌گویند که فقط رابـ ـطه‌ای بین زنده‌ماندن بیشتر بر اثر سرطان مرگبار و مصرف لبنیات کشف کرده‌اند و نیاز به بررسی بیشتری دارد تا بتوان رژیم غذایی جدیدی به افراد سرطانی تجویز کرد. برخی از متخصصین دیگر هم معتقدند که چنین نگاه تک‌بعدی به مصرف شیر غلط است. کسانی که شیر زیادی می‌نوشیدند، در کنار آن گوشت قرمز کم‌تری می‌خورده‌اند، ورزش بیشتری می‌کرده‌اند و میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می‌کرده‌اند. پس مجموعه‌ای از یک رژیم غذایی سالم می‌تواند تاثیرگذار باشد، نه یک عامل به‌تنهایی.

منبع:سلامتیسم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا