اسپاگتی سالسا

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 138
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
اسپاگتی سالسا

زمان آماده سازی
۱۰ دقیقه
زمان پختن
۱۰ دقیقه
ملیت
غذای فرنگی
مناسب برای
۴ نفر
۲۰ گرم
پنیر پارمزان
۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز
به میزان لازم
روغن زیتون
۱ حبه
سیر
۱ دسته
ریحان
۱۲ عدد
زیتون سیاه
۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی
۳۲۰ گرم
اسپاگتی
201671219311455730a.jpg
اسپاگتی سالسا

اسپاگتی سالسا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایتآشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این اسپاگتی به دلیل داشتن گوجه فرنگی، برگ های ریحان و زیتون، حال و هوای مدیترانه ای دارد.

نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی اسپاگتی سالسا:
به گزارش آکاایران: ۱- گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید.
۲- زیتون ها را با کناره ی چاقو و یا ته یک لیوان له کنید و هسته های آن ها را جدا کنید.
۳- برگ های ریحان را از شاخه جدا کنید. چند برگ کوچکتر را برای تزیین کنار بگذارید.
۴- پوست سیر را جدا کنید و آن را ریز خرد کنید.

  1. اسپاگتی را در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش برا ی 8 تا 10 دقیقه ، تا زمانیکه برای خوردن نرم ولی از درون کمی ترد باشد، بپزید.
  2. گوجه فرنگی خرد شده، زیتون های بدون هسته، برگ های ریحان و سیر خرد شده را در ظرفی بریزید و با چاقو مواد را خوب با هم ترکیب کنید و ضرباتی به سس بزنید، تا سالسای شما شکل بگیرد.
  3. به سالسا کمی روغن زیتون و سرکه قرمز بزنید، برروی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و به هم زدن آن ها ادامه دهید.
  4. یک پیمانه از آب اسپاگتی را برداشته و کنار بگذارید، سپس آن را آبکشی کنید.
  5. اسپاگتی را در بشقاب های مورد نظر بکشید، روی آن ها را با برگ های ریحان و پنیر پارمزان رنده شده تزیین کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا