اسپاگتی سالسا
زمان آماده سازی
۱۰ دقیقه
زمان پختن
۱۰ دقیقه
ملیت
غذای فرنگی
مناسب برای
۴ نفر
۲۰ گرم
پنیر پارمزان
۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز
به میزان لازم
روغن زیتون
۱ حبه
سیر
۱ دسته
ریحان
۱۲ عدد
زیتون سیاه
۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی
۳۲۰ گرم
اسپاگتی
اسپاگتی سالسا
اسپاگتی سالسا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایتآشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این اسپاگتی به دلیل داشتن گوجه فرنگی، برگ های ریحان و زیتون، حال و هوای مدیترانه ای دارد.
نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی اسپاگتی سالسا:
به گزارش آکاایران: ۱- گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید.
۲- زیتون ها را با کناره ی چاقو و یا ته یک لیوان له کنید و هسته های آن ها را جدا کنید.
۳- برگ های ریحان را از شاخه جدا کنید. چند برگ کوچکتر را برای تزیین کنار بگذارید.
۴- پوست سیر را جدا کنید و آن را ریز خرد کنید.
زمان آماده سازی
۱۰ دقیقه
زمان پختن
۱۰ دقیقه
ملیت
غذای فرنگی
مناسب برای
۴ نفر
۲۰ گرم
پنیر پارمزان
۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز
به میزان لازم
روغن زیتون
۱ حبه
سیر
۱ دسته
ریحان
۱۲ عدد
زیتون سیاه
۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی
۳۲۰ گرم
اسپاگتی
![201671219311455730a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20167/201671219311455730a.jpg)
اسپاگتی سالسا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایتآشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این اسپاگتی به دلیل داشتن گوجه فرنگی، برگ های ریحان و زیتون، حال و هوای مدیترانه ای دارد.
نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی اسپاگتی سالسا:
به گزارش آکاایران: ۱- گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید.
۲- زیتون ها را با کناره ی چاقو و یا ته یک لیوان له کنید و هسته های آن ها را جدا کنید.
۳- برگ های ریحان را از شاخه جدا کنید. چند برگ کوچکتر را برای تزیین کنار بگذارید.
۴- پوست سیر را جدا کنید و آن را ریز خرد کنید.
- اسپاگتی را در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش برا ی 8 تا 10 دقیقه ، تا زمانیکه برای خوردن نرم ولی از درون کمی ترد باشد، بپزید.
- گوجه فرنگی خرد شده، زیتون های بدون هسته، برگ های ریحان و سیر خرد شده را در ظرفی بریزید و با چاقو مواد را خوب با هم ترکیب کنید و ضرباتی به سس بزنید، تا سالسای شما شکل بگیرد.
- به سالسا کمی روغن زیتون و سرکه قرمز بزنید، برروی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و به هم زدن آن ها ادامه دهید.
- یک پیمانه از آب اسپاگتی را برداشته و کنار بگذارید، سپس آن را آبکشی کنید.
- اسپاگتی را در بشقاب های مورد نظر بکشید، روی آن ها را با برگ های ریحان و پنیر پارمزان رنده شده تزیین کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: