- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
شنیسل مرغ با اسپاگتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- روغن زیتون به میزان لازم
- سیر ۲ حبه
- ریحان ۱/۲ دسته
- پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- فیله مرغ ۲ تکه
- آرد ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمزان ۳۰ گرم
- اسپاگتی ۱۵۰ گرم
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
طرز تهیه:
1-[FONT=iransans, tahoma]مقداری روغن در ماهیتابه ی کوچکی روی حرارت متوسط بریزید و سیر و ساقه های خرد شده ریحان را در آن برای حدود ۲ دقیقه تا طلایی شوند، تفت دهید.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
2-[FONT=iransans, tahoma]پوره گوجه فرنگی را به همراه ۲ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه قل بزند و حجم آن کم شده و غلیظ شود.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
3-[FONT=iransans, tahoma]آرد را در بشقابی بریزید، تخم مرغ زده شده را در بشقاب دوم و آرد سوخاری و نیمی از رنده پنیر پارمزان را در بشقابی دیگر بریزید.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
4-[FONT=iransans, tahoma]فیله ها را در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بزنید به صورتی که تمام سطح آن را بپوشاند.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
5-[FONT=iransans, tahoma]مقداری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط ریخته و فیله ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف، تا طلایی و مغزپخت شوند، بپزید.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
6-[FONT=iransans, tahoma]سس گوجه را به اسپاگتی آبکشی شده اضافه کنید و در صورت تمایل آن را مقداری از آن اسپاگتی رقیق کنید.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
7-[FONT=iransans, tahoma]اسپاگتی را با شینسل های مرغ ترد، باقیمانده پنیر پارمزان و برگ های ریحان سرو کنید.
[/FONT][/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی شنیسل مرغ با اسپاگتی:
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
1[FONT=iransans, tahoma]- سیر را پوست بگیرید و آن را نازک برش دهید.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
2[FONT=iransans, tahoma]- برگ های ریحان را جدا کنید و ساقه های آن ها را خرد کنید.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
3[FONT=iransans, tahoma]- از ۲ عدد فیله مرغ هر کدام به وزن ۱۵۰ گرم استفاده کنید. آن ها را بین دو لایه سلفون قرار داده و با بیفتک کوب و یا هر وسیله ی مسطح دیگری بکوبید تا به پهنای ۵ میلی متر باز شود.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
4[FONT=iransans, tahoma]- تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
5[FONT=iransans, tahoma]- پنیر پارمزان را ریز رنده کنید.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
6[FONT=iransans, tahoma]- اسپاگتی را طبق دستور العمل روی بسته بندی آن بپزید و آن را آبکشی کنید.
[/FONT][/BCOLOR]