با این لپه‌ها سوپ تان غلیظ می شود

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 97
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
لپه های سبز شیرین تر از انواع دیگر لپه هستند و پس از پخت به شکل پوره در می آیند که به عنوان یک غلظت دهنده در سوپ ها عمل می نمایند.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی با پوست, مکبعی خرد شده: 2 عدد سیب
  • پیاز, مکعبی خرد شده: 2 عدد
  • لپه سبز: 75 گرم
  • عصاره سبزیجات: 1 لیتر
  • پنیر سوئیسی گرویر, رنده شده: 5 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم جهت تهیه نان های مکعبی برشته:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • کره: 40 گرم
  • جعفری, ریز شده: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر, له شده : 1 حبه
  • برش ضخیم نان سفید, مکعبی خرد شده: 1 عدد
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
901407_173.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نمایید. سیب زمینی و پیاز را افزوده, درون روغن با حرارت کم سرخ نموده و مدام به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. لپه سبز را به قابلمه اضافه نموده و برای این که با هم خوب مخلوط شوند, هم بزنید.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. عصاره سبزیجات را داخل قابلمه ریخته و به جوش آورید. حرارت را کم نموده و برای 35 دقیقه با حرارت کم بجوشانید تا سیب زمینی ها نرم شده و لپه ها خوب بپزند.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. در همین فاصله, نان های مکعبی برشته را درست نمایید. کره را در یک قابلمه آب نمایید. سیر , جعفری و تکه های مکعبی نان را اضافه نموده و تفت دهید. آن ها را به مدت 2 دقیقه دائما هم بزنید و بچرخانید, تا همه طرف نان ها کاملا طلایی شوند.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. پنیر رنده شده را به سوپ اضافه نموده و برای چاشنی از نمک و فلفل استفاده نمایید. به آرامی حرارت دهید تا پنیر شروع به آب شدن نماید.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. سوپ را داخل کاسه های یک نفره و گرم شده ریخته و کروتون ها را روی آن بپاشید و بلافاصله سرو نمایید.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
توصیه سرآشپز:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برای داشتن سوپی رنگین تر, از عدس قرمز به جای لپه سبز استفاده نمایید. در صورت استفاده از دال عدس, مقداری شکر قهوه ای برای شیرین شدن به سوپ سیب زمینی و لپه اضافه نمایید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا