با این کیک بستنی مهمانیتان را خاص تر کنید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 138
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
در پذيرايي از مهمانان ويژه در يك مهماني مفصل كه خانم خانه تمام تلاشش را براي خوش گذشتن به مهمانها كرده، فقط یک كيك بستني است كه ميتواند همه چيز را تمام كند. در ضمن اين كيك براي تولد هم مناسب است.

651025_250.jpg


مواد لازم


  • 500 گرم آرد گندم
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم روغن مايع
  • 2/1و1 پيمانه شير
  • (معادل 150 ميلي ليتر)
  • مغز گردو به مقدار دلخواه
  • 500 گرم بستني با طعم دلخواه
  • ميوههاي حلقه شده
  • (موز و توت فرنگي)
  • به مقدار كافي براي بين لايهها
  • مقداري ميوه شكري يا تازه
  • براي تزیين
  • 150 گرم شكلات تختهاي تيره
  • خامه به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا تخممرغها را در ظرفي شكسته و با همزن خوب بزنيد تا مايهاي يكدست و كرم رنگ به دست آيدسپس به آن روغن مايع اضافه كرده و هم زدن را ادامه دهيد. حالا نوبت افزودن شير به اين مواد است. در اينجا هم بايد مواد را خوب مخلوط كنيد. بعد از مخلوط شدن مواد، آرد را كمكم و به تدريج به آنها اضافه كرده ، آرام به مدت پنج دقيقه كاملا هم بزنيد تا گلولههاي آرد از هم باز شده و خميري يكدست حاصل شود. مايه كيك را داخل قالب بريزيد.

2. فر را با درجه حرارت 350درجه فارنهايت (معادل 180درجه سانتيگراد) روشن كرده بگذاريد گرم شود. كيك را در فر به مدت 75 تا 85 دقيقه حرارت دهيد تا پخته و پفدار شود.

3. بعد از پخت كيك، آن را از فر درآورده و بگذاريد خنك شود. بعد از دو ساعت كه خوب خنك شد، آن را از قالب جدا كرده و با كارد مخصوص برش نان، به سه لايه افقي برش بزنيد.

4. لايههاي رويي و وسطي را به آرامي برداشته و كنار بگذاريد. بستني را روي لايه اول خوب پهن كنيد تا يكدست و صاف شود. حلقههاي ميوه (توتفرنگي و موز) به همراه تكههاي گردو را روي بستني بچينيد تا سطح آن را خوب بپوشانند. حالا نوبت به خامه ميرسد. خامهاي را كه آماده كرده و در يخچال گذاشتهايد درآورده و روي ميوهها يك لايه خامه ريخته و با قاشق صاف كنيد.

5. پس از چيدن بستني، ميوه، گردو و خامه نوبت به گذاشتن لايه بعدي كيك ميرسد. روي كيك (لايه وسط) به همان ترتيب بالا بستني، ميوه، گردو و خامه بريزيد و بعد لايه سوم كيك را روي آنها قرار دهيد. كيك آماده شده را به مدت سه ساعت در فريزر بگذاريد تا لايهها خوب در هم فرو روند. بعد از اين مدت كيك را خارج كرده،با شكلات آب شده (بهروش بنماري)روي آن را بپوشانيد و با خامه و ميوههاي شكري يا تازه تزیين كنيد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا