دانستنی ها ببینید در دنیا با کدو حلوایی چه کارهایی می کنند!

!!!!F!!!!

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/01
ارسالی ها
6,626
امتیاز واکنش
24,157
امتیاز
891
غذاهای با کدو حلوایی
هممین که فصل تابستان تمام می شود و پاییز از راه می رسد، در کشورهای دیگر نوع محصولات و به طبع آن غذاها هم تغییر می کند. در حالی که در فصل تابستان بیشتر از میوه های تازه و غذاهای ترد استفاده می شود، در فصل زمستان بیشتر سعی می شود تا از غذاهای گرم استفاده شود و در کشورهای اروپایی هیچ محصولی به اندازه ی کدو حلوایی نمادین نیست! البته کدو حلوایی ها از آن دست خوراکی هایی هستند که در همه جای دنیا استفاده و خورده می شوند و فقط منحصر به کشورهای اروپایی نیست. در این نوشتار می بینیم که در گوشه و کنار دنیا با کدو حلوایی چه غذاهایی می توان درست کرد، شاید که در سفر به یکی از این کشورها دوست داشته داشتید غذاهای با کدو حلوایی را امتحان کنید:

 
  • پیشنهادات
  • !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    زوپا ز دینی (Zupa z Dyni)
    در کشور لهستان کدو حلوایی یکی از خوراکی هایی است که بسیار مورد استفاده است و یکی از غذاهای لذیذ این کشور که نوعی سوپ است هم با همین خوراکی درست می شود. به این سوپ سوپ زوپا ز دینی می گویند. البته غذاهای دیگری در این کشور هم هستند که با کدو حلوایی درست می شوند اما در هیچ کدام از آن ها به اندازه ی سوپ، کدو حلوایی عنصر اصلی نیست.



    Zupa-z-Dyni-1.jpg








    یکی دیگر از مواردی که باعث منحصر به فرد شدن این غذا می شود اضافه شدن سیب زمینی های خوشمزه اضافه می شود تا آن را ابریشمین تر کند، غذایی گرم و عالی برای شب های سرد و یخی لهستان!
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    سورنتینوس د کالاپازا (Sorrentinos de Calabaza)
    سرنتینوس د کالاپازا یک غذای آرژانتینی است که البته اصل آن مربوط به کشور ایتالیا است. در این غذا، از کدو حلوایی به عنوان اصل و پایه ی غذا استفاده می شود که در واقع بخش کالاپازای غذا را تشکیل می دهد و بعد آن ها پخته می شوند داخل دامپلینگ هایی که شبیه به صدف هستند، قرار داده می شوند. بعد از آن این دامپلینگ های صدفی در داخل آب جوش انداخته شده و مدتی در آن می پزند و در آخر هم با سس کره خورده می شوند.



    Sorrentinos-de-Calabaza-1.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    گیناتانگ کالاباسا (Ginataang Kalabasa)
    اگر فکر می کنید که غذاهای با کدو حلوایی فقط در آب و هوای سرد و در فصل های سرد سال خورده می شوند، بهتر است با غذای گیناتانگ کالاباسا آشنا شود که یکی از غذاهای کشور فیلیپین واقع در جنوب شرقی آسیا است. این غذا در واقع به عنوان یک بشقاب کاری شناخته می شود که به کدو حلوای شیرین و بقیه ی مواد ترکیب می شود. استفاده از کدو حلوایی در این غذا به این صورت است که اول قطعه قطعه می شود و بعد به آرامی در شیر نارگیل پخته می شود. این ترکیب باعث می شود تا غذا طعمی کرم مانند پیدا کند. این غذا در فیلیپین با برنج هم سرو می شود و معمولا در آن از میگو و یا بقیه ی خوراکی های پروتئین دار استفاده می شود.



    Ginataang-Kalabasa-1.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    کیک کابوچا (Kabocha Cake)
    ژاپنی ها غذای بسیار متفاوت و خوشمزه ای دارند که در سفر به این کشور دیدنی باید امتحان کنید. شاید دسرهای ژاپنی به اندازه ی غذاهایشان معروف نباشد اما یکی از دسرهای این کشور نوعی کیک به نام کیک کابوچا است که بسیار خوشمزه است و با کدو حلوایی هم درست می شود. یکی از ویژگی های خاص این کیک این است که مانند خیلی از کیک های دیگر هوادار و سبک نیست و برعکس بسیار سنگین و حجیم و غلیظ است. این نوع کیک را می توان با انواع مختلفی از کدو حلوایی های ژاپنی درست کرد. معمولا کدو حلوایی هایی که در کشور ژاپن پرورش داده می شوند بسیار شیرین هستند و از نوعی که در کشورهای غربی پرورش داده می شود هم شیرین ترند و به همین دلیل است که در ژاپن غذاهای با کدو حلوایی زیاد نیست و بیشتر از این خوراکی در دسرها استفاده می شود.



    Kabocha-Cake-2.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    کروکه کدو حلوایی (Pumpkin Korokke)
    این هم یکی دیگر از غذاهای با کدو حلوایی است که سر منشا آن به کشور ژاپن می رسد. در نگاه اول به این غذا یاد کوفته های خودمان می افتید در صورتی که کروکه در واقع نوعی کوفته ی کوچک گرد است که در روغن سرخ می شود. بیشتر، این غذا را با گوشت چرخ کرده درست می کنند اما در این کشور می توانید در صورتی که به یکی از رستوران ها رفتید نوع تماما کدو حلوایی آن را سفارش دهید که در آن خبری از گوشت نباشد. بعد از اینکه این کوفته های کوچک در روغن سرخ می شوند، کاملا ترد و شکننده می شوند و اگر گیاهخوار باشید مطمئنا عاشق این غذا خواهید شد. البته امروزه این غذا در دیگر کشورهای آسیا مثلچین و سنگاپور هم درست می شود.



    Pumpkin-Korokke-1.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    کولاک (Kolak)
    کولاک هم یکی از دسرهای معروف کشور اندونزی است که در آن می توان از مواد متفاوتی استفاده کرد. معمولا در کولاک از تکه های موز، سیب زمینی شیرین و کدو حلوایی استفاده می شود. کولاک با شیر نارگیل درست می شود و در آن از برگ درخت بامبو استفاده می شود. شکر نخل، شکر نارگیل از مواد دیگری است که به این دسر شیرین اضافه می شود و آن را شیرین تر می کند.

    کولاک را می توان به صورت سرد و با چند تکه یخ استفاده کرد اما بیشتر به این صورت است که این غذا را با دمای خانه میل می کنند. کولاک یکی از دسرهایی است که در کشور اندونزی و مخصوصا در ماه رمضان به موقع افطار بسیار خورده می شود.



    kolak-1.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    پای کدو حلوایی (Pumpkin Pie)
    شاید خوشمزه ترین و بهترین غذاهای با کدو حلوایی، دسرها یا هر نوع خوراکی ای که می توان با این شیرین ماده درست کرد را بتوان پای کدو حلوایی دانست. بسیاری به اشتباه فکر می کند که این دسر دسری آمریکایی است در صورتی که ریشه ی این غذا برمی گردد به بریتانیا. یکی از خوشمزه ترین پای های دنیا!

    Pumpkin-Pie-1.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا