غذای بین المللی تارت سيب آلمانی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 202
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242

626603_430.jpg


مواد لازم براي خمير تارت


  • ١٥٠ گرم آرد
  • ١٠٠ گرم كره حيواني
  • ١عدد زرده تخممرغ
  • 2/1 ق م بیکینگپودر
  • ٦٠ گرم پودر قند
  • 2/1 ق چ وانيل
  • كمي نمك
  • كمي پوست لیموترش

مواد لازم براي روي تارت


  • ١ كيلو سیب
  • ٥٠گرم کره
  • ١ بسته بيسكويت پتي بور (میتوان از بيسكويت انگشتي هم استفاده كرد)
  • ١ ق م دارچين
  • مواد لازم كرم روي تارت
  • ٤٠٠ گرم خامه پاستوريزه
  • ١ عدد تخممرغ
  • ١ عدد زرده تخممرغ
  • ١٠٠ گرم شكر
  • ٢ ق م نشاسته

طرز تهیه:

1. فر را روشن كرده و روي ١٨٠ درجه سانتیگراد تنظيم کنید.

2. براي تهيه خمير تارت تمام مواد ذکرشده را در یک ظرف باهم مخلوطکنید. كره باید سرد باشد و بهصورت مکعبهای خردشده به مواد اضافه شود. مهمترین عامل در تهيه خمير تارت اين است كه حتم عمل مخلوط كردن با چنگال انجام شود و وقتي مخلوط به شكل پودر درآمد، با نوك انگشتان به مدت ٥ دقيقه ورز داده شود تا به خمير منسجمي تبديل شود. بههیچوجه عمل مخلوط كردن با كف دست انجام نشود. در اين صورت كره با حرارت دست آب میشود و خمير ترك میخورد. خمير حاصل را به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهید.

3. براي تهیه كرم تارت تمام مواد را در یک ظرف بریزید و به مدت ٥ دقيقه هم بزنید تا شكر حل شود.

4. خمير را پس از استراحت دادن در قالب مخصوص تارت كه قبلاً با روغن مايع چرب کردهاید بازکنید. كف خمير را با چنگال سوراخکنید و در فر كه از قبل گرم شده است به مدت ٣٠ دقيقه قرار دهید تا بپزد. خمير پختهشده را از فر خارج کنید، سپس بیسکویتها را روي خمير بچینید، طوري كه سطح آن از بيسكويت پوشيده شود.

5. سیبها را به شكل هلال ماه قطعهقطعه کنید. سیبها باید به شكل نیمدایره روي بیسکویتها قرار بگيرد. روی سیبها دارچین بریزید. ٥٠ گرم كره را آب كرده و روي سیبها بریزید، سپس كرم تهیهشده را روي سیبها ریخته و آن را پخشکنید. دوباره قالب را در فر به مدت ٢٠ دقيقه قرار دهید تا آماده شود، سپس آن را از فر درآورید.بعدازاینکه كيك کاملاً سرد شد، آن را از قالب درآورده ، سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا