تاکوی آلبالو، ساندویچی با طعم خاص

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 547
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
تاکوی آلبالو درواقع یک ساندویچ متفاوت است که در تهیه آن از آلبالو هم استفاده شده و طعم آلبالو در کنار دیگر مواد موجود در این ساندویچ طعم خوشمزه و خاصی به آن داده است.

615076_923.jpg


مواد لازم


  • 4 عدد گوجهفرنگی
  • 2 /1 1 پیمانه آلبالو
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • 1 عدد فلفل دلمهای قرمز
  • 2 /1 پیمانه گشنیز
  • 1 عدد فلفل سبز خرد شده
  • 1 ق س آبلیمو
  • 2 /1 ق چ زیره
  • 2 /1 ق چ نمک
  • 4 /1 ق چ فلفل
  • 8 عدد نان ترتیلا
  • 8-6 عدد تخممرغ
  • 2 /1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و فلفل سبز را حلقهای خرد کنید. پیاز را هم حلقهای خرد کنید.

2. روی سینی فر یک کاغذ آلومینیومی قرار دهید. سبزیجات حلقهای خرد شده را روی آن بچینید و سینی را حدود 7-5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سبزیجات تغییر رنگ دهند سپس از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند.

3. بعدازآنکه سبزیجات خنک شدند، آنها را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً نرم و پورهای شوند. حالا گشنیز، آبلیمو، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مواد کاملاً باهم مخلوط شوند.

4. آلبالوها را بعد از شستوشو هستههایشان را جدا کرده و پوره سبزیجات را به آلبالوها اضافه کرده ، آنها را خوب باهم مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

5. موقع سرو، تخممرغها را در یککاسه بزنید و داخل تابه با مقداری روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا خرد شده ، بپزند . حالا روی نانهای ترتیلا مقداری تخممرغ بریزید، سپس مقداری از مخلوط آلبالو را روی آن قرار دهید. در انتها مقداری پنیر روی هرکدام از ساندویچها قرار دهید و سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا