تاکوی گوشت را با کلم قرمز میل کنید!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 152
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
گوشت سرسینه بسیار ترد می شه و این باعث میشه که تاکو هم خوشمزه بشه. این غذای خوشمزه مکزیکی رو در کنار سالاد کلم قرمز میل کنید.

مواد لازم:

  • سیر ۲ بوته
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • گوشت ۲ کیلوگرم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • فلفل پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل چیلی ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز ۳ عدد
  • شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
  • سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
  • آب مرغ ۱ پیمانه
  • آب گوشت ۲ پیمانه
  • برگ بو ۲ عدد
  • نان ترتیلا ۱۶ عدد

1413241_910.jpg


آماده کردن مواد برای تهیه تاکوی گوشت با کلم قرمز:

1- بوته های سیر رو افقی از وسط نصف کنید. به ۶ حبه سیر هم نیاز دارید، اون‌ها رو پوست بگیرید.

2- از گوشت سرسینه گاو استفاده کنید.

3- پیازها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.

طرز تهیه:

  1. از قبل فر رو با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. بوته های سیر رو از سمت برش خورده روی فویل آلومینیومی بذارید. روی اون ها کمی روغن زیتون و نمک بپاشید. فویل رو مثل پاکت ببندید و برای حدود ۴۵ دقیقه در فر کبابی کنید.
  2. در این میان، گوشت رو بپزید. ۶ حبه سیر رو در غذاساز بریزید و بزنید تا به شکل خمیر دربیاد. به گوشت از هر دو سمت نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل چیلی بزنید.
  3. ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا رو در قابلمه بزرگی، که مناسب گذاشتن در فر باشه، گرم کنید و گوشت رو در اون برای حدود ۵ دقیقه تا قهوه‌ای بشه تفت بدین. گوشت‌ رو از قابلمه خارج کنید و خمیر سیر رو روی اون بمالید.
  4. قابلمه رو تمیز کنید، ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولای باقیمانده رو در اون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بپزید. به آن کمی نمک بزنید و شکر قهوه‌ای رو اضافه کنید.
  5. سرکه سیب رو اضافه کنید و مواد رو برای ۲ دقیقه دیگه بپزید. گوشت و آب مرغ رو به پیاز اضافه کنید و بذارید برای ۲۵ دقیقه قل بزنه.
  6. آب گوشت و برگ بوها رو اضافه کنید و بذارید تا مواد دوباه شروع به قل زدن کنه. در قابلمه رو بذارید و اون رو داخل فر بذارید و برای ۲ تا دو و نیم ساعت تا گوشت نرم بشه، بپزید.
  7. گوشت رو از قابلمه خارج کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید. برگ بوها رو از ترکیب در بیارید.
  8. قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و مواد رو برای ۲۰ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید. سیرهای کبابی رو از پوستشون خارج کنید و با مواد در قابلمه ترکیب کنید. اون رو بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به اون بزنید.
  9. گوشت رو برش بزنید و اون رو با مقداری از سس سیر ترکیب کنید. نان‌های ترتیلا رو گرم کنید. اون رو از ترکیب گوشت و سالاد کلم پر کنید و سرو کنید.
  10. برای تهیه سالاد کلم قرمز، ۱ عدد کلم قرمز کوچک خرد شده، ۴ عدد پیازچه خرد شده، ۳ قاشق غذاخوری سرکه قرمز، کمی روغن زیتون، کمی سس فلفل تند (مانند سیراچا) و قدری نمک رو با هم ترکیب کنید. اون رو کنار بذارید تا مزه‌ها با هم ترکیب بشن.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا